Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pikici ne boš ušel Jutrček bejbi...a si lepo spančkala= Ti? Pa vi ste vsi blesavi. SPAT SE SPRAVITE!!! Dej ne der se, eni pač že pridno delamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kje pa je neka picerija Azur, mislm ne grem delat ke, mende grem jest Nasproti moje službe. Kdaj pa greš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Kdaj pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Klinc, delam sam do 10h...ampak mogoče bom v drugi službi že fertik do 13h. Valda, da bi pršla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kaj pa jaz pa še v Moji temi sta no saj če ne, pol silila se pa nam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 no ti si enostransko zaželjena , ta druga stran pa hmmmm ne vem ne vem Lahko samo iz oči v oči in čisto nič drugače Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja, a mša cajt v petek ob 13h? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 No, končno sem se spravila k sebi. Nekaj me je začela glava bolet med spanjem, to sem se ziher nalezla od Pikice in Niagare včeraj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 V glavnem javim kdaj in kako, ker zaenkrat vem samo kje in zakaj. No, končno sem se spravila k sebi. Nekaj me je začela glava bolet med spanjem, to sem se ziher nalezla od Pikice in Niagare včeraj. baba lažniva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 baba lažniva! A sta jamrali glede glavobolov ali ne??? In jaz, budalo jedno, še ponosno razglasim, da mene nikoli ne boli glava. Ste ziher zato prej šle, da ste črno magijo nad mano izvedle ... Zdaj še samo SMS od Zvena dobim, pa imam komplet novoletno darilo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mene včer ni, sam rekla sam, da mi močn vonj sprož migreno, tko, da se kr na Niagaro obrn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja saj zato te ni, ker si to bolečino že meni telepatsko pošiljala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 No, pa s me dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 I knew it. Dobro, da imam danes dopust. No, na faks bo vseeno treba. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Eh, brez veze...tm že vse poznaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moram eno knjigo skritizirat. Jo ravno danes obravnavamo. Sem jo ravno zadnjič prebrala (hudo težko mi je bilo vztrajat) in imam par stvari za povedat, s katerimi se niti podrazno ne strinjam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pol pa res morš it. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja. Že zato, da me je na izpitu ne vpraša. V srednji šoli sem cel čas, ko smo obravnavali Prešerna, težila, kako hudo je tip zanič in da mi gre res na živce itd itd. Me ga potem ni vprašala, čeprav so ga vsi drugi morali odgovarjat. Upam na podoben rezultat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Dobra taktika! Zdej pa grem delat naprej...fajn bod, pa nej glavobol čimprej mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 uuuu, kako ste živahni tuki , sem komaj ugotovil, kdaj ste spali Jst sem dons prav fajn, še službeno prav zagnan , se vidi, da sem včeraj dve palačinki s kuhanim vinom v fajn družbi , tale Romeo mi bo še prirasel k srcu , no saj ima fajn rdečo barvo Za Girly, ki jo neki glava boli, že čaram , nč bolet , pa vodo pit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Pika o palačinkah v Vprašaj me, ti pa tukaj. Da sta me prav zrajcala. Razmišljam o krajšem obisku kuhinje Sem se odločila, da grem danes peš na faks, da se malo zluftam. Pa v rokavičkah in šalu, da ne zmrznem. Nazaj grede pa bo že tema in bodo lučke svetile Če bo kdo ob cirka 17 h (par minut ksneje) v mestu, naj kar javi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ti kr v akcijo , jst sem zaenkrat še pri sadju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ležim z vročino. 0,3 več imam kot ponavadi, pa že itak sem zmeraj čez normalno mejo. Tako da jo imam duplo preveč. Nič akcije danes. Samo faks pa ležanje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 no, z akcijo sem mislil kuhinjo , ta je pa tako na dosegu , no 0,3 več še ni glih temperatura, ja kolk maš pa običajno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ja običajno imam 37.3, zdaj pa 37.6 Počutim se pa za 38.2 Glavobola več sicer nimam, samo tu in tam me še kje kljune. Me pa izmenično kuha in trese. Satan. Sem se odločila, da pešačenje ni najbolj pametna ideja, bom kar z avtom šla na faks. Sem pa štela, kolikokrat še moram it na določene vaje in še natanko 4x. Potem pa konec trpljenja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.