Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Bi znala bit (01) 426 90 11, ne bi pa dala roke v ogenj (če je tisto Stari trg, potem je).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Uuuuu :2src: A imaš dejt? x:Dx x:Dx x:Dx (kar dva!)

Ja res je blazna svinjarija, kaj se dogaja. Pa saj se še človek ne bi sekiral zaradi tistih par jurjev, ki ti jih poberejo, večje neprilike so s preklicevanjem vseh možnih dokumentov, pa nabavljanjem novih :vragec:

Neko deževno je ... :o|o: Ne vem, kako bo dane s prebrancem xnckrivx

No, ja :inocent:, nista glih klasična x;)x, en astro, pa en bovling x:px, tko da če bo kdo kdaj za bovling, lohk dobim ob ponedeljkih popoldne eno uro ceneje x:)x

Pa še mal za tebe čarat xwizardx xwizardx , da se kej tazga ne bo več dogajalo, Ljubljana x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

a za četrtek so zdej napovedane palačinke x?x x:px nč ne obljubim še xrolleyesx v petek mam izpit in bom vidla, kolk bo predelanega :inocent: x:Ix

Audi, a kšnega prov točno določenega x:Dx x;)x

:eek: kdaj imate vi to izpite x:o)x, ob praznikih :inocent:

zdej pa še mal poskakat :hepko: :hepko: xsuperx pred spanjem, mal sem si še muzke privoščil x:px

Girly xsmx še dober, da ne razumem čist dobr anglešk :inocent: x:Dx

Dobro jutro, tista ena zverina, ki se tukaj pojavlja, pa ostalo živalsko kraljestvo (pa kaj vse še pač spada zraven).

Audi 5:41!!!!! Pa ti nisi zdrava! Namesto, da bi se v postelji crkljala in čakala, da ti prinesejo zajtrk.

Dežuje :xx!: Beda, beda, beda. Baje bi naj na določenih delih SLO tudi snežilo. :xx!: Še bolj beda.

No, ipak imam raje, da sneži, kot da dežuje (ampak da se sneg takoj na tleh stopi).

Nove snežke si moram it kupit. Ali neko zimsko obutev, pač. So mi lanski premočili. Zdaj pa še imam samo škornje s takšno peto, da se človek ubije zraven.

Popoldan pa še v shopping :o|o: Upam, da bo vsaj deževat nehalo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:wOOt: :inocent: levinje, pa že tko navsezgodaj aktivne x:)x, jst se pa še zdej odločam, ali sem se že zbudil in lohk začnem kaj delat, ali naj še mal

bluzim :inocent: :fiju:, no do konc šihta se bom že odločil x:Dx

Snega menda ne bo xcivx, pa tudi dež bo nehal, sam meglo bo treba odgnat x:px

Eni levinji moram povedat, da mi je res toplo pri srčku ker se tako pogosto spomni name in me povabi na kako dobroto pa imam tko slabo vest ker sem že dvakrat odklonila xsrcx res pa je zdaj tako neugoden čas za druženje ob "dušni" papici :yumy: ker vztrajam na tem da - sicer s trdo voljo ker se tko počasi premika in jst sem malo že utrujena od štetja kalorij - izgubim odvečne kilograme in pridem spet na svojo "normalno" težo! Take volje že dolgo nisem imela tako da jo nameravam zdaj na celi črti izkoristit x:Dx :vtz:

Poleg tega pa sem na hiper button naštimana x:o)x vozim kot zmešana da čimprej inštruktorja pripravim do tega, da me prijavi na glavno vožnjo (kar seveda zaradi gužve na Roški je ne bom mogla delat pred 10. januarjem :C:) in pripravljam material za mojega naslednika... kar za dve leti nazaj :sori: tako da se bom lahko lepo in brez skrbi poslovila od službe, časa imam le še ta teden, kar težka bo xcrossfingx

Zverince upam da ste vredu :palec: zadnje čase zlo poredkoma zahajam na forum in nimam časa vsega prečekirat, bom nadoknadila med prazniki x:Ix O'bljubim x!x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

5rca, pridna :palec:, pa še xcrossfingx xcrossfingx, da ti bo uspelo v službi in vožnji x:px, pa še kje, čeprav mi ravno pri tebi beseda dieta najbolj ne gre skupaj xnckrivx x;)x

Kaj to pomeni? Da me bo celi dan zeblo?? :vragec: :o|o:

pol pa kr v akcijo pa pogret :inocent: x;)x

pol pa kr v akcijo pa pogret :inocent: x;)x

Glihkar kuham kosilo za Mrcinico, ko domov pride. Restan krompir, popečeni šampinjoni s peteršiljem, vegi kroglice, rakova klešča in kristalka z redkvicami. x:px

Tako da me več nič ne zebe. V kuhinji je prav vroče :switz:

A bo kmalu nehalo deževat? xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Glihkar kuham kosilo za Mrcinico, ko domov pride. Restan krompir, popečeni šampinjoni s peteršiljem, vegi kroglice, rakova klešča in kristalka z redkvicami. x:px

Tako da me več nič ne zebe. V kuhinji je prav vroče :switz:

A bo kmalu nehalo deževat? xrolleyesx

Mmmm :yumy:, čeprav mi določene zadeve niso čist jasne xnckrivx, vegi kroglice, rakova klešča x?x, pa tut restan krompir :inocent: Pa glih

dons nisem šel na malco :vragec:, ma nč bo treba še kakšno uro in pol zdržat :eek:, še do pekarne se mi ni dal v tem vremenu xnckrivx, sem

samo na sadju :wOOt:

Baje bo nehal popoldne, jst že navijam, saj je blo čist dost x:)x, mal smo sneg vidli, tako da so vsi zadovoljni x:Dx

Zverince x:Xx

5rca, držimo pesti za vse, kar bi rada :palec: pa na šihtu naj mine hitr pa brez zapletov x;)x

Scorpiogirl......ma ne vem če določeno enega....Kaj nista dva v enem xrolleyesx

x:Dx sta ja xrolleyesx potrjeno x:px x;)x aja no ... točno določeno dvojico to :inocent: xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...