5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Zverince badminton jst bi tuuuuuuuuuud pa še čez tale naš hrib ne morem kašljam k star kadilec dobr, da se umirja ... bo kmal hribček padu luna me meče Jst bi se tut javila za zraven naslednjič samo nimam loparja to ni kul ane? Kašljam pa še ne kot kak star kadilec, bi pa vseeno rabila malo pridobitve na kondiciji, NUJNO ASAP!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 POZDRAVLJEN zverinjak Jst bi se tut javila za zraven naslednjič samo nimam loparja to ni kul ane? Kašljam pa še ne kot kak star kadilec, bi pa vseeno rabila malo pridobitve na kondiciji, NUJNO ASAP!!! Lopar ti lahko jaz posodim...no problem Mislim, čist zanemarjam leve ( in sama dvojni lev )itak mam tooooooolllllllllkkkkkkk dela ( beri zabave), da se ne dohajam in učenja :xx!: :xx!: k se mi sploh ne da učit.sem bila danes pridna. v sončku šla na Kališče tako...uživajte vsem grem se naprej učit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 a ti obvladaš tole igroooooooooooo??? v srednješolski časih in občasno na faksu sem jo kar igral, ja...ta teden pa prvič po nekajletnem premoru.sem pa zagovornik hitre igre, ima, da se teče in švica xswitzx. Se bojim, da sta to girly in njena kolegica na lastni koži občutili jima pa vsa pohvala za trud in požrtvovalnost res sta se odrezali in ravno tako Janif ja, štetje je precej zakomplicirano, tako, da se igra lahko ful, ful zavleče, ker ne dobiš za vsako napako nasprotnika točko...najprej prevzameš servis, nato šele štepaš točke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ja ja badminton...........se mo zmenil, ane? zverine spijo...jaz tudi počasi med rjuhe nočko vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 v srednješolski časih in občasno na faksu sem jo kar igral, ja...ta teden pa prvič po nekajletnem premoru.sem pa zagovornik hitre igre, ima, da se teče in švica xswitzx. Se bojim, da sta to girly in njena kolegica na lastni koži občutili jima pa vsa pohvala za trud in požrtvovalnost res sta se odrezali in ravno tako Janif ja, štetje je precej zakomplicirano, tako, da se igra lahko ful, ful zavleče, ker ne dobiš za vsako napako nasprotnika točko...najprej prevzameš servis, nato šele štepaš točke Hehehe, ja pol si jih pa res mal okol prnesu, to kar opisuješ je staro štetje, se je štelo do 15, s tem, da si dobil točko le takrat kadar si ti serviral, če si osvojil točko, ko je serviral nasprotnik je bila le menjava servisa, in se ni štelo kot tvoja točka...Potem so to spremenili in se je štelo le do 7 (s tem naj bi bila igra dinamičnejša), a so tudi to spremenili, najnovejše štetje (velja že kako leto), je tako, da se vsaka osvojena točka šteje, neglede na to kdo je serviral, šteje pa se do 21 (kdor prvi osvoji 21 točk je zmagovalec) s tem, da morata biti dve točki razlike med zmagovalcem in poražencem (na primer 21:19), če nista se igra toliko časa, dokler eden izmed igralcev (ali par) ne osvoji dve točki več od nasprotnega (na primer 24:22)... še en link za badminton: http://www.badminton-klublj.si/prva.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ebor, kwa če bi prišel ti za sodnika aj jutro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 muca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ebor, kwa če bi prišel ti za sodnika aj jutro Dobro jutro , ja ...Ja, če bom imel čas lahko pridem... sam, da me naute pol sez loparji ganjal po dvorani, če vam moje odločitve ne bodo po godu, hehehehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Dobro jutro! Uh, komaj sem se zbudila zdaj, na pol na silo. Sem že ob treh zjutraj bila pokonci, spet nisem mogla spat. Pa se mi ni dalo po forumu razgrajat, sem TV raje gledala (saj ne, da je bilo kaj pametnega). Ebor, šteli smo po novem sistemu, do 21. Samo nobeden ni točk spremljal, potem pa smo tu in tam Cashyja vprašali (ki je kao štel), koliko je, pa je en čas v zrak gledal, potem pa kar eno cifro vrgel. Toliko o korektnem štetju Bila na Štajerskem čez vikend, sonce je žgalo puna kapa. Ta teden bo pa naporen, bo treba za faks delat. Grem maznit štikl potice za zajtrk, potem pa v službo. Malo bi še spala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Dobro jutro , ja ...Ja, če bom imel čas lahko pridem... sam, da me naute pol sez loparji ganjal po dvorani, če vam moje odločitve ne bodo po godu, hehehehe... Kaj mel čas si boš čas vzel...za dve levinji no saj sav čist prijazni grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 spet lažeš spet kdaj sem pa že nič še nisem obljubila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 mah ne obljube... rekla si da ste prijazni JA pa sva prijazni levinji in naju sploh ne poznaš....k si rep med noge stisnu,ko je bil Lioness Party Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 a tko gre moderno štetje ok girly, ko sem gledal v luft, sem razmišljal pretekle poteze in točke, nisem kar direktno ustrelil, kolko je...pa kdo vraga me je določil naj štejem? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 tega, da sm rep stisnu med noge ne obžalujem.... bogve kakšna je bila ta zabava vidim da si zelo brihten in imaš precej dolg jezik zabava je bila na nivoju naslednjič ne boš deležen povabila :xx!: mulo nobenga bontona Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ne da boš.....si že zamudil kje je olika a te tudi ne poznate uf.......dvojčki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 že spet kremplje kažeš? ojej, vse sem zamudu seveda imamo oliko, vendar jo uporabimo ob posebnih priložnostih in je zato takrat toliko bolj cenjena Kremplje Katerakoli resnica lahko obstaja le v človekovi domišljiji. Domišljija obvladuje umetnost. In življenje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Zverine sm vas pršla na hitrco mal počohat tkole jst seminarsko pišem spet ........ sej že šibam ... mal pavzice, no Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Pred Audi se mi uspe na forum nalimat, pa saj to je neverjetno Ob 5 h ura zvonila, mi ni bilo jasno, čemu me Mrcina usred noči kliče, potem pa skapiram, da je samo alarm. Sem se kar lepo vstala, obesila oprane brisače in se začela učit. Ekspres hitro mi je šlo, upam, da bo podobno tudi popoldne in zvečer. Lačna. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Pred Audi se mi uspe na forum nalimat, pa saj to je neverjetno Ob 5 h ura zvonila, mi ni bilo jasno, čemu me Mrcina usred noči kliče, potem pa skapiram, da je samo alarm. Sem se kar lepo vstala, obesila oprane brisače in se začela učit. Ekspres hitro mi je šlo, upam, da bo podobno tudi popoldne in zvečer. Lačna.Ti si nora. Da prostovoljno vstaneš ob 5h...ma, kisa se ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dobro jutro zverine in dvojčki Kolk so današnje mladenke pridne Vstajajo sredi noči, da Audi prehitijo Sem imela nocoj spet ene sladke sanje vsak dan se mi že ponavljajo, še oseba je po moje vedno ista, tko da Danes imam izpit, znam zelo mal, plonke pa mam. Zdaj bi rabila enega preroka, ki bi znal povedat, a se bol dalo plonkat ali ne Naredite si čim lepši dan, nobeden vam ga sicer ne bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dobro jutro zverine in dvojčki Kolk so današnje mladenke pridne Vstajajo sredi noči, da Audi prehitijo Sem imela nocoj spet ene sladke sanje vsak dan se mi že ponavljajo, še oseba je po moje vedno ista, tko da Danes imam izpit, znam zelo mal, plonke pa mam. Zdaj bi rabila enega preroka, ki bi znal povedat, a se bol dalo plonkat ali ne Naredite si čim lepši dan, nobeden vam ga sicer ne bo Prerok Ebor z globokim glasom reče: [b]" Daloooo se boooo plonkaaat"[/b] Aja dobro jutro vsem... in lep ter uspešen dan Za Avdi pa: a tko gre moderno štetje ok girly, ko sem gledal v luft, sem razmišljal pretekle poteze in točke, nisem kar direktno ustrelil, kolko je...pa kdo vraga me je določil naj štejem? Ja saj te popolnoma razumem Cashy, kadar pri nas igramo mešane dvojice, se tudi nikakor ne morem skoncentrirat na štetje... edino če stran ali v luft gledam.... Kaj mel čas si boš čas vzel...za dve levinji no saj sav čist prijazni grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Oki samo pravočasno mi javita..