girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Še en hiter pofočk od mene. Sem se včeraj potepala do enih zjutraj. Danes počivam in lenuharim cel dan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 A ste vsi poniknili???? Vidim, da danes ni naš dan ... Še razmišljam, če bi se zvečer kam dala ali še naj dalje lenuharim ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 hmm, sam nimam težav s tem, kam bi se dal...imam šiht in faks, pa pijačke in kinote, pa bend in kulturno društvo ipd...dela čez glavo... ampak razmišljam bolj o tem, katero bi dal nase...ali katera bi me dala vase....mah, danes sem preveč horny saj me bo minilo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 'danDanes sem bil pa fizikalec in sem veselo krampal v sončnem vremenu. Clo mal barve dubu Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Sem že slišal za take primere, no se pravi maš neke mejno temperaturo, počivat pa bo Sem pravkar prebrala na Lunin.net, da je za Leve značilna povišana temperatura. In obenem ugotovila, da ima mama tako sonce kot luno v kozorogu. Že dostava je vse moči pobrala. Sem se napotila na napačno ulico, ker se mi je ime zdelo povsem isto. Upam, da so bile palačinke še vsaj malo tople. Pozdrav ponosnim Levčkom Pozdrav nazaj! Vedno radi vidimo "nove" v Levih. hmm, sam nimam težav s tem, kam bi se dal...imam šiht in faks, pa pijačke in kinote, pa bend in kulturno društvo ipd...dela čez glavo... ampak razmišljam bolj o tem, katero bi dal nase...ali katera bi me dala vase....mah, danes sem preveč horny saj me bo minilo... Ja eno od teh, ki jih tja vabiš. 'danDanes sem bil pa fizikalec in sem veselo krampal v sončnem vremenu. Clo mal barve dubu A si še kar pri mami? Ti dobro kuha? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Še en hiter pofočk od mene. Sem se včeraj potepala do enih zjutraj. Danes počivam in lenuharim cel dan. ti maš pa same fajn predloge, lenarjenje, počivanje, palačinke , ni čudno, da sem šel dons med malco martinčkat k cerkvi nad nami, kjer se sonce lepo upre , kolk je pasal, v glavi pa sem imel eno našo starejšo pesem Gremo na morjeeeeeee , jst bi že poletje , pa se zima še dobro ni začela Sem pravkar prebrala na Lunin.net, da je za Leve značilna povišana temperatura. In obenem ugotovila, da ima mama tako sonce kot luno v kozorogu. ne bom nč komentiral, ne vem zakaj mi ko sem to prebral v glavi zveni delo, delo, delo , grem jst raje hvatat krivine Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 A si še kar pri mami? Ti dobro kuha?V ponedeljek pridem nazaj. Kuha pa fajn . Najbrž bom spet šel nazaj za 'najbolj noro' noč v letu, ker v Lj je predobro organizirano, udeleženci pa preveč radostno razigrani :xx!: Če prav pomislim je noč 31. decembra edina noč, za katero res upam, da mi je ne bi bilo treba preživeti kje zunaj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Uh, meni novo leto gre tudi blazno na živce. Direkt MORAŠ it žurat, tudi, če se ti ne vem kako ne ljubi (jaz sem še takrat vedno skoraj obvezno bolana). Se mi zdi, da je ta noč pač samo en izgovor, da se greš ven do nezavesti napit. Če ne bi pokale vse tiste petarde in rakete letele v luft, bi jaz menda že ob 22 h spala kot top. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Uh, meni novo leto gre tudi blazno na živce. Direkt MORAŠ it žurat, tudi, če se ti ne vem kako ne ljubi (jaz sem še takrat vedno skoraj obvezno bolana). Se mi zdi, da je ta noč pač samo en izgovor, da se greš ven do nezavesti napit. Če ne bi pokale vse tiste petarde in rakete letele v luft, bi jaz menda že ob 22 h spala kot top. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 jst tud... lani smo igrali Monopoly ane Učenik in se prav fletno zabavali... smo skoraj ognjemet zamudili...ojla levčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Zverince mah, danes sem preveč horny luna je taka kar v akcijo ne mine kar samo od sebe Uh, meni novo leto gre tudi blazno na živce. Direkt MORAŠ it žurat, tudi, če se ti ne vem kako ne ljubi (jaz sem še takrat vedno skoraj obvezno bolana). Se mi zdi, da je ta noč pač samo en izgovor, da se greš ven do nezavesti napit. Če ne bi pokale vse tiste petarde in rakete letele v luft, bi jaz menda že ob 22 h spala kot top. se čist strinjam jst imam vsako leto namen ostat doma in it prav kmalu spat pa mi kar ne rata Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 jst tud... lani smo igrali Monopoly ane Učenik in se prav fletno zabavali... smo skoraj ognjemet zamudili...ojla levčki Sem mislila vprašat, če bi se kdo šel Človek ne jezi se Midva s kolegom sva lani do kakšnih 2 h zjutraj gledala Auerja (!!!) (zaspat zaradi hrupa itak ni bilo mogoče), se potem odločila, da ipak greva ven, čakala na taksi kakšno uro, prišla, ko so bili že vsi amortos pijani in ni bilo variante, da jih kakšen do takrat trezen človek dohiti, pa naj se še tako trudi in lepo šla nazaj domov. Juhej! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Oprat lase, potem pa s kolegico po štantih, da svojima mrcinicama nekaj kupiva Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Sami moji posti, saj to ni res. Da ste prave lenobe. No, včeraj sva šli s kolegico v mesto, temperatura niti ne blizu ledišča, sva bili prijetno presenečeni. Malo po štantih, kjer ni bilo nič uporabnega ali primernega za darilo, ki bi bilo včeš Mrcinici (se je pa meni dopadel med s čokolado, še razmišljam, če bi ga poskusila). So pa me skoraj okradli!!!! Kar naenkrat je bila moja torbica lažja. Pogledam, zakaj, in vidim, da manjka denarnica. Fak. Notri pa vse kartice pa dokumenti. Začnem takoj paniko (dokaj naglas) zganjat, telefon ven, da bi poklicala mamo, naj takoj kliče na Plasis in prekliče vse kartice. V tistem pa očitno tudi kradljivec zapaničari in vrže kartico na tla. En tip jo brcne direkt v mojo nogo in itak, da sem mislila, da je njemu izpod obleke padla. Jo poberem in ga prosim, da počaka, ker nameravam klicat policijo. On pa se mi kar reži v faco. Pristopi njegova žena, ki jih nič ni jasno in reče, da je ziher ni on ukradel. In on reče, da jo je samo pohodil. No, okay. Videla pa tudi nista nikogar, ki bi jo lahko ukradel (gužva nenormalna, cel čas se tlačiš med ljudmi). Mi je bilo potem kar malo nerodno, da sem ga obtožila. Čeprav ne vem, čemu tisti glup nasmešek na obrazu. Zmanjkalo mi ni nič, se je pa folk kar naenkrat razšel in se skrbno začel izogibat eden drugemu. Sem še bila cel večer šokirana nad pokvarjenostjo ljudi. Svašta. Pa en tip, ki zgleda povsem zdrav, na invalidskem vozičku in prosi keš (na tromostovju). Sem mu pogledala čevlje - umazani in znošeni. Pa ne ti meni, da ne moreš hodit. My ass ... S kolegico nameravali na palačinke, Romeo poln, na koncu jedla vegi kebab. Danes pa greva na prebranac. Imajo na tržnici enih par štantov, ki so prav posrečeni, pa govejo muziko nabijajo in klobase in podobno prodajajo. Kot na pravi kmečki veselici Hm ... Moram preverit, če imajo tudi gibanico Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 dobro jutro zverince girly, eni so res dobr, da si dobila kartice nazaj včasih res ne moreš verjet, kakšen folk hodi okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 danes pa domov gehen.Upam, da bo drug teden kdo razpoložen za palačinke. Janifu sem itak dolžan eno rundo. Girly, maš pa res srečo, da si tok hitr nazaj dobila. Levji delež sreče. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Jaz bom vsekakor razpoložena. Definitivno absolutno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Se pridružujem razpoloženju vsaj upam...bom še videl, kako bo zneslo s časom Girly, ti srečkica v nesreči dandanes res ni nikomur več za zaupat kakšno srečo imam pogosto jaz, ko se zalotim, da imam odprto zadrgo na bundi, kjer imam spravljeno denarnico, notri pa čisto vse kartice in dokumente in to na troli, ko se mimogrede zgodi, da ostaneš brez... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 En pofočk še od mene...........lepo se imejte kjerkoli že ste Girly......vse OK? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Girly , ah žeparji , pa tko majhno torbico maš , dbest da si mela srečo Za palačinke sem vedno razpoložen, torek, sredo imam sicer zasedeno, potem pa lahko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Za palačinke sem vedno razpoložen, torek, sredo imam sicer zasedeno, potem pa lahko Uuuuu A imaš dejt? (kar dva!) Ja res je blazna svinjarija, kaj se dogaja. Pa saj se še človek ne bi sekiral zaradi tistih par jurjev, ki ti jih poberejo, večje neprilike so s preklicevanjem vseh možnih dokumentov, pa nabavljanjem novih Neko deževno je ... Ne vem, kako bo dane s prebrancem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ok Janif, pol pa v četrtek vsi na palačinke Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 A to tukaj samo levi hodite na čapalinke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Od čvekajočih levov sva samo midve z Audi (včasih še je Trdi bil, pa je poniknil). Na palačinkah se znajde vse sorte znakov Smo pa se za palačinke prvič tukaj zmenili, pa je nekako kar tradicija postala, da se v tej temi nadaljujejo domenki Tako da ti svetujem, da tu in tam počekiraš to temo (lahko pa tudi redno, pa še kaj poveš zraven ), pa boš redno updejtan, kdaj se nam lahko pridružiš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Tako da ti svetujem, da tu in tam počekiraš to temo (lahko pa tudi redno, pa še kaj poveš zraven ), pa boš redno updejtan, kdaj se nam lahko pridružiš ... Aha torej so potem vabljeni vsi, tud bl tanovi....Like Me For Example Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.