girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Jaz do naslednjega torka ne morem, potem pa komot (v torek že lahko). Si že kar rezerviram plac. Samo naj še Jani pove, kdaj bo kakšen termin fraj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 v temi BLUZIM..... če upaš jaz sem divja in drzna zverina pa še kremplje imam tko da....ja upam si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ne upaš ej mali a ti mal izzivaš kdo si ni upal ali pa želel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 To da si dvojčki res upate.....bo treba še dokazat Te bomo povabili, da se nam pridružiš na badmintonu, pa da te vidimo, športnika Dobro jutro zverine in obiskovalci zadnje čase nas dvojčki pogosteje obiščejo kolk fajn sicer sem spet utrujena čist predolg chatam joj kaj bi blo, če bi blo še v živo se še domov skoraj ne bi zmogla pripeljat ker bi me vse bolel od smeha lep dan si naredite pa eden za ksenio dons je mislim da že boljš beba, čist fajn zgledaš, čeprav sva se spoznali v bolnici drži se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Br jutr vsem... To Avdi: Ej kako je šlo na izpitu, poročej pikantnih podrobnosti ne spuščaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Grem v knjižnico. En super dan vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jaz do naslednjega torka ne morem, potem pa komot (v torek že lahko). Si že kar rezerviram plac. Samo naj še Jani pove, kdaj bo kakšen termin fraj. sem klical, zgleda da sta torek in sreda dost zasedena, tko da sta frej ponedeljek in četrtek, no jst sem bolj za četrtek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 v srednješolski časih in občasno na faksu sem jo kar igral, ja...ta teden pa prvič po nekajletnem premoru.sem pa zagovornik hitre igre, ima, da se teče in švica xswitzx. Se bojim, da sta to girly in njena kolegica na lastni koži občutili jima pa vsa pohvala za trud in požrtvovalnost res sta se odrezali in ravno tako Janif ja, štetje je precej zakomplicirano, tako, da se igra lahko ful, ful zavleče, ker ne dobiš za vsako napako nasprotnika točko...najprej prevzameš servis, nato šele štepaš točke lepo da si priznal , se mi je zdelo, da tvoje znanje ni samo od ping-ponga , hitr si in orng zabijaš, glede na to, da sem ti zbral najboljšo nasprotnico, ki jo poznam, no če bi še več laufala, bi bilo malo težje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 sem klical, zgleda da sta torek in sreda dost zasedena, tko da sta frej ponedeljek in četrtek, no jst sem bolj za četrtek jaz bi tudi četrtek, če me vzamete s seboj? KDAj pa greste igrat? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 jaz bi tudi četrtek, če me vzamete s seboj? KDAj pa greste igrat? ob 18.30 imamo termin, po moje greš lohk zraven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Še en levček tle...a jih je kdo mogoče preštel kok nas je? aja pa mars,venera,jupiter tudi v levu....grrrrrrrrrrrr pozdrav od levčka, ki je dan zamenjal za noč zaradi januarskih izpitov...Odpočije si pa nikjer drugje kot v svojem kardelu... lp Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Dobro jutro zverine in ostali obiskovalci ob 18.30 imamo termin, po moje greš lohk zraven Greste danes? Danes ne morem. Naslednji teden se vam v četretek z veseljem pridružim....Se že veseelim Še en levček tle...a jih je kdo mogoče preštel kok nas je? aja pa mars,venera,jupiter tudi v levu....grrrrrrrrrrrr pozdrav od levčka, ki je dan zamenjal za noč zaradi januarskih izpitov...Odpočije si pa nikjer drugje kot v svojem kardelu... lp Živjo sreda dobrodošla med levi in levinjami.No saj zadnje čase nismo prav preveč zgovorni. Sem prepričana da s tvojo pomočko postanemo največje čveke, s ponosom in dostojanstvom seveda....... no jaz sem pa levinja z asc v levu in tko...planetki so pa tudi vsepovsod...merkur v leveu..venera ion mars pa v dvojčkih...... lep dan si naredite kjerkoli že ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Dobro jutro, zverine!!!!!!!!!!!!! (in vsi ostali, manj pomembni ) Audi, mislim, da je Janif za naslednji teden spraševal. Jaz sem vsekakor za. (me je rit že nehala bolet) Sreda, dobrodošla! (sicer smo mi bolj nedeljske sorte ) Učila sem se včeraj na polno kakih 6 ur, sem prav ponosna nase. Pa danes sem že ponavljala eno uro, preden me je Mrcinica poklical. Zdaj pa grem testo za pizzo delat, sva se odločila, da bova to za kosilo. Potem pa na šiht. Dela še in še. Na Štajerskem bo danes baje pihal veter 70km/h WTF??? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 oki naslednji teden se pridružim sem imela dve uri en prijeten chat......z levčkom joj samo klepetam zadnje čase. Kdo bo delal mah kar Škorpio naj aja in na razprodaji sem si privoščila pregrešno drag plašč ampak zgledam pa grem delat.........ker nekdo še spi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Girly, res je da smo bolj nedeljski, ampak mislim, da je prav zanimiva zgodbica tegale nick name-a...Za noč čarovnic smo se kolegi iz faksa odličili, da bomo Adams Familiy in sem bla pač Sreda - Wednsday...in ker mi uporabniško ime na začetku ni delalo (saj sem totalni baksus za computersek zadeve) in je vskočil vsevedi Bikec (moj kolega Lourge). Napisal je Sreda in tako je ostalo.... No jaz grem spet med zapiske...upam da mi bo ratal zko kt tem Girly 6 ur in to res intenzivno, luna je v kozorogu in je vse takooooooooo težje za intelektualne napore....hm...ali je le izgovor... zverine, mrcine in ostale divje zveri...lep dan.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Sreda..........nič ni težko...če se le hoče........... pa zanimiv nick imaš...........le da je danes dan po sredi lun v kozorogu pa vse itak uničuje joj kolk me je eden direkt v................zbodel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 nazaj ga dej a ga res lahko???? ne bo bolel??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 zbodi me nežno ti si na vrsti nočem biti nasilna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jst sm na vrsti...uuuu, madonca ja ja ti samo nežno prosim.............ker za danes je dost bolečine, hočem samo še po levje uživat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 nazaj ga dej SEM ga že močno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ob 18.30 imamo termin, po moje greš lohk zraven tale četrtek tudi jaz odpadem. Naslednji bi pa utegnil biti bolj zanimiv, ja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 itak.............levinja dans ne more spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 levji ponos je bil Včeraj ranjen a si že ližem rane ne gre sicer zlo hitr...ampak ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ne ne...ne bodo se.vem, kje bi se najhitreje zacelile in kako pa vendar....saj je pred mano jutro a je zame Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 seveda je zate, na še enga lahko noč.... kako so dvojčki prisrčni seveda seveda, ko pa imajo asc v LEVU Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.