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Prerok Ebor z globokim glasom reče: [b]" Daloooo se boooo plonkaaat"[/b] Za Avdi pa: Oki samo pravočasno mi javita..... hvala ............zdaj sem prepričana da bo tko Girly, vzamemo Eborja za sodnika in za vse vas........... http://www.youtube.com/watch?v=QCQdu4C8-SI uživite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Odspala eno kitico, še vedno se počutim kot drek povožen na avtocesti. Bo treba na šiht, da se k sebi spravim. Me prav zanima, kaj bo Mrcinica danes za kosilo pripravil. Pa komaj čakam na tisto urico spanja po kosilu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 halooo Jani a ti tm špilaš???Ker termin? sploh ne pridem do lune zadnje dneve , v bistvu smo šli prvič, igral sem patam prej že trikrat, tako da se badmintona šele učim, ampak mi gre na boljš , drugačeimamo pa termine od pon do čet ob 18.30, če je seveda prosto, je pa zaradi tega ceneje,to je prek sindikata Še en pofočk po dolgem času od simpatizerke Mene pa zanima, a loparje moraš sam prinesti jst sm badminton ene 3x v življenju igrala v dvorani pa so bili od prijatelja reketi. Nekak mi je pa sploh tenis bolj pri srcu čeprav nisem bila na leta že na igrišču pa sem ga včasih po parkrat na teden igrala Če greš z nami ni nujno, mam jst za posodit , sicer ni vem kakšen lopar, no podarjenim stvarem se ne gleda v zobe, dobil sem ju zastonj Smo bili, bilo je fajn, Cashy je sicer nek svoj sistem štetja imel, jako sumljiv, mu nič ne verjamem glede rezultatov. Na palačinke nismo šli, ko si ves prešvican, še ti nekako ne paše, da bi se še za cherry on the top zelhat šel v en lokal. Sem pa si jaz po poti domov McDonalds privoščila, da mi slučajno kakšen milimeter celulita ne bi izginil. Desna ritnica me nazarensko boli, Mrcina jutri ne bo prav nič navdušen Grem spat, dosti je bilo. vidim, da nisem bil edini, no mene je leva stegenska mišica na notranji strani zgoraj začela proti koncu mal bolet, pol sem jo pa čutil še kakšen dan , ne delam takih gibov pri laufanju, tam gre sam naravnost Štela sva pa najboljših močeh , pa mislim, da kakšnih večjih napak nisva naredila Hehehe, ja pol si jih pa res mal okol prnesu, to kar opisuješ je staro štetje, se je štelo do 15, s tem, da si dobil točko le takrat kadar si ti serviral, če si osvojil točko, ko je serviral nasprotnik je bila le menjava servisa, in se ni štelo kot tvoja točka...Potem so to spremenili in se je štelo le do 7 (s tem naj bi bila igra dinamičnejša), a so tudi to spremenili, najnovejše štetje (velja že kako leto), je tako, da se vsaka osvojena točka šteje, neglede na to kdo je serviral, šteje pa se do 21 (kdor prvi osvoji 21 točk je zmagovalec) s tem, da morata biti dve točki razlike med zmagovalcem in poražencem (na primer 21:19), če nista se igra toliko časa, dokler eden izmed igralcev (ali par) ne osvoji dve točki več od nasprotnega (na primer 24:22)... še en link za badminton: http://www.badminton-klublj.si/prva.asp saj pol smo pa prav šteli , do 21, ker tista varianta, da dobiš točko samo ko serviraš, je bila preveč zakomplicirana za rekreativni badminton, bi rabil še enega zraven, da šteje Badbinton je lahko naporen, sem ga igrala z cimro v srednji šoli, prvič ko sem ga pošteno igrala nisem mogla po stopnicah hodit. Tri dni sem racala okoli, it gor po stopnicah pa je bilo že zahtevno delo. se spomnim enga badmintona, ko sva z bratom igrala proti dvema puncama , on je boljši igralec, pa mu ni bilo nič, mene sta pa tolk zgonili , da če grem laufat se nikoli tako ne zmatram Ti si nora. Da prostovoljno vstaneš ob 5h...ma, kisa se ti. to je res nora varianta , jst sem se pa dons odločil, da grem zjutraj mal prej odtočit , pa pogledam na mobi, pa vidim, da je že odšpilal svojo melodijo kakšnih dvajset minut nazaj , pa se sploh ne spomnim , sem ga zgleda tako mirno ugasnil, da sem samo spomnil, kako sem se zbudil, pa se mi ječudno zdelo, da sem se pred uro zbudil , pa fajn mi je bilo, ker lohk še ležim, pa čakam, da bo zvonilo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 sploh ne pridem do lune zadnje dneve , v bistvu smo šli prvič, igral sem patam prej že trikrat, tako da se badmintona šele učim, ampak mi gre na boljš , drugačeimamo pa termine od pon do čet ob 18.30, če je seveda prosto, je pa zaradi tega ceneje,to je prek sindikata Če boste kdaj igrali v torek (takrat imam jaz termin) mi javite pa vas pridem pogledat ... hehehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.