girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A se ti zdi, da rabim pomoč?? Raje mi povej, komu naj poceni prodam knjige (300 - 500 sit na kos). Moramo plac v skladišču naredit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Odpri tukaj temo in napiši seznam...sej je polno bralcev tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Uh, pa kje se mi da eno po eno knjigo pošiljat. Nekomu jih moram uturit v masovni količini, da se vseh naenkrat rešim. Ej, a veš, da imam knjigo o čokoladi ... (z recepti) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dej oglas v Salomonca. A res maš? Glih včer sm spet nardila domačo čokolado in nesla probat nekomu...bil več kot zadovoljen. Kdor zna, pa zna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! (pa ne sme imeti rozin ali marcipana :xx!: ) (ali kakega drugega sadja) Ravno prejšnji teden sem bila v Kiki in gledala posodico za čokoladni fondi. Sem jo mislila kupit, pa mi ni bila ravno najlepša in sem se odločila, da imajo v Ikei ziher kakšno lepšo in jo bom tam kupila. My ass. Sploh nobene niso imeli. V tej knjigi so pa topli in hladni čokoladni napitki, čokoladne torte in kolački, čokoladni deserti in strjenke, fondiji, čokoladni okraski in pralineji. A si za en čokoladni vikend? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Magic words. Kdaj pridem. Jst mam pa ful rada marcipan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Recimo jutri po kosilu? Se dobiva pri meni, vidiva, kaj bova cmarili, greva v trgovino nabavit, pa po en fajni film v videoteko, potem pa se cel večer sladkava Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Komot. A mislš, da bo zadost en film? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Imaš prav. Bova vzeli 2. Uh, se že veselim. Mrcina se je odločil, da pride že ob 10 h do mene, ker ima popoldne neke zadevščine. Tudi dobro. Uh, v kinu se mi en film dopade - Apokalipto Oskarjev nagrajenec Mel Gibson, ki nas je v kinih nazadnje šokiral s krvavim Kristusovim pasijonom in ki je režiral in tudi igral v filmih Pogumno srce in Mož brez obraza, nas tokrat želi podučiti o vzrokih za propad veličastne civilizacije Majev. S pomočjo mladeniča Jaguarja, ki ga majevski bojevniki ujamejo in namenijo žrtvovanju bogovom, spoznamo nekdaj mogočno kulturo, ki so jo zanemarjanje okolja, verska obsedenost s krvavimi obredi in ustrahovanje vladarjev, pripeljali na rob propada. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Čeprov študiram, če se sploh čem s tabo družit, k pol sam jem, teb se nč ne pozna, men pa...pa že tko mam težk karakter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Uh, sploh ni za skrbet ... Bova s tem, ko bova obirali forumovce sigurno več kalorij izgubili kot s čokolado dobili Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, jst pa prnesem vzorec domače čokolade za probat, da boš mal pohvalla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, dobro! (pa da niti slučajno nima rozin! ) Joj, kakšen lep sonček je danes!!! Glej ti to Mrcino jedno. Prijavi se na MSN in se odjavi, še preden ga uspem skomandirat, katere filme mi naj zdownloada Grem zdaj malo pospravit, da ga ne bo kap zadela, ko pride (saj ne, da ni tudi on prispeval k svinjariji). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ma kake rozine, dej ne seri. Čista čokolada, brez dodatkov je. Zdej pa nehi travmirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, dobro. Berem Kreslinovo knjigo ... Povest o Beltinški bandi. Hudo!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sfiniširala Kreslinovo povest. Priporočam vsem. Dobra stvar, veliko smeha. Malo za pokušino: Miško = član benda, cimbalist in harmonikar Bar pijtenataka Miška fantomv pavzi po prvi rundi,ki jo je odigral sam. Bar pijte,či ste že špilali nej! Man tretjo kiticokliče z drugega konca odra moj oče,potem ko sem dvignil kitaro v zrak,da je konec komada.Pri Bandi nikoli ni bilonatančno določeno,kdaj je konec pesmi ......... Dobri so, dobri. Pa DVD. Zakon. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pridna Girly , pa mal poglej na telefonček do ponedeljka Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sem ti takoj odgovorila (JA), ampak očitno SMS-ov ne pošilja ven Mi kaže, da še imam 2 na čakanju. Ful čudno Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 OK, potem ga bom dobil, sem jih par pobrisal , tako da od Cashyja sem dobil , nimam pa glih mobitel za pohvalit Dobr se sladkajte s Piko, men zdej ne paše, je trebuh mal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jest se pa po dolgem cajtu spet par ur "sladkam" s službo zvečer tud to bo mimo...nekoč...čez dolgo, dolgo časa nekje sem bral eno prigodo Kreslina z Beltinško bando..naj bi nekam v Francijo leteli nastopat, pa so morali skrenit s smeri in so pristali, mislim, da v Lyonu. So jih sprejeli z državniškimi častmi, rdečo preprogo, kozarcem šampanjca in godbo. Stari beltinški mački so hladnokrvno popili šampanjec in preživeli ves protokol, na kar izvedo, da naj bi pol ure za njimi v Lyonu pristalo letalo slovenskih politikov... seveda je Beltinška banda takrat prvič letela v letalu in je slovesen sprejem razumela kot procedura, katera se zgodi kateremukoli letalskemu potniku. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 hehe .. ja, ta je tudi notri ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 zverince girly, tole bukvico bi si pa jst enkrat sposodla ti moram itak še uno vrnit packe, s čokolado tle lušte delate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ZVERINE Kaj dogaja čisto sem izgubila nit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja bo nas treba prit večkrat pogledat!!! Grem spat Lahko noč! xrosex Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, za lahko noč sem še dobila SMS od Mrcine: Tvoja Mrcina bo pa zdaj zaajala. Pijan sem kot čep. te. Sredi tedna. Joj, joj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.