girly 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 pozdrav od danes pridnega bikca , taka luna ni problema, se žrtvujem v dobre namene , žrtve bodo sicer velike, ampak ker bo dober namen, so potrebne Ja, so večje od običajnih palačink Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ja, so večje od običajnih palačink a tako, no pri običajnih palačinkah ne bi obstal samo pri dveh Grem zdajle mal na malco, nekaj sem ratal, nekam šparoven sem s spanjem ta teden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Dober tek! Jaz tudi razmišljam, da bi še eno kitico potegnila, potem pa itak moram na faks. Po faksu po preostanek daril, potem pa se že dobimo! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 lep pozdrav levčkom.. . Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ni problema, se žrtvujem v dobre namene , žrtve bodo sicer velike, ampak ker bo dober namen, so potrebne iiiiiiiiii, hvala upam, da ne bo prehudih posledic Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Uhh ... Super je bilo včeraj !!! Smo bili kar dolgo, pa sploh ne vem, kdaj je čas šel Pozabila vprašat Cashyja in Anteja, kakšne so bile njune palačinke. Danes pa še nekaj nujnosti v mestu, pa kosilo z Mrcinico, potem pa na Štajersko za skoraj 2 tedna. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ja včeraj je bilo res cool. Hvala za darila še enkrat palačinke so bile slastne, debata pa tudi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 VESELA za vsa da ste uživali. Jaz tudi, v izjemnih pogledih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Zverince super, da ste se meli fajn uživajte še naprej ... pa še bolj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Lepe praznike vsem skupaj!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Zverinice uživajte maksimalno prazniki so čas za razvajanje Lepe praznike vsem skupaj!!! enako, bejba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zverince pa uživajo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 lep pozdravček vsem zverinam in zverinicam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Sončen pozdrav za levinje leve in simpatizerjel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 se pozdravom pridružujem tudi jaz na brzino Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Hello levčki!Sem nova članica LNF-ja in tudi levinja. Me vzamete v svoj levji trop? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Hello levčki!Sem nova članica LNF-ja in tudi levinja. Me vzamete v svoj levji trop? Pozdravljena, sem prepričan, da te bodo. Tukaj niso samo levinja, ampak tudi simpatizerji (ne glih levi, ampak levaki mrbit) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Hello levčki!Sem nova članica LNF-ja in tudi levinja. Me vzamete v svoj levji trop? Pozdravljena v zverinjaku Ante, lje si vidu levake Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, simpatizerji, teh se pa res ne manjka! (kot veš je nečimernost ena glavnih levjih lastnosti) Levaki... ta je pa dobra. Bom dons zvečer svojmu tipu rekla: A veš, da si ti en levak? Živjo Audente! A si naša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ante, lje si vidu levake ja a ti ni všeč: levi in levaki? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, simpatizerji, teh se pa res ne manjka! (kot veš je nečimernost ena glavnih levjih lastnosti) Levaki... ta je pa dobra. Bom dons zvečer svojmu tipu rekla: A veš, da si ti en levak? Živjo Audente! A si naša? Glavna levinja......bla.........zdaj nimam časa ja a ti ni všeč: levi in levaki? levi...a ne bi blo bolš dvojni dvojčki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 uff, ste bili živahni tukile , se vidi da je dons ognjena luna , pa nove levinje prihajajo , aja jst sem sam simpatizer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Glavna levinja......bla.........zdaj nimam časa Kdo je pa pol glavni Lev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 čav, zverince a ognjena luna bo treba prečekirat ponavadi mi pašejo ... kdove zakaj aja, simpatizerka Kdo je pa pol glavni Lev kakor kdaj levi tko hočejo bit skoz taglavni dobr, da jih ni velik tle okol, bi ble še debate okol tega, kdo je glavni levi...a ne bi blo bolš dvojni dvojčki pa kva teb dvojčki zadnje cajte neki dogajajo a a a Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kdo je pa pol glavni Lev tukaj so ta glavne levinje , ena zdajle uživa v praznikih , se bo kej javila, ko bo cajt Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.