girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Šiška glih ni okoli mene (Bežigrad), Dravlje pa sploh ne vem, kje so. Pa ta na Litijski je že preverjena, bom kar vztrajala. Škoda, da nima dostave. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Šiška glih ni okoli mene (Bežigrad), Dravlje pa sploh ne vem, kje so. Pa ta na Litijski je že preverjena, bom kar vztrajala. Škoda, da nima dostave. Dravlje so med drugim tam, k je mečkator center Dotavo pa ma halo kitajec....iz Kitajskega zidu Kako se pa imenuje ina na Litijski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Za Halo Kitajca nisem nič kaj dobrih stvari slišala, se mi zdi, da so ga celo na tem forumu malo popljuvali. Na Litijski je pa Cesarsko mesto. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Za Halo Kitajca nisem nič kaj dobrih stvari slišala, se mi zdi, da so ga celo na tem forumu malo popljuvali. Na Litijski je pa Cesarsko mesto. No lahko da...nimam izkušen z Halo Kitajcem....grem raj sam v kako Cesarsko mesto ....sam tam nimajo tulifona za vprasat kako pa kajsam po moje bi mogl bit, ce so v vecini vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Sm naročena za Kitajsko dons pr Girly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Dobro jutro, zverine! Kar neke dobre volje se to leto zbujam, čeprav se mi ponoči blazno butaste stvari sanjajo. Včeraj imeli s Piko večerjo (pečene rezance z zelenjavo in piščancem), jebela cesta pa te palčke. Zato pa skoraj noben Kitajec ni debel, ker se je treba tako matrat s tem satanom, da se dokaj hitro odločiš, da si sit. Potem pa še poslastico, ocvrte banane in ananas s sadoledom Prvič jedla. Dobro. Pa malo sva vas pokritizirali, je bilo treba, drugače ne bi bili zdravi. Še eno lepo slikico, da vam narišem nasmešek na obraz Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 wiiiiiii kaka slikca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Girly pa vedno zgodna , jst pa mal delam dons , evro pa to , sam se mi ni dal pred osmo vstat , tko bi blo fajn hodit v službo, prideš mal čez devet , greš pa že pred pol tretjo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Dobro jutro!!! Sem prav ponosna na sebe, ker sem se danes že 1 uro učila - takoj, ko sem se zbudila. Zdaj pa oprat lase, pa posteljnino zamenjat, pa stvari iz stroja dat sušit, pa zajtrkovat, potem pa na šiht. Popoldne pa cartanje Lep dan prav vsem! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Popoldne pa cartanje Jst bi tud. A mata kej placa še zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Dobro jutro se iz moje strani sem na dopustu sama in uzivam maximalno.Do sobote bo sprostitev za mojo duso in telo masaza vsak dan, plavanje, zvecer popivanje se mi kdo pridruzi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Dobro jutro, zverine... Kakšen lep dan se je naredil... Jaz tud na dopustu, do ponedeljka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Mene je pa pravkar šef poklical in dojavil, da še ni pravi dan za delat in da bomo komaj jutri začeli. Ponavljam: jaz imam najboljšo službo na svetu! Jst bi tud. A mata kej placa še zame? Uh, težka bo Saj si videla mojo pojsteljco ... In glede na to, da Mrcina ni med najbolj suhimi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Zverince eno krasno leto vsem kolk sm vam fovš, k ste frej sicer vam privoščim ampak jst bi bla tud ... bo trajal nekej časa, da pridem spet v en tak "normalen" bioritem uživajte pa fajn cartanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 se vidi da levčki ful uživamo....tale Ayurveda danes se je maser potrudil en lep dan vsem zverinam kam so se zgubili simpatizerji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Moj brlog je SVINJAK :xx!: Čisti užas, kako imam razmetano. Moram pohvalit Mrcinico. Dobila šopek rož in Kreslinovo knjigo + CD (ki ga bom jutri z vso vnemo v službi nabijala). Mater pa ti menstrualni krči ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Spet doma....ups kok me je tole nehote spomnilo na neki, kar ne morem videt :xx!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 spregledala tiste lepe želje tudi za simpatizerje - že na 31. decembra, upam da ni narobe če jih vračam šele zdaj Drugače bi se pa jst tut kej crkljala, lahko tudi z masažo... al pa kake rožice dobila dobro Kreslina ne maram tako zelo bi pa tudi kej drugega zraven, kak čd s kakimi fajn relaksacijskimi pesmicami, po možnosti od Perujcev iz Čopove No, grem v zlato ribico tole pisat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ne boš verjela, ampak Perujci s Čopove so se skomercializirali. Sem jih ravno zadnjič slišala prepevati slovenske božične. Me je mislila kap zadet. evo, to sem dobila ... sem pravkar skapirala, da je DVD, ne CD ... še boljše!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Zverincam enga od simpatizerke girly, kolk fajn jst bi tud rožice pa Kreslina Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Že navsezgodaj strašim po forumu, ker se mi ne da učit :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dej, pejt delat namest mene. Sploh ne vem, kako mi bo znesl do 15h. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Uh, jaz še pa zmeraj nič ne delam. Včeraj smo imeli sestanek 15 minutni, to pa je bilo tudi vse. Pa darilo sem dobila. Danes pa grem tja, da zavrtim nekaj telefonov. Po moje bom v 10 min fertik. No, v ponedeljek pa že s polno paro naprej. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A rabš kako sodelavko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.