Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

no, če bo tako potekalo moje študentsko življene, drugega letnika sploh dočakal ne bom :switz: xscratchx

Ja enkrat boš ziher do njega prilezel, sploh ni za skrbet. Ti se raje sekiraj okoli tega, kaj boš vnukom imel za pripovedovat, ko boš star. Ker "od jutra do večera sem bil na faksu, potem šel na vaje z bendom, potem pa spat, da drugo jutro ne bi zamudil pouka, kljub temu, da so me vabili ven" ni glih nekaj, zaradi česar bi bili na tebe ponosni.

Moja babica in dedek sta ne vem kako dolgo na koruzi živela, kar je bilo za tiste cajte nepojmljivo, pa se ljudem lagala, da sta oženjena. Se jima je blazno zabavno zdelo. No, ko je babica noseča ratala drugič, pa se več ni bilo za zafrkavat. Enega "pankrta" še je šlo prešvercat, dva pa bi že težko. x:Dx In sta se pač oženila.

Kakorkoli, jaz se trenutno nahajam na Štajerskem, kjer je zjutraj prav fajn sonček sijal, zdaj pa že dežuje.

Sem ugotovila, da sem v LJ čevlje pozabila in imam samo teniske s sabo, tako da sem že zjutraj vse trgovine obplazila, da sem si novo obutev, primerno za med ljudi omislila.

Danes pa ŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR xsmx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ja enkrat boš ziher do njega prilezel, sploh ni za skrbet. Ti se raje sekiraj okoli tega, kaj boš vnukom imel za pripovedovat, ko boš star. Ker "od jutra do večera sem bil na faksu, potem šel na vaje z bendom, potem pa spat, da drugo jutro ne bi zamudil pouka, kljub temu, da so me vabili ven" ni glih nekaj, zaradi česar bi bili na tebe ponosni.

mislim, da se ni za bat, da bi ne bi imel kaj vnukom povedat, ker vnukov tud ne bom dočakal x:Dx x:Ix xrolleyesx

pa nič za to...

takoalitako, kar se mi kdaj zabavnega zgodi, pozabim...preprosto nobena zadeva me ne impresionira toliko, da bi se mi jo zdelo vredno zapomnit :o|o:

mogoč gre pa počas na bolje x;)x bo že še čas pokazal :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x:Dx x:Dx x:Dx

to noč nisem zdržala do jutra x:px saj ne rečem, da ni blo fajn............ampak kar je preveč je preveč...........pa vidim da tud že vsi spite....pol pa nočko x:Xx

mislim, da se ni za bat, da bi ne bi imel kaj vnukom povedat, ker vnukov tud ne bom dočakal x:Dx x:Ix xrolleyesx

pa nič za to...

takoalitako, kar se mi kdaj zabavnega zgodi, pozabim...preprosto nobena zadeva me ne impresionira toliko, da bi se mi jo zdelo vredno zapomnit :o|o:

mogoč gre pa počas na bolje x;)x bo že še čas pokazal :palec:

ma dej Cashy, ti mi zveniš, kot da si v mojih letih xrolleyesx vse ta lepše zamujaš x:)x

zdaj uživaj, ima Girly kar prav. Kaj si boš pol na stara leta očital, ker si šekl skozi življenje sam 50 na uro :vragec: :vragec:

ma nehi no xsrcx

Mucki... x:Xx x:Xx xsrcx

Toliko da me ne pozabite... x:Dx x^x :wOOt: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...ah, sej veš, kaki so dvojčki. xrolleyesx Garantiram, da ga nov. x:Dx

Dvojčica ne tko govorit (pisat) o Dvojčkih xrolleyesx what goes around comes around x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Dan.....vsi levi so jo popihal, še dobro da nas imajo obiskovalci rad :2src:

še tigri spijo danes :eek:

Dvojčica ne tko govorit (pisat) o Dvojčkih xrolleyesx what goes around comes around x;)x

Jaz se na Dvojčke Še ne spoznam x:px ampak tisti, ki imajo opravka z njimi trdijo enako kot Pikica....obljubljajo obljubljajo potem pa nič od obljub x;)x

ampak, jaz se bom raje sama prepričala x:Ix

Jaz se na Dvojčke Še ne spoznam x:px ampak tisti, ki imajo opravka z njimi trdijo enako kot Pikica....obljubljajo obljubljajo potem pa nič od obljub x;)x

Jaz ravno obratno počnem: nič ne obljubljam kar naredim :inocent: škoda besed ker nikoli ne veš kaj bo jutri (če sploh bo jutri :o|o: )

x:Dx

Nejc Zaplotnik

onix, pol si pa ekstrem v dvojčkih :palec: x;)x

To bom vzel kot kompliment x:Ix so mi extremi od nekdaj pri srcu

x:Xx

Nejc Zaplotnik

Ja sklepam, da vsi "stari" (moraš še Mel bipnit).

Lahko pa se dobimo na Prešercu, pred lekarno.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...