Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Jutroooooooooo zverinjak Petek je in ene lep vikend pred nami.Vsem želim vse kar si sami želite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 V knjižnico se grem učit do večera :xx!: Vmes greva pa z Mrcino na kosilo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 in zakaj v knjižnico???a doma nimaš inspiracije? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Doma imam telefon, pa računalnik, pa TV ... V knjižnici pa avtomat za kavo, pa knjige. Si prisiljen v to, da se učiš, ker itak nimaš kaj drugega za delat. Sicer pa je Samson nekaj govori, da je danes dober dan za učenje, ker je skestil Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 a res?? dan za učenje kakršnokoli učenje, ni nujno da je prav študija, kajne no se grem učit..............kako se umirit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Pofočk zverine pridni bod'te danes --- torej VSI razen Cashya, on more bit extra poreden no razen zvečer na koncertu seveda, za oddanimi lepotičkami pa ne smeš gledat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 5rca kolk lepo da se nas spomniš ja danes grem tudi jaz na koncert...........že imam karte....skoraj razprodane so že.... Cashy..................see you pa pazi da ne boš poreden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 5rca kolk lepo da se nas spomniš ja danes grem tudi jaz na koncert...........že imam karte....skoraj razprodane so že.... Cashy..................see you pa pazi da ne boš poreden AUDI itak, čekiram kdaj bo spet badminton padel pa bog ne dej kake pačalinke Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 5rca kolk lepo da se nas spomniš ja danes grem tudi jaz na koncert...........že imam karte....skoraj razprodane so že.... Cashy..................see you pa pazi da ne boš poreden čak, a na ta koncert Perpetuum jazzila, al kateri drugi? in za kateri koncert so karte že skoraj razprodane? in 5rca, zakaj ne bi bil priden sedaj in na koncertu poreden? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 čak, a na ta koncert Perpetuum jazzila, al kateri drugi? in za kateri koncert so karte že skoraj razprodane? ja ja točn na ta koncert pridem si si rezerviral karte? samo 250 jih je blo v prodaji po 13 eur...zmigaj se..........res see you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ja ja točn na ta koncert pridem si si rezerviral karte? samo 250 jih je blo v prodaji po 13 eur...zmigaj se..........res see you evo, sem že rezerviral tole si me pa res prestrašila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 čak, a na ta koncert Perpetuum jazzila, al kateri drugi? in za kateri koncert so karte že skoraj razprodane? in 5rca, zakaj ne bi bil priden sedaj in na koncertu poreden? a ) ker greš tja z bejbo - kolegico da ne bo pomote in bo težko katera za tabo pogledalab ) ker je kolegica že srečno oddana drugemuc ) ker imaš tako rad glasbo da dvomim, da ti bo ratalo kaj "porednega" zraven počet kot samo poslušat --- ne vem, a je kdaj nehalo veljati tisto pravilo da moški ne morejo dve stvari hkrati Hecam te seveda da ne boš resno vzel Poročajta o končertu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ja no meni so rekli da je samo še 50 kart.... saj si v redu zdaj, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 BTW po kok pa so karte sploh Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 13 eurov po tastarem malo več kot 3k Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 BTW po kok pa so karte sploh po 13Eur Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Cashy je preveč pridno bitje da bi mu uspelo v taki situaciji kaj naredit. In glasba ga bo itak prevzela. =P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ne me dražit, drugače bom iz kljubovalnosti še res kaj ušpičil, pol bo pa štala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 zverinjak je tuki ne pa štala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 no, ok, potem pa bo nastal zverinjak, v katerem me bodo ženske raztrgale Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 če mene vprašaš, bodo danes res tam bolj ko ne zverinice tako da, Cashy akcija. in upoštevaj nasvet Girly, čimbolj po domače...na izy.....tko no...saj pa veš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 jaz sem si že svojo potencialko na koncertu izbral : Nuško Drašček Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 meni je tudi On avšeč. Res. Že odkar je tekmovala v Moj IDOL Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 meni je tudi On avšeč. Res. Že odkar je tekmovala v Moj IDOL že vidim, zakaj...ker je levinja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Aja, a levinja je? To nisem vedela? Všeč mi je predvsem, ker je samozavestnea nasmejana in polna energije. Je kot sonček.Plus tega ima dober glas in pravi stas Dobra je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.