janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Sem že slišal za take primere, no se pravi maš neke mejno temperaturo, počivat pa bo To se pa fajn sliši, sam še štirikrat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 zverince fajn slišat, da ste se mel včer naslednjič se vam tud jst pridružim Girly, si se neki pritoževala včer, da smo vsi bolni hitr se pozdravt joj, bikec, sm prebrala sam še štrikat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 dobr ti to bereš , mal je pa treba včasih štrikat , pa ne mislim tisto ta pravo štrikanje , o tem se mi kej dost ne sanja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 dostkrat kej štrikam ... tud zaštrikam se kdaj no ... pa tud "odštrikam" pol ... zdejle sm že mal zaštrikala vse skup Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Janif, ni problema, te bo moja babica naučila. Mi je celo osnovno šolo copatke štrikala, take s cofkom. Punčule na čumperlaj bi rekli Prekmurci. Scorpio, je že Pika priznala, da mi je ona telepatsko to bolezen posredovala. Nič, moja ura za je prišla, lahko noč vsem v zverinjaku. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Scorpio, je že Pika priznala, da mi je ona telepatsko to bolezen posredovala. Sm vedla, da neb smela priznat, zdej mi bo to skoz naprej metala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Tu lejt. Saj zato pa si mi včeraj tiščala tiste tablete za grlo, ker si že takrat hudobijo naklepala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 tuki mate pa hude telepatske Girly dobr spi , mal čaranja nikol ne škodi Janif, ni problema, te bo moja babica naučila. Mi je celo osnovno šolo copatke štrikala, take s cofkom. Punčule na čumperlaj bi rekli Prekmurci. saj moja mami tut zna, sam jst nimam potrpljenja za kej tazga , si kr predstavljam moj rokav, dve levi, dve desni, ena leva, tri desne, dve desni, ena levo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Tu lejt. Saj zato pa si mi včeraj tiščala tiste tablete za grlo, ker si že takrat hudobijo naklepala Ja, maš srečo, da nis tistga vzela, k pol bi mela drisko cel mesec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ma če bi Janif dobro čaral, samo kakih 14 dni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ma če bi Janif dobro čaral, samo kakih 14 dni. Če bi janif čaral, bi jo mela 2 mesca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 a tko dobr sem že , nč grem jest, da ne bom spet prepozno spat, moram še mal potelovadit, me že hrbet boli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kake mate tle Girly, lahko noč pa brez kšnih čudnih sanj Pikica, drugič tele čarovnije izvajaj malo bolj prikrito Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Če bi janif čaral, bi jo mela 2 mesca! Piki , tko hud pa nisem, jst ne nagajam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ma Janif je zadnjič čaral lepo vreme in je bilo. Zdaj pa vas res zapuščam. Sicer pa se že itak vsi vneto poslavljajo od mene, tako da je skrajni cajt, da spokam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Sej nism misnla, da si hud, sam, ne znaš še. Scorpiobejba, me veseli da si bolš...še mal, pa bova obe k rožci, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 a tko , lohk pa kakšnega poznam k mi pomaga , Jože požen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Dobro jutro!!!! Dokaj :xx!: dan pred mano, se ga prav nič ne veselim. En kup bednih stvari. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Pofočk v zverinjak Prinašam vam sonček in pošiljam lepe misli In že zgodaj zjutraj me pričaka ena taka zanimiva pošta in mi privabi smeh na lice in bodite v cvetju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zverince Scorpiobejba, me veseli da si bolš...še mal, pa bova obe k rožci, a ne? sicer se mi zdi, da sem prebrala, da tebe še zmer neki daje, tko da hitr en popih zate jst sm še mal smrkajoča rožica, ampak bo dobr Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Blazno natrpan dan danes. Najprej nesla Piki palačinke (itak, da sem cesto zgrešila ), potem šla na šiht, potem do računovodkinje v mesto, pa v dve knjigarni, potem še v Pirniče po neke kartone, ki jih sploh niso imeli, prišla nazaj v LJ, laufala v trgovino, potem pa na faks. In zdaj mislim, da sem povsem upravičena do konkretnega počitka. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Že dostava je vse moči pobrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Mislim Pika ... se ti pa godi, kr tkole palačinke dobit. Kaj češ lepšega. To so pa veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Pozdrav ponosnim Levčkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 dons pa prvi pozdravim , petek je, se vidi pri men Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.