Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 pa kva teb dvojčki zadnje cajte neki dogajajo a a a POJMA nimam. Prirejajo presenečenja iz dneva v dan. In pravijo da so dvojčki. Kdo bi to vedu?Ampak, a je sploh važno???? Samo da se mamo fajn tukaj so ta glavne levinje , ena zdajle uživa v praznikih , se bo kej javila, ko bo cajt Levinje smo glaven, Vedno in povsod. Tko je in nič drugačeeeeeeeeeeeee Trenutno ni nobenga leva, ki bi bil tuki glavni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 levi...a ne bi blo bolš dvojni dvojčki Dvojčki in njihovi dvojniki Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Trenutno ni nobenga leva, ki bi bil tuki glavni Zanimivo http://www.travelsinparadise.com/australia/sydney/pictures/zoo-lion-02.jpg Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 o, lej ga kolk mal je treba, da se spet mal oglasiš .......... ko mački stopiš na rep ..... zacvili al zarjove kakorkoli ... lepo, da si uletu spet mal mim POJMA nimam. Prirejajo presenečenja iz dneva v dan. In pravijo da so dvojčki. Kdo bi to vedu?Ampak, a je sploh važno???? Samo da se mamo fajn točno tko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Uf, Trudi, tale je pa čist taprav. Mene je čist hipnotiziru. So mi všeč liderji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Dvojčki in njihovi dvojniki DVOJNIKI bom žalostna če je res točno tko a znajo dvojčki spravljat v smeh ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 a znajo dvojčki spravljat v smeh ali ne sej si že ugotovila ... al ne znajo, znajo pa tud za presenečenja znajo poskrbet bejba, ti sam uživej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 UŽIVAM maximalno čeprav...čez škorpije jih pa ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Zvernice Tudi vam enga krasnega UŽIVAM maximalno čeprav...čez škorpije jih pa ni maš res Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 jaz mam pa Strelce rada. A samo taprave a tud tiste ki so Strelci samo v asc.? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Mucki... V novem letu vam želim da bi še naprej praskali in grizli... In predli od zadovoljstva in sreče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ahoj!!!!!!!!!!!! No, da se še jaz malo oglasim Sem že dober teden na Štajerskem, počasi mi začenjajo it domači na živce, zato danes pičim proti LJ. Ful zbolela, pa sem imela toliko enih obiskov in opravkov, da se je bolezen odločila obupat in me zapustit, še preden sem povsem obležala.. Imam pa zato za "spomin" herpes čez polovico zgornje ustnice. Satan. Danes bi naj šla na nek žur, pa me ima, da bi kar lepo zaspančkala doma, čeprav ne vem, če bo hrup to omogočal. Vidim, da seje Trudi spet oglasil Welcome back. Smo te pogrešali. Pa ena nova Levinja, Elinor. Dobrodošla! Ante Audi Cashy ElNino Janif Mel 5rca Pika Scorpio Trudi (abc) (ziher sem koga pozabila) V novem letu nam želim čimveč dobrih palačink in prijetnih druženj! In predlagam, da si omislimo after, seveda ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 ojla, Girly, tudi z moje strani veliiiko akcije in nepozabnih trenutkov v novem letu in vsem drugim prijateljem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Hvala girly Pa še na zabavo moraš iti. Ti želim, da čimveč takih zdravstvenih težav pustiš v starem letu, kjer naj tudi ostanejo. After year party je pa dobra ideja pa tudi vsem levinjam, levom in ostali menažeriji eno megastično novo leto. Ma kaj sam eno (matr je to skopuško ) - vsa naslednja. Upam, da se vidimo že kmalu Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Mater, se mi nikamor ne da it :xx!: Ležim na postelji vsa prešvicana, ker sem 4x nesla vrečke iz avta v stanovanje, potem pa skapirala, da še se tunka za Mrcino valja na zadnjem sedežu in se še enkrat (petič!) odpravila po stopnicah. V bodoče bom - ko pridem s Štajerske - poklicala par ženščin s tega foruma, ki jim je življenjski slog hujšanje, da pridejo vso to kramo po stopnicah nosit. Se bodo tako one kot jaz fajn počutile. Jao, pa še zlikat si moram stvari za ven :xx!: :xx!: :xx!: Škoda, da ni Smilijana Morija več na TV, da bi mi dal šnelkurz motivakcije. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Osem zjutraj bo vsak čas ura, zunaj pa še tema!!!! Sem se včeraj malo pred polnočjo šla naslikat na party, počakala, da je odbilo in so se vsi pijani nalezli mojega herpesa , potem pa krenila domov spat. Pa dva štopeljčka v ušesa, da me vso pokanje ni motilo in budilo. Zdaj sem pa kot Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ognjemet z gradu je bil kar lep .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Girly hvala ........vračam.........vsem zverinicam in vsem obiskovalcem ( bikci, vodnarji, dvojčki, škorpijoni............vsem.) od srca: Želje in misli so kot ptice.spustite jih, da poletijo,dovolite jim, da oživijo,da sanje v resničnost spremenijo.Odprite srce in imejte pogum,da spustite svoje ptice pod nebo,naj VAM celo leto 2007 bo lepo. Vsem in vsakomur posebej............iz srca....ja in Naredite si vsak dan v 007 poseben dan. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Uff, ste zgodni tukaj , Girly , Audi in ostali , moram mal poskakat tukaj . Jst sem kr razpoložen, tale luna mi ustreza , tako da sem bil včeraj oz. danes v mestu, je blo prav prijetno, nč mraz, verjetno tut zaradi tega veliko ljudi, Danijelo sem poslušal , živahna bejba ni kej, ki lohk še pozimi plava , pa jst, ki nisem glih drugač za tako muzko , ampak je pa blo na Prešercu bolj v izi razen ful gužve do enih kot pa na Kongresnem, ker je kot na prvi frontni liniji Pa še ena novoletna: Na pragu novega leta naj vam čas naklonispoznati prave ljudi, izbrati prave reči, ubrati prave potiin v sebi in drugih najti le dobre stvari !Pa srečno 2007 ! Pa ena muzička po želji Uzalud me budiš u pola šest ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Celi dan že ležim Joj, sem jaz en lenušček. Niti za jest se mi ne da nič naredit. A je danes kaka restavracija odprta? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 A je danes kaka restavracija odprta?Kitajse so vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ja? Hm ... Sploh ni slaba ideja ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ....ni v bistvu...sploh pa će se ti ne da kuhat oz. delat za jest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 A ona na litijski je tudi odprta? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Po moje bi mogla bit....so pa dve tam okol tebe v Šiški in Dravljah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.