girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Mmmm , čeprav mi določene zadeve niso čist jasne , vegi kroglice, rakova klešča , pa tut restan krompir Pa glihdons nisem šel na malco , ma nč bo treba še kakšno uro in pol zdržat , še do pekarne se mi ni dal v tem vremenu , sem samo na sadju Baje bo nehal popoldne, jst že navijam, saj je blo čist dost , mal smo sneg vidli, tako da so vsi zadovoljni restan krompir je .. um .. tisti krompir, ko najprej čebulo spražiš, potem pa kuhan krompir gor vržeš, ki si ga predhodno neolupljenega skuhal. No, vmesna faza je, da ga olupiš in malo zdrobiš v roki. Pa peteršilj ne sme manjkat. Vegi kroglice pa sem danes prvič probala in nisem vedela, kakšne bodo, tako da so bila rakova klešča za ziher poleg. In dobro, da so bila, ker kroglice niso bile glih ne vem kaj. Jaz mislim, da nujno rabite enega študenta, da vam bo po malico hodil. Pravkar bila na pošti in ugotovila, da še čisto malo dežuje. Potem pa greva s kolegico malo okoli, da počvekava o vseh življenjsko pomembnih stvareh. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Potem pa greva s kolegico malo okoli, da počvekava o vseh življenjsko pomembnih stvareh. to so verjetno ljubezenski izlivi problemi ali pa sreča, ane? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Uh .. jaz moram malo Mrcinico zašinfat, ker me je danes nekaj ujezil, njo pa tudi neke stvari mučijo, me je včeraj ponoči klicala, pa sva se kar ekspresno za danes zmenili. A boš ti v četrtek v gosteh? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 SAMO v primeru..če boste do zjutraj ker sem na zabavi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 uh, težka bo. nama z janifom menda niti ne tako kot ostalim, ki ste že prejšnjič bili partybrejkerji Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 sorry................biznis je biznis Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Msn ne dela Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 restan krompir je .. um .. tisti krompir, ko najprej čebulo spražiš, potem pa kuhan krompir gor vržeš, ki si ga predhodno neolupljenega skuhal. No, vmesna faza je, da ga olupiš in malo zdrobiš v roki. Pa peteršilj ne sme manjkat. Vegi kroglice pa sem danes prvič probala in nisem vedela, kakšne bodo, tako da so bila rakova klešča za ziher poleg. In dobro, da so bila, ker kroglice niso bile glih ne vem kaj. Jaz mislim, da nujno rabite enega študenta, da vam bo po malico hodil. Pravkar bila na pošti in ugotovila, da še čisto malo dežuje. Potem pa greva s kolegico malo okoli, da počvekava o vseh življenjsko pomembnih stvareh. dobra ideja, ni kej, men bi sicer še boljš pasal študent, ki bi me ob lepem vremenu nadomeščal, jst pa bi šelna kakšno službeno pot glede krompirja se mi je zdelo, sem mal prečekiral na netu , pa piše, da so restan, tenstan, pražen krompir praktično iste zadeve, lahko so pa kakšne posebnosti, ampak to je verjetno razlikuje od kraja do kraja Rakova klešča pa ne poznam, bi moral videt Jst se pa mal ukvarjam s stanovanjskimi zadevami, kmalu bodo kakšna konkretna akcija , dvigalo je treba usposobit Msn ne dela It's the end of the world as we know it , I feel fine , ups to so bli R.E.M., sej zdaj pa Msn že dela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Uh, uh. Huda noč za mano. Včeraj že spala, pa me Mrcina zbudil, ko se je od nekod vračal domov. Danes zjutraj pa še enkrat, na poti v službo. Zdaj se že sprašujem, če mogoče preveč spim. Včeraj zvečer sem tako momljala, da me nič ni kapiral. Sanjalo se mi je, da sem se skregala s starimi, spokala stvari in se z babico in dedkom preselila v Malezijo (v bistvu sem se jima samo pridružila). Čudovito morje in plaža, prav vriskaš od veselja, ko to vidiš. Snežno beli kamenčki, pa kristalno čista voda, nobene morske trave in alg nikjer. Pa glih prav ljudi, pa prijetni kafiči. Malo stran pa velemesto. Tako prijetno, ful toplo, domače, nič histerije. No, nekako še se je moja naj kolegica zraven znašla in tam naj bi nadaljevali faks, vmes malo kelnarili (nisva znali jezika in nama se je to zdela edina opcija), da ne bi na stroške mojih starih staršev živeli. Ampak prej je bilo treba nek izpit naredit, drugače bi se morali vrnit domov. Izpita