Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx Jaz sem si jo zjutraj zdownloadala in se tudi drla celo jutro x:Dx x:Dx x:Dx

Janif, napišeš mi ti to, ko sem jaz že na šihtu. :vragec:

Delam pa nič jako težkega, v bistvu sem za danes že fertik, samo šefa še počakam, da pride neke papirje dvignit.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:Dx x:Dx x:Dx Jaz sem si jo zjutraj zdownloadala in se tudi drla celo jutro x:Dx x:Dx x:Dx

Janif, napišeš mi ti to, ko sem jaz že na šihtu. :vragec:

Delam pa nič jako težkega, v bistvu sem za danes že fertik, samo šefa še počakam, da pride neke papirje dvignit.

x:px lohk bi se kdaj zmenila, no šefu moraš razložit, da bo nekdo drug namesto tebe :inocent:, pri nas ga pa tako

ne boš videla xnckrivx, lohk pa dobiš cel kup nasvetov od sodelavcev, ki imajo hčerke mal starejše od tebe x:)x,

sploh en je zlo zgovoren x;)x

Dons smo šli na podaljšano malco x:px, morska pizza, plus ogled mojga stanovanja, peč je tiha x:)x po pričevanju

izkušenih, pa še eno simpatično sosedo z majhnim bejbim sem spoznal, ko je šla glih mimo, sva isti štuk x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ooo :2src: Bo zanimivo, vidim x;)x x:Dx V mojem bloku pa sami upokojenci :o|o:

Mojega šefa tudi nič ni. Ali potuje, ali pa doma ustvarja. Tako da se ni za bat, da bi ga srečal.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Upam x:px Glede tvojega bloka čist verjamem, tukaj pri nas je isto, se je zadnjič ena starejša soseda potožila mojim, ker je zadnjič slišala, pa zdej se bo pa še vaš odselil xcivx, no sej bo še prišel kej na obisk x:)x, gospe mal pogrešajo mlado kri x:Dx

A tako, ja pol te bi te lohk kdaj nadomeščal x:Dx, naši bi bli pa prijetno presenečeni, moj cimr, ki zdajle počiva po malci x:Dx, bi bil poln nasvetov, sam s tabo bil zadovoljen, glede hrane in ljubezni, bi te dal bivši sosedi za vzgled x:px

xyesx ja, res je, ko smo se "začasno" selili na ta konec, me je prosila, če gre lahko v to sobo, kjer so že bili moji sodelavci, bila sva pa že prej skupaj v sobi xcivx, zdaj je pa že nekaj časa, ko je pobegnila nazaj v mesto x:Dx in vsi smo zadovoljni xnckrivx, preveč je težila xrolleyesx, smo znali že na pamet vse njene probleme :inocent:

Zverince :2src:

mejte se super dons x:px x:Xx jst bom žal morala preskočit tale miting :sori: :o|o: mi bo bučo razneslo, kiham skoz, kašljam neki pa smrkam, zebe me :xx!: :inocent: tko da ne bi bla lih najbolj fajn družba :vragec: k se zrihtam (ne more tole dolg trajat, zihr xrolleyesx ) pa pade čist posebej spet kuhano vino x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xyesx ja, res je, ko smo se "začasno" selili na ta konec, me je prosila, če gre lahko v to sobo, kjer so že bili moji sodelavci, bila sva pa že prej skupaj v sobi xcivx, zdaj je pa že nekaj časa, ko je pobegnila nazaj v mesto x:Dx in vsi smo zadovoljni xnckrivx, preveč je težila xrolleyesx, smo znali že na pamet vse njene probleme :inocent:

Sem imela eno isto sošolko. :o|o: Je imela zeleno puhovko. In ko je enkrat spet nakladala o vsej krivici, ki se ji na svetu godi, je en sošolec čisto znorel in pričel dretje z: "Zdaj pa me poslušaj, ti zeleno težišče!" x:Dx x:Dx x:Dx In itak, da smo še jo samo s tem imenom od takrat naprej klicali. x:Dx x:Dx x:Dx

Zverince :2src:

mejte se super dons x:px x:Xx jst bom žal morala preskočit tale miting :sori: :o|o: mi bo bučo razneslo, kiham skoz, kašljam neki pa smrkam, zebe me :xx!: :inocent: tko da ne bi bla lih najbolj fajn družba :vragec: k se zrihtam (ne more tole dolg trajat, zihr xrolleyesx ) pa pade čist posebej spet kuhano vino x:px x;)x

Ja svašta, kar vsi nekaj bolani. :o|o: Lepo se pozdravi (do konca), pa se potem vidimo. :palec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Levi, levinje in ostale zverin(j)e, danes mene žal tut ne bo na vinček, če bi našla kak bolj pameten izgovor bi se zlagala tako pa bom kar po pravici povedala da se bom verjetno zakotalila v postlo in drnjohala, nasploh lenarila. Fuč sem, psihično neki zdelana kar se mi nabira že lep cajt, upam da se me ni samo kakšna predpraznična zmrlota (beri: mrzlica) polotila. Kakšno tortico še zame pojejte pa fajn se imejte !!! x;)x :palec: xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xrolleyesx

Direkt svašta.

No, jaz pa že celi dan pridno mrnjoham, da bom do takrat imela poln kufer postelje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jao, vsi bolni :vragec:

izgleda, da bo bolj majhna družbica, pa zato toliko bolj vesela in živahna xsrcx

se vam pridružim po deseti zvečer, če boste še v pokončnem stanju x:Dx

bom poklical, najbrž Girly, kje ste, če sploh še ste x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

žal tudi jaz ne morem priti, ker grem jutri zgodaj v Moravske toplice ritko namakat

lepo se imejte :rolleyes: xsingx xchatx xbookx xbendx xcheersx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Bili: Audente, Niagara, girly, janif in moja malenkost, palačinke ble božanske, družba pa tud prov fajn. :palec:

He he, Janif s štirimi dečvami pošpanciral po stari Ljubljani zvečer :palec:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

No, midva z Janifom sva kar do zdaj tračala x:Dx

Da ste pravi partybrejkerji, ko tako hitro domov spakirate. :vragec:

Grem pod tuš in spat. Bom jutri detajlno razložila, koga vse smo skritizirali :vragec: x:Dx x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:eek: Ante samo še tebe smo pogrešali x:px

upam da uživaš in te nekdo razvaja x:Dx :palec:

Ne boš verjela, ampak domnevam, da smo približno ob istem času danes jedli palačinke x:px x:Dx

No, midva z Janifom sva kar do zdaj tračala x:Dx

Da ste pravi partybrejkerji, ko tako hitro domov spakirate. :vragec:

Grem pod tuš in spat. Bom jutri detajlno razložila, koga vse smo skritizirali :vragec: x:Dx x;)x

Tovrstnega raportiranja se bom pa kar malo ustrašil. :inocent: x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

nekam malo vas je bilo :vragec:

čakte čakte da jaz neham delat dvojni job k se bom maw pogosteje v LJ pojavljal, baj d vej kje je cesta na Brdo?

A je to v Lblan?

Jutro :2src:

kako lepo, da še kdo tako nazorno pokaže, kje je Cesta na Brdo :palec:

A menjaš službo in se seliš v Lj? Da te vidimo potem......to bo veselo. :palec:

Lep dan vsem in vsakumur x:Dx ta december je res naporen mesec x:)x

Pa vi ste vsi blesavi.

:att: SPAT SE SPRAVITE!!! xrolleyesx

(Jaz čakam mrcinico, da mi naredi zajtrk.)

(Potem pa grem dalje spat.)

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...