girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 S katerega čveka??? Vidiš, tega pa sploh videla nisem. Menda zato, ker sem bila zaspana kot šus včeraj. Celo noč niti enkrat zbudila. A prideš na palačinke za zajtrk? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 S katerega čveka??? Vidiš, tega pa sploh videla nisem. Menda zato, ker sem bila zaspana kot šus včeraj. Celo noč niti enkrat zbudila. A prideš na palačinke za zajtrk? ma čvekal in kuril smo tukaj po Lnf, da nam ni bilo hladno in smo se smejali v nedogled do pol enih zjutraj je bil repek kar mal hud ampak včeraj se mi je res čvekal Palačinke a v Lj naj pridem no go Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Eh, si anti Jaz pa si jih bom privoščila z nutello in granatnim jabolkom. 12. se pa že kar neumorno bliža Sem glihkar skapirala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 dannnnnnnnnn zverince pa res ... da ne bomo na 12. pozabili It's a beautiful day Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 kaj bo 12.12.???? a že kdo ve?Folk prav da pojma nima daj šeenkrat Girly na velikooooooooooo napiši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Okrevam po palačinkah. Pravi mali svinj sem, kako se včasih nažderem. Nič se mi ne da. Še domov ne it. Bom še malo ležala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ej ti si mi levinja jaz študiram če čem iti k frizerju.....rabim sstilsko preobrazbo..........da bom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 še vedno ležim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 jutro vsem levinjam in levom od levinje eni ponoči delamo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 eni ponoči samo čvekamooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 jutro vsem levinjam in levom od levinje eni ponoči delamo Levinja, pa nič ne rjoveš po zverinjaku Čista hudobija. Pa tako malo najboljših nas je. Še vedno ležim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 obljubim, da bom še rjovela to je v našem karakterju Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 No, dobro Pa na kakih palačinkah se nam kdaj tudi lahko pridružiš, glede na to, da si naša, niti posebnega dovoljenja ne rabiš Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 zaspan Vikend bo pa super Pol pa mal zamenjat okolico. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 zaspan Vikend bo pa super Pol pa mal zamenjat okolico. bo mama kuhala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 scrkljanček zaspanček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 girly, z veseljem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 No, 12. imamo kuhano vino, če se hočeš pridružit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 še ena levinja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 in kje se dobivate ? sam kuhano vino je zahrbtno, ja.... torej si nebi upala vozitsej ne rečem, da ne vozim, ko pijem, sam lj-ce je kr enih kilometrov živjo, Audente! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Dobili se bomo nekje v mestu, nič še ni dol djano razen datuma. LJ- Ce 60 km, slaba urca torej. Če ti ni za vozit, lahko pri meni prespiš, sploh ni panike. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 mogoče pa res sam nič ne obljubim, ker grem v sredo za dva dni v toplice na razvajanje Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 No, potem pa je to direkt perfektno. Najprej zabavat, potem pa okrevat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 in kje se dobivate ? sam kuhano vino je zahrbtno, ja.... torej si nebi upala vozitsej ne rečem, da ne vozim, ko pijem, sam lj-ce je kr enih kilometrov živjo, Audente! in to s Celja ej naslednjič pa uletimo v Celje, a prav.............. LJ je treba videt zdaj pred prazniki ker je tko multi simpatična in vse diši po medu in cimetu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 uuu , levinje pa dons aktivne , same fajn stvari se propagirajo , počitek, palačinke, kuhano vino , pri meni so priklopili plin,tko da je že prijetno toplo , peč menda rotopa, čeprav sam tega nisem slišal, bo treba enkrat ponoč preverit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.