Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Jaz do naslednjega torka ne morem, potem pa komot (v torek že lahko). Si že kar rezerviram plac. x:Dx Samo naj še Jani pove, kdaj bo kakšen termin fraj.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

To da si dvojčki res upate.....bo treba še dokazat x:)x

Te bomo povabili, da se nam pridružiš na badmintonu, pa da te vidimo, športnika x:Dx

Dobro jutro zverine in obiskovalci x:)x

zadnje čase nas dvojčki pogosteje obiščejo x:Dx kolk fajn x^x

sicer sem spet utrujena xrolleyesx čist predolg chatam x:px joj kaj bi blo, če bi blo še v živo :vio:

se še domov skoraj ne bi zmogla pripeljat x:Ix ker bi me vse bolel od smeha x:Dx

lep dan si naredite x:Xx

pa eden za ksenio x:Xx dons je mislim da že boljš x^x beba, čist fajn zgledaš, čeprav sva se spoznali v bolnici :sorcerer: xwizardx drži se

Jaz do naslednjega torka ne morem, potem pa komot (v torek že lahko). Si že kar rezerviram plac. x:Dx Samo naj še Jani pove, kdaj bo kakšen termin fraj.

sem klical, zgleda da sta torek in sreda dost zasedena, tko da sta frej ponedeljek in četrtek, no jst sem bolj za četrtek xnckrivx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

v srednješolski časih in občasno na faksu sem jo kar igral, ja...ta teden pa prvič po nekajletnem premoru.

sem pa zagovornik hitre igre, ima, da se teče in švica xswitzx. Se bojim, da sta to girly in njena kolegica na lastni koži občutili x:Ix jima pa vsa pohvala za trud in požrtvovalnost :palec: x8Dx res sta se odrezali xsrcx

in ravno tako Janif x8Dx :palec:

ja, štetje je precej zakomplicirano, tako, da se igra lahko ful, ful zavleče, ker ne dobiš za vsako napako nasprotnika točko...najprej prevzameš servis, nato šele štepaš točke

lepo da si priznal x;)x, se mi je zdelo, da tvoje znanje ni samo od ping-ponga x:)x, hitr si in orng zabijaš, glede na to, da sem ti zbral najboljšo nasprotnico, ki jo poznam, no če bi še več laufala, bi bilo malo težje x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Še en levček tle...a jih je kdo mogoče preštel kok nas je?

aja pa mars,venera,jupiter tudi v levu....grrrrrrrrrrrr

pozdrav od levčka, ki je dan zamenjal za noč zaradi januarskih izpitov...Odpočije si pa nikjer drugje kot v svojem kardelu...

lp x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Dobro jutro zverine x:Xx in ostali obiskovalci :vio:

ob 18.30 imamo termin, po moje greš lohk zraven x;)x

Greste danes? Danes ne morem. Naslednji teden se vam v četretek z veseljem pridružim....

Se že veseelim x:px

Še en levček tle...a jih je kdo mogoče preštel kok nas je?

aja pa mars,venera,jupiter tudi v levu....grrrrrrrrrrrr

pozdrav od levčka, ki je dan zamenjal za noč zaradi januarskih izpitov...Odpočije si pa nikjer drugje kot v svojem kardelu...

lp x:Xx x:Xx

Živjo sreda x;)x dobrodošla med levi in levinjami.

No saj zadnje čase nismo prav preveč zgovorni. Sem prepričana da s tvojo pomočko postanemo največje čveke, s ponosom in dostojanstvom x:Dx seveda.......

no jaz sem pa levinja z asc v levu in tko...planetki so pa tudi vsepovsod...merkur v leveu..venera ion mars pa v dvojčkih...... x^x x^x

lep dan si naredite kjerkoli že ste x:Xx x:Xx

:att: Dobro jutro, zverine!!!!!!!!!!!!! :att:

(in vsi ostali, manj pomembni x;)x x:Dx )

Audi, mislim, da je Janif za naslednji teden spraševal. Jaz sem vsekakor za. :palec: (me je rit že nehala bolet)

Sreda, dobrodošla! :flowers: (sicer smo mi bolj nedeljske sorte x;)x )

Učila sem se včeraj na polno kakih 6 ur, sem prav ponosna nase. Pa danes sem že ponavljala eno uro, preden me je Mrcinica poklical.

Zdaj pa grem testo za pizzo delat, sva se odločila, da bova to za kosilo. Potem pa na šiht. Dela še in še. :switz:

Na Štajerskem bo danes baje pihal veter 70km/h :eek: WTF??? :eek: :eek: :eek:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

oki :2src: naslednji teden se pridružim :vio:

sem imela dve uri en prijeten chat......z levčkom x:)x joj samo klepetam zadnje čase.

Kdo bo delal xrolleyesx mah kar Škorpio naj x;)x x:px

aja in na razprodaji sem si privoščila pregrešno drag plašč x:Ix ampak zgledam pa x:px x:px x:px

grem delat.........ker nekdo še spi x:)x :vio:

Girly,

res je da smo bolj nedeljski, ampak mislim, da je prav zanimiva zgodbica tegale nick name-a...Za noč čarovnic smo se kolegi iz faksa odličili, da bomo Adams Familiy in sem bla pač Sreda - Wednsday...in ker mi uporabniško ime na začetku ni delalo (saj sem totalni baksus za computersek zadeve) xrolleyesx xrolleyesx

in je vskočil vsevedi Bikec (moj kolega Lourge). Napisal je Sreda in tako je ostalo.... xDDx xDDx

No jaz grem spet med zapiske...upam da mi bo ratal zko kt tem Girly 6 ur in to res intenzivno, luna je v kozorogu in je vse takooooooooo težje za intelektualne napore....hm...ali je le izgovor...

x:)x x:)x zverine, mrcine in ostale divje zveri...lep dan.... x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...