janif 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja, to pa res , pa v bistvu termin ne sme biti zaseden, kakor pa vidim, kake sile ni, za ta teden sta bila dva frej Igramo pa drugače na Dolgem mostu, tam kjer ima badminton zveza sedež, na zadnjih igriščih za mrežo, vidiš une ta boljše Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Aha, sem zvedela, da imamo ob 18.30 in ne ob 18 h. Onih ta boljših čez mrežo pa jaz ne bom kaj preveč gledala ... Razen, če bo kateri multi simpatiko Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Še en pofočk po dolgem času od simpatizerke Mene pa zanima, a loparje moraš sam prinesti jst sm badminton ene 3x v življenju igrala v dvorani pa so bili od prijatelja reketi. Nekak mi je pa sploh tenis bolj pri srcu čeprav nisem bila na leta že na igrišču pa sem ga včasih po parkrat na teden igrala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 no jaz sem tudi že tam igrala 1x z enim res dobrim igralcem....tako da se vam kdaj z veseljem pridružim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 vau...kolk se majo eni radi a je ta ljubezen za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ta zadnja je bla zame pa saj nisem lev in tudi ne levinja ki se dere ne...sploh na leve ne daj kako lepo no Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ni me sram mi je pa nerodno ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ni me sram mi je pa nerodno ja Aja, kaj si pa ušpičla...Uh kaj ste enih strani naklofali... sem moral mal u takorekoč inkubacijsko sobo poškilt... Levinje, levi, simpatizerke in simpatizerji lep pozdrav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Aja, kaj si pa ušpičla...Uh kaj ste enih strani naklofali... sem moral mal u takorekoč inkubacijsko sobo poškilt... Levinje, levi, simpatizerke in simpatizerji lep pozdrav... Levček WB, te že dolgo ni bilo za prebrat?Kaj levje kraljevskega se ti dogaja???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Levček WB, te že dolgo ni bilo za prebrat?Kaj levje kraljevskega se ti dogaja???? Ti ta teden ni nič pretresljivega v službi je dokaj rutinsko, doma tudi... hehehe...Drugi teden bo bolj razgiban imam, kar nekaj stvari v planu... tko, da se ga že veselim...Pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pozdrav! Upam, da je bil badminton OK, pa da ste zdaj že na palačinkah ali kaj podobnega. Če bo to še kdaj na sporedu, upam da se pridružim tudi jaz. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ti ta teden ni nič pretresljivega v službi je dokaj rutinsko, doma tudi... hehehe...Drugi teden bo bolj razgiban imam, kar nekaj stvari v planu... tko, da se ga že veselim...Pa ti? Jaz tudi, sploh četrtek mi je nekako simpatičen bo hud čvekkkkkkkkk Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jaz tudi, sploh četrtek mi je nekako simpatičen bo hud čvekkkkkkkkk Jap, četrtek zna bit zlo gudy... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pozdrav! Upam, da je bil badminton OK, pa da ste zdaj že na palačinkah ali kaj podobnega. Če bo to še kdaj na sporedu, upam da se pridružim tudi jaz. jaz pa samo na badminton.....nema palačink Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja, to pa res , pa v bistvu termin ne sme biti zaseden, kakor pa vidim, kake sile ni, za ta teden sta bila dva frej Igramo pa drugače na Dolgem mostu, tam kjer ima badminton zveza sedež, na zadnjih igriščih za mrežo, vidiš une ta boljše halooo Jani a ti tm špilaš???Ker termin? no jaz sem tudi že tam igrala 1x z enim res dobrim igralcem....tako da se vam kdaj z veseljem pridružim Dej dej, a dobrim igralcem al dobrim tko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jaz pa samo na badminton.....nema palačink Kako to nema...nobena dieta ne predpisuje vzdržnost od palačink. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 halooo Jani a ti tm špilaš???Ker termin? Dej dej, a dobrim igralcem al dobrim tko.... Zelo dobrim igralcem badmintona.....no pa tud tko........ Kako to nema...nobena dieta ne predpisuje vzdržnost od palačink. ni dieta.......................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Smo bili, bilo je fajn, Cashy je sicer nek svoj sistem štetja imel, jako sumljiv, mu nič ne verjamem glede rezultatov. Na palačinke nismo šli, ko si ves prešvican, še ti nekako ne paše, da bi se še za cherry on the top zelhat šel v en lokal. Sem pa si jaz po poti domov McDonalds privoščila, da mi slučajno kakšen milimeter celulita ne bi izginil. Desna ritnica me nazarensko boli, Mrcina jutri ne bo prav nič navdušen Grem spat, dosti je bilo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Mrcina si je za zajtrk zaželel svež, hrustljav kruh, tako da se počasi odpravljam v pekarno ... Pa lse oprat, pa posodo umit, potem pa domov Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Zelo dobrim igralcem badmintona.....no pa tud tko........ ni dieta.......................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Smo bili, bilo je fajn, Cashy je sicer nek svoj sistem štetja imel, jako sumljiv, mu nič ne verjamem glede rezultatov. Na palačinke nismo šli, ko si ves prešvican, še ti nekako ne paše, da bi se še za cherry on the top zelhat šel v en lokal. Sem pa si jaz po poti domov McDonalds privoščila, da mi slučajno kakšen milimeter celulita ne bi izginil. Desna ritnica me nazarensko boli, Mrcina jutri ne bo prav nič navdušen Grem spat, dosti je bilo. Čak kakšen sistem štetja je imel, dej bolj podrobno razlož... Ritnica a.. hehehehee, ja to je pa badminton zelo vredu za krepitev ritnih mišic, hehehehe, ti kar še treniraj naprej... boš videla kako bo mrcina zadovoljen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Smo bili, bilo je fajn, Cashy je sicer nek svoj sistem štetja imel, jako sumljiv, mu nič ne verjamem glede rezultatov. daj, daj, z Janifom sva vama tako ali tako še kakšno točko preveč podarila pa se nazaj zadrževala, da vama ne bi preveč pobegnila in če bi ti videla, kako je pravi sistem štetja zakompliciran, bi te glava bolela sicer pa takoalitako nisem jaz kaj dosti štel, sem bolj janifu prepustil to zadevo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Badbinton je lahko naporen, sem ga igrala z cimro v srednji šoli, prvič ko sem ga pošteno igrala nisem mogla po stopnicah hodit. Tri dni sem racala okoli, it gor po stopnicah pa je bilo že zahtevno delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Zverince badminton jst bi tuuuuuuuuuud pa še čez tale naš hrib ne morem kašljam k star kadilec dobr, da se umirja ... bo kmal hribček padu luna me meče Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 daj, daj, z Janifom sva vama tako ali tako še kakšno točko preveč podarila pa se nazaj zadrževala, da vama ne bi preveč pobegnila in če bi ti videla, kako je pravi sistem štetja zakompliciran, bi te glava bolela sicer pa takoalitako nisem jaz kaj dosti štel, sem bolj janifu prepustil to zadevo. a ti obvladaš tole igroooooooooooo??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.