Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

5rca, stanovanje je bilo ful fajno, če odštejem, da neverjetno malo (združena jedilnica, dnevna in kuhinja - niti malo nič ločeno eno od drugega), pa na teraso si mogel čez kuhinjski pult splazit, pa ful mala kopalnica. In horifično pohištvo, ki se prodaja kot luksuzno.

Drugače pa fantastična lokacija, pa ful svetlo, kar je meni zelo pomembno. Ampak je že itak cena bila čisto divja (60 mio za 73 kvadratov), potem pa, ko sem ugotovila, kaj dela še je treba not vložit (absolutno vso pohištvo zamenjat in kopalnico v kompletu prenovit) ... Še nadaljnih par mio gre sigurno (vse je treba dat delat po meri). Tako fantastično pa ni bilo, da bi se v to spustila. Mogoče, če bi ful znižali ceno xscratchx In ven spravili vso pohištvo, da ne bi jaz imela dela s tem.

Pa še Mrcinica je, ko sva prišla ven, izjavil: "Sicer je čisto fajn, ampak če kaj drugega najdeva, bo tudi okay." Kar mi je že približno vse povedalo, kakšnega mnenja je on. x:Dx

Danes sem pa šla na ZK (in zamudila), da bi vpisala stanovanje, v katerem sem zdaj.

Jutri pa day off, samo na faks grem za 2 uri, ostalo pa lenuharim. Aja, zvečer še grem v KUD FP na neko impro pesnjenje ... Me prav zanima, kako bo vse skupaj izpadlo x:Dx

Uh!!! Ja 73 m2 je kar veliko stanovanje, kaj je to že 3-sobno ane... tako da me cena sploh ne preseneča, ČE JE V LJUBLJANI!!! Cene stanovanj danes so pa živa groza :sori: me prav zanima kako bom sama do stanovanja prišla, bo treba kar mal nalagat začet xrolleyesx

Sicer se pa strinjam, če je stanovanje v slabem stanju se lahko izpogajaš le z zbijanjem cene na takšno mero, da porabiš tisti denar, ki bi ga dal za nakup pač v novo opremo in renovacijo! No jst sem na naše stanovanje kar ponosna, bi ga sigurno prodajala malo nad ceno če bi že bilo tako ker je NAJBOLJŠ in NAJLEPŠ x:Dx ok pretiravam, res je fajn x;)x mami ima dober okus.

Upam da najdeta čimprej kaj drugega ugodnega xcrossfingx če ne pa lepo počasi, konec koncev bosta verjetno kar dolgo živela not.

PS: A se meni prav sanja "Mrcina" ...ala sex and the city - Mr. BIG???!!! x:Dx

KUHANO VINO !!! 12.12.2006 - to je TOREK, ob kateri uri pa?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:Dx x:Dx x:Dx

Ej nikoli še nisem na to povezavo pomislila!

Mrcina je v bistvu prišlo od tega, da sva enkrat Asterixa gledala in je en tistemu psu malemu belemu rekel Mrcina, meni pa je to bilo blazno smešno in sem od takrat naprej mojo mrcinico tako imenovala ...

A prideš v torek?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

uuu x:px, levinje pa dons aktivne x;)x, same fajn stvari se propagirajo x^x, počitek, palačinke, kuhano vino :onfire: :onfire:, pri meni so priklopili plin,

tko da je že prijetno toplo x:)x, peč menda rotopa, čeprav sam tega nisem slišal, bo treba enkrat ponoč preverit :inocent:

Uh, pa bana bo menda spuščala, pa okna ne tesnila, pa vse sorte zoprnij, se kar pripravi xrolleyesx

Boš pa imel svoj novi brlogec, tudi to je nekaj vredno x:Dx

Pa Kaval takoj zraven ... to pa je itak elitna lokacija, če mene vprašaš.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, pa bana bo menda spuščala, pa okna ne tesnila, pa vse sorte zoprnij, se kar pripravi xrolleyesx

Boš pa imel svoj novi brlogec, tudi to je nekaj vredno x:Dx

Pa Kaval takoj zraven ... to pa je itak elitna lokacija, če mene vprašaš.

To mi je najboljš x:px, je pa vse v garanciji, tako da če kej odkrijem, takoj akcija x:)x,

boljš pa bo kot tole stanovanje, kjer smo zdajle, ko smo prišli, jst sem bil itak še v plenicah :inocent:,

je bil WC iztok zabetoniran x:o)x, ploščice v kopalnici so kr dol zletele xcivx, pa še kej je blo verjetno,

pa je šlo že v pozabo x;)x

Poleg Kavala, je tudi Žibert blizu, imajo fajn sirove štruklje :yumy: xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

A ni to tam, kjer policaji hodijo jest?

Vidim, da že veš, kaj te čaka. x:Dx Saj ni problem v tem, da stvari ne bi bile v garanciji, pač pa v tem, da imaš potem samo delo s temi delavci. Ti še imaš srečo, ker se ti ni treba takoj preselit.

Moja kolegica je imela že vso pohištvo in vse, ko so se ji na stenah začel delati mokri fleki (premera kakšen meter). Najhujše je bilo, da se delavcem še sanjalo ni, kje cevi tečejo (očitno jih ni bilo v načrtu vrisanih) in so 2 steni razbili, pa eno celo špuro tal gor utrgali.

In je bilo treba na novo parket položit, pa zbrusit, pa polakirat, pa stene prefarbat ... Ne vprašaj, kaka svinjarija. Pohištvo pa vsak dan rivat na hodnik, zvečer pa nazaj v stanovanje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Cashy, čas je, da začneš živet študentsko življenje. Enkrat si ga že itak zamudil.

In glede na to, da si prvi letnik, delaš to, kar se v 1. letniku dela: iz žura direkt na faks (naslednje leto je samo žur, zjutraj pa spiš).

No, zdaj pa počasi moram začet pakirat ... :o|o:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Cashy, čas je, da začneš živet študentsko življenje. Enkrat si ga že itak zamudil.

In glede na to, da si prvi letnik, delaš to, kar se v 1. letniku dela: iz žura direkt na faks (naslednje leto je samo žur, zjutraj pa spiš).

No, zdaj pa počasi moram začet pakirat ... :o|o:

no, če bo tako potekalo moje študentsko življene, drugega letnika sploh dočakal ne bom :switz: xscratchx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

nobenega kuhanega vina zame :D ... :P i don't drink (and drive)... hmm a je kak update glede ure, js imam faks do štirih se mi zdi....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hmmm, no, v Lj pridem ob 22.00. Takrat bom poklical koga izmed vas, da vidim, ali ste sploh skupaj in v pokončnem stanju. Verjetnost je bolj majhna. x:Dx x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jutrooooooooooooo :vio: :vio: :vio:

danes zverinjak spi x;)x je dan za uživanje in crkljanje x:px

hmmm, no, v Lj pridem ob 22.00. Takrat bom poklical koga izmed vas, da vidim, ali ste sploh skupaj in v pokončnem stanju. Verjetnost je bolj majhna. x:Dx x:o)x

Cashy.............mi te čakamo, saj pa veš kdaj sta zadnjič uletela ElNino in 5trca x^x

no problem...........

A se nam še kdo pridruži??????????? x:Dx x:Dx x:Dx :eek: xsrcx

si se zbudila zverinca? sm kr mal debelo pogledal, ko si napisala ob 7 da greš spat :eek: x;)x x:Dx x:px zgleda da ga znajo levi inu levinje res žurat :palec: x:Dx

x:Dx zbudila ja xzzzx xzzzx xzzzx xinnox

ampak že na spidu za zvečer x:Ix saj sem rekla, da je adrenalisnski vikend :vio: :vio:

jaz že mislila, da boš napisal, da se nam pridružuješ v torek x:Ix x:px

http://www.michaelturco.com/images/Sumatran%20tiger%20cub%20note%20card.JPG

WB tigerček x:Xx

gres s padalom skočit? x:px

a torek? bom sporoču, obljubim :palec: x:)x

x:Dx x:Dx ne skočila bom iz dneva v temo x:Dx

pa na eno adrenalinsko večerjo sem povabljena, ki mi že sedaj preseda :vio:

kje se noč konča........nevedo niti zvezde, ki se jih danes ne bo vidlo x:px x:px

obljuba dela dolg :vragec: x;)x

je bla tole grožnja od levinje :inocent: x:Dx x:Dx x:Xx

sj to smo že predebatiral v temi o moških, ki izginejo... x:Ix x:Dx x:Dx x;)x

ne ne tole ni grožnja :inocent: prošnja x:Ix ker ............... x;)x

Kaj bo v torek? x:px

Palačinke, kuhano vino, medica.......po 18.00 uri ob Ljubljanici x:px

Prideš lubica, ane x:Xx

Palačinke, kuhano vino, medica.......po 18.00 uri ob Ljubljanici x:px

Prideš lubica, ane x:Xx

:2src: Po moje da bom pa zdej res...sicer ne vem, kok bom kej jedla, k mam v pondelk zobarja, pa me ponavad tok mesar, da cel teden kumi jem, sam, pridem pa vseen lohk, a ne? xDDx

Kšnga fejst prpel. x;)x x:px

Pa ni to na medvdka letel...kšn z lj, po možnosti. :o|o: x:Dx

:2src: Po moje da bom pa zdej res...sicer ne vem, kok bom kej jedla, k mam v pondelk zobarja, pa me ponavad tok mesar, da cel teden kumi jem, sam, pridem pa vseen lohk, a ne? xDDx

Kšnga fejst prpel. x;)x x:px

Pa ni to na medvdka letel...kšn z lj, po možnosti. :o|o: x:Dx

x:Dx medvedek je po novem zaseden :2src: :2src: :2src: :2src:

lahko pripeljemo kakega tigrčka :inocent:

itak, saj če jaz pridem, bova pa čvekale x:px

in en dvojček neki obljublja...we will see x:Dx x:Dx xcivx

x:Dx medvedek je po novem zaseden :2src: :2src: :2src: :2src:

lahko pripeljemo kakega tigrčka :inocent:

itak, saj če jaz pridem, bova pa čvekale x:px

in en dvojček neki obljublja...we will see x:Dx x:Dx xcivx

No, good for him. :palec:

Ja, ni panike...bova pa čvekale...ah, sej veš, kaki so dvojčki. xrolleyesx Garantiram, da ga nov. x:Dx

popravek: dvojček obljubla, da bo sporočil če lahko pride x;)x x:Xx x:Ix

...in potem svizec zavije čokolado. xrolleyesx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...