Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

heeeeeeeej vsi grivači x:Dx x:Dx x:Dx

Kot je Girly pridna sem tudi jaz in med kavico malce čekiram in vidim, da se boste prav zabavali čez vikend, koncerti pa to...

Jaz bom imela svoj koncert za svojo mizo ob knjigah...Res pa je, da tudi mene motijo vse te stvari kot pravi girly, comp, telefon, tv niti ne....ampak sem lahko v svoji najljubši trenirki in ob svojih čajčkih, kavicah vseeno tok stroga do sebe da se usedem za mizo in guuuuuuuliiiiiiiiiiim...

hja nč, grem mau ponovit, fajn petkite....pa veliko užitkov ob koncertu....pada ne bo kej slabega slišat o zverinah... :palec: :palec: :palec: :palec:

x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ojla Sreda x:)x

vidim da si pridna...kot prava levinja :palec: in za kateri izpit se pripravljaš?

Kaj ful težkega? Kaj študiraš?

Seveda, mio bomo žurali ampak bomo tudi zate držali xcrossfingx xcrossfingx :detelca:

da se boš lažje učila.

Sploh če ti kuhinja diši po cimetu...I love it = Cimet in vonj po njem x;)x

Končujem politologijo - fdv in pripravljam se za analizo politik - policy proces, saj sem ga v septembru ruknla, nosilka predneta je ena zakompleksana baba in jih je od 68 nardil le 6....tko, da se že kr bojim...sem mela že prej občutek da znam in to kr precej ampak pol k dobim izpit mi nč ni več jasno, sej večini od nas ni....pa saj veš, da pri nas še vedno nekaj prfoksov išče neznanje.. :V: :V:

Zato pa sprašujem kako bodo postavljeni planetki, saj moraš imeti tudi dober dan, da ti je malce lažje :vio: :vio:

pa sej sem velik optimist, sam tam v želodčku me pa že stiska strah, ker ta izpit res MORM narest, da grem lahko po začrtanih ciljih, ki sem si jih zadala....

Komaj čakam april