Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Sicer nerad obljubljam ampak ....................... če bo enkrat do 15h jutri že pisalo kje (kdaj je očitno že zmenjeno) se pa tudi jaz prikažem Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kul, jutr, ob 18h, prešerc. Deal. Prismrkam mim. Bom najbrž bl tih, k mal grlo boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kul, jutr, ob 18h, prešerc. Deal. Prismrkam mim. Bom najbrž bl tih, k mal grlo boli. Živi bili pa videli Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 jaz tudi...........pripešačim.........čakam pod spomenikom,samo ne me za spomenik za menjat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Živi bili pa videli Žlehtnoba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 zverince, jst žal še nč ne obljubim že celo popoldne spim, pa nisem nič boljš :xx!: kmal spet mrknem spat To bom vzel kot kompliment so mi extremi od nekdaj pri srcu je blo tud mišljeno kot kompliment Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jutroooooooooo Upam da vsi zdravi, dobre volje, prišli k sebi od šoka..........in da se imate radi. lep dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Joooj, Audi, da me prav jeziš s totimi svojimi slikicami. Oni mačak, ki je šipo škrampal, je bil najlepši. Drugače pa dobro jutro vsem! Se glihkar najedla, zdaj bom še malo počivala, potem tibetančke, potem pa na šiht. Nekako se mi zdi, da je en fajn dan pred mano. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Nekako se mi zdi, da je en fajn dan pred mano. Ej, ta stara, a ti prideš dons? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 TA stara PRIDE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pride, pride , nč bat Neki švoh cajta mam zadnje dneve za forum, pa vidim, da je vse zmenjeno , moram mal poskočit ,ker se mi zdejle prav nč ne da delat , mal bi zalegu, pol bi še pa mal na luft, ja, ja malo morgen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 spet bo pestroooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ej, ta stara, a ti prideš dons? Hja če me boste lepo prosili, bom razmislila. Itak, da pridem. Razen, če me avto povozi ali če pride Mrcinica domov s kakimi avionskimi kartami za v tople kraje (I wish). Mater sem sita. Vsi ste mi lahko fauš, da imam tako fajnega kuharja Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ja, dej še men kej za jest prnes, jst tud lačna. Kul, prideš...da spoznamo toto čudo štajersko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A ni to tam, kjer policaji hodijo jest? Vidim, da že veš, kaj te čaka. Saj ni problem v tem, da stvari ne bi bile v garanciji, pač pa v tem, da imaš potem samo delo s temi delavci. Ti še imaš srečo, ker se ti ni treba takoj preselit. Moja kolegica je imela že vso pohištvo in vse, ko so se ji na stenah začel delati mokri fleki (premera kakšen meter). Najhujše je bilo, da se delavcem še sanjalo ni, kje cevi tečejo (očitno jih ni bilo v načrtu vrisanih) in so 2 steni razbili, pa eno celo špuro tal gor utrgali. In je bilo treba na novo parket položit, pa zbrusit, pa polakirat, pa stene prefarbat ... Ne vprašaj, kaka svinjarija. Pohištvo pa vsak dan rivat na hodnik, zvečer pa nazaj v stanovanje. A dam tam hodijo policaji, nč ne vem , sicer je pa tam naokoli kar nekaj gostiln, mi je sodelavec vse razložil , je bil že na turnejah dol , kakor on temu reče ooo, bad religion , ja nč bo treba kr čarat , na balkonu se bo voda nabirala, to sem že opazil , nagibe pa ne znajo naštudirat , pa nč ne bom hitel, sem opazil, da jih tretjina sploh še nima elektrike, kaj šele ogrevanja, kar prav poceni pa ogrevanje glih ni ,naj še sosedje mal zakurjo , je pa tam še kot hiša strahov, bi blo za kakšno grozljivko za posnet , sploh v kleti, al pa sušilnici Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Hja, če bi malo pogosteje v najboljši temi (oh in sploh) bila, bi me že poznala. Smo se že parkrat dobili. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Hja, če bi malo pogosteje v najboljši temiJa, sej res preveč zanemarjam dvojčke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 uff, ste živahne že navsezgodaj , jst sem pa takole običajno še na nočni tarifi , če se tko izrazim , tut za jest mi preveč ni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 bikec bikec a ti zima škoduje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Janif, te bomo že spravili k sebi. A mislimo bit dolgo? Da vidim, če imam jutri dopust ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 bikec bikec a ti zima škoduje zdejle je že začela kazati tiste ljubljanske značilnosti , megla , dejmo še mal pihat , ja, drugač se papomlad približuje , sem pač človek pomladi in svetlobe , no tut po temi zdajle strašim , ne morem bit skoz not Janif, te bomo že spravili k sebi. A mislimo bit dolgo? Da vidim, če imam jutri dopust ... za večer nč bat , tist so že bolj normalne ure Jst jutr nimam dopusta , tko da ne bi pretiraval Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Če ni dovolj poljub na usta samo jaz bi oral to tvoje lepo telo in ti z jezikom v tople brazde zašel dokler ne bi se v zrelo klasje ujel. Joj, joj, kaka fajn pesem Grem na šiht, če se že nihče ne javi namesto mene. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 kaka pesem Jst grem lohk nameste tebe , če mi ne bo treba nč težjega delat , ti pa lohk prideš mal sem pogledat , bom fantom rekel, da bom pripeljal novo sodelavko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Če ni dovolj poljub na usta samo jaz bi oral to tvoje lepo telo in ti z jezikom v tople brazde zašel dokler ne bi se v zrelo klasje ujel. Joj, joj, kaka fajn pesem Grem na šiht, če se že nihče ne javi namesto mene. Men tud všeč bla že 3 mesce nazaj...sem jo doma nažigala in se drla zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jst je pa še nisem slišal , sem mislil najprej, da je kakšen Cankar Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.