se sploh ne spomnim, mislim, da si moral nekaj jest Kakorkoli, jaz sem ga naredila, ona pa ne. In je morala nazaj. Sem se tako začela jokat, da sem se kar zbudila od sile. Če se ne bi, bi se menda zadušila. No, sem se umirila, sem nazaj zaspala in same budalščine sanjala dalje. Včeraj Audi klicala, da ima avto parkiran zraven mojega. Škoda, da nisem prej telefona slišala. Kupila darilo za Mrcino in mačko, jutri prideta na vrsto foter in mati, ostalim bom pa unicefove stvari, sem jih ravno včeraj ogledovala v papirnici Leonardo v BTC-ju. Ampak nisem vedela, koliko česa rabim, bo treba še preštet. Joj, pa ful dobre magnetke za na hladilnik sem videla!!! Na enem je pisalo: KDOR NE MARA MAČK, JE V PREJŠNJEM ŽIVLJENJU ZAGOTOVO BIL MIŠ. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ob pol štirih zjutraj prišla domov. In danes ob 8 h že bila zmenjena na šihtu. Pridem tja, pokličem tistega, ki bi se naj z njim dobila in mi dojavi, da je to že bilo včeraj zrihtano. Da je rekel šefu, naj mi javi. Jebela cesta pa ti umetniki. Saj ne vem, če naj grem dalje spat ali ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Na enem je pisalo: KDOR NE MARA MAČK, JE V PREJŠNJEM ŽIVLJENJU ZAGOTOVO BIL MIŠ. Al pa mačka, al pa pes, al pa lastnik mačke, al pa sosed od lastnika mačke, al pa...... kr neki.... oziroma kot moja tamala rada reče, "blo mu je bed u lajfu" ... anivej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 morgen pr men ful gužva in same zabave imejte se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Kdaj se jutri dobimo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 malo kasneje kot zadnjič, recimo ob pol sedmih, imam tako rad popoldanski počitek Danes že kar priden , šel mal omare pogledat, pa se dogovoril za ena dva predračuna, saj pretiraval ne bom, predsoba bopolna, pa mogoče še ena omari v sobi, to bo dost , dvigalo dela , bravo tečni sostanovalci , sem seravno včlanil na naš forum, pa je že zrihtano, ne bo treba nosit gospodinjskih aparatov po stopnicah , o službi pa raje nič,no mail sem že odprl , pa tut ni dost cajta, ob treh je že bovling , pol pa ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 pol sedmih je tud men fajn cajt Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 pol sedmih je tud men fajn cajt Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 prav lep pozdrav če jutri zabava ne bo v redu........................vas pokličem in se vidimooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Zverine žal jutr ne bo šlo bi mela preveč slabo vest v petek, k se še nism neki ful učila tko da ... imejte se fajn ne dvomim, da se boste bikec, kakšno palačinko še namest mene pojest Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 bikec, kakšno palačinko še namest mene pojest O tem sploh ni za dvomit Po moje je najboljše, če že kar na začetku 2 naroči Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 O tem sploh ni za dvomit Po moje je najboljše, če že kar na začetku 2 naroči tud lohk se najbrž ni za bat, da bi se pohladila ta druga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 zverince en fajn sončen pa nasmejan dan vam pošiljam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Hvala, hvala! Enako nazaj, pa da te mulo ne bi preveč jezil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 hvala ne more jezit se ne dam, preveč fajn dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ma forcarija zna bit pure evil. se bom počasi odpravila v službo, so me že navsezgodaj ujezili. še bolj pa šefa, me je že klical, da so to sami debili zaposleni v tisti tiskarni mu to že celi čas pravim, zdaj pa je končno tudi on to spoznal. če kdo pozna kakšnega tiskarja, ki bi delal znotraj danih časovnih rokov in po sprejemljivi ceni, naj mi sporoči. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 pozdrav od danes pridnega bikca , taka luna Zverine žal jutr ne bo šlo bi mela preveč slabo vest v petek, k se še nism neki ful učila tko da ... imejte se fajn ne dvomim, da se boste bikec, kakšno palačinko še namest mene pojest ni problema, se žrtvujem v dobre namene , žrtve bodo sicer velike, ampak ker bo dober namen, so potrebne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.