girly 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 no, če bo tako potekalo moje študentsko življene, drugega letnika sploh dočakal ne bom Ja enkrat boš ziher do njega prilezel, sploh ni za skrbet. Ti se raje sekiraj okoli tega, kaj boš vnukom imel za pripovedovat, ko boš star. Ker "od jutra do večera sem bil na faksu, potem šel na vaje z bendom, potem pa spat, da drugo jutro ne bi zamudil pouka, kljub temu, da so me vabili ven" ni glih nekaj, zaradi česar bi bili na tebe ponosni. Moja babica in dedek sta ne vem kako dolgo na koruzi živela, kar je bilo za tiste cajte nepojmljivo, pa se ljudem lagala, da sta oženjena. Se jima je blazno zabavno zdelo. No, ko je babica noseča ratala drugič, pa se več ni bilo za zafrkavat. Enega "pankrta" še je šlo prešvercat, dva pa bi že težko. In sta se pač oženila. Kakorkoli, jaz se trenutno nahajam na Štajerskem, kjer je zjutraj prav fajn sonček sijal, zdaj pa že dežuje. Sem ugotovila, da sem v LJ čevlje pozabila in imam samo teniske s sabo, tako da sem že zjutraj vse trgovine obplazila, da sem si novo obutev, primerno za med ljudi omislila. Danes pa ŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ja enkrat boš ziher do njega prilezel, sploh ni za skrbet. Ti se raje sekiraj okoli tega, kaj boš vnukom imel za pripovedovat, ko boš star. Ker "od jutra do večera sem bil na faksu, potem šel na vaje z bendom, potem pa spat, da drugo jutro ne bi zamudil pouka, kljub temu, da so me vabili ven" ni glih nekaj, zaradi česar bi bili na tebe ponosni.mislim, da se ni za bat, da bi ne bi imel kaj vnukom povedat, ker vnukov tud ne bom dočakal pa nič za to...takoalitako, kar se mi kdaj zabavnega zgodi, pozabim...preprosto nobena zadeva me ne impresionira toliko, da bi se mi jo zdelo vredno zapomnit mogoč gre pa počas na bolje bo že še čas pokazal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 to noč nisem zdržala do jutra saj ne rečem, da ni blo fajn............ampak kar je preveč je preveč...........pa vidim da tud že vsi spite....pol pa nočko mislim, da se ni za bat, da bi ne bi imel kaj vnukom povedat, ker vnukov tud ne bom dočakal pa nič za to...takoalitako, kar se mi kdaj zabavnega zgodi, pozabim...preprosto nobena zadeva me ne impresionira toliko, da bi se mi jo zdelo vredno zapomnit mogoč gre pa počas na bolje bo že še čas pokazal ma dej Cashy, ti mi zveniš, kot da si v mojih letih vse ta lepše zamujaš zdaj uživaj, ima Girly kar prav. Kaj si boš pol na stara leta očital, ker si šekl skozi življenje sam 50 na uro ma nehi no Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Mucki... Toliko da me ne pozabite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 tole žverco bi pa posvojila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jz bi si pa raje daddya prilastila..sam kaj ko so tigri takooooooooooo hitri in se jih ne da ujet ej ta globok pogled Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jst sem pa dobila občutek da tem očku ni ravno po volji da posvojim nejgovo dete... hm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 hm..........a veš da imaš prav. se je kar za bat tegale očkota je čist podoben kakemu "zateženemu" levu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jaz ostajam pri tigrčku z globokim pogledom............teli so še čist mladički, ni to zame Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 so pa odprti, nezlagani, prikupni, nepokvarjeni... jst ostajam pri prvem mladičku....se vid da mi ne diši "meso" a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jaz sem bila ta viked kraljevsko levovsko s pridihom škorpije razvajana z mesom, da bo treba cel teden biti na sadju, vodi in zelenjavi. 21. se nezadržno približuje in moram biti ...........pripravljena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 a si boš meso privoščila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 in to ne kar eno meso, kakrnokoli..bo en res izbran kos samo je še Če vmes da ne bo potem samo voda in limonada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Zverinice Kakšni srčkani mucki razvajajte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Leeon a si ti jezik izgubil in smisel za pisanje Zakaj Nas razvajaš s tako lepimi slikicami? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ...ah, sej veš, kaki so dvojčki. Garantiram, da ga nov. Dvojčica ne tko govorit (pisat) o Dvojčkih what goes around comes around Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Dan.....vsi levi so jo popihal, še dobro da nas imajo obiskovalci rad še tigri spijo danes Dvojčica ne tko govorit (pisat) o Dvojčkih what goes around comes around Jaz se na Dvojčke Še ne spoznam ampak tisti, ki imajo opravka z njimi trdijo enako kot Pikica....obljubljajo obljubljajo potem pa nič od obljub ampak, jaz se bom raje sama prepričala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 'danSuper vikend je za mano, do naslednjega pa sem žal izven Ljubljane. Mejte se maksimalno fajn v torek. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Jaz se na Dvojčke Še ne spoznam ampak tisti, ki imajo opravka z njimi trdijo enako kot Pikica....obljubljajo obljubljajo potem pa nič od obljub Jaz ravno obratno počnem: nič ne obljubljam kar naredim škoda besed ker nikoli ne veš kaj bo jutri (če sploh bo jutri ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Zverine onix, pol si pa ekstrem v dvojčkih upam, da me do jutr ne zagrabi kej neki se me en prehlad loteva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kako je zdaj z jutri? Kdaj? Kje?? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ob 18.00 samo povej kje in kdo pride........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 onix, pol si pa ekstrem v dvojčkih To bom vzel kot kompliment so mi extremi od nekdaj pri srcu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ja sklepam, da vsi "stari" (moraš še Mel bipnit). Lahko pa se dobimo na Prešercu, pred lekarno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Waau kdo pa vse pride? Jaz bom probala se prikazat, ampak nič ne obljubim. Vedno se dobimo takrat, ko sem jaz zmenjena z G.-jem. Ah ja. I'll see.Načeloma lahko pridem za kakšno urico. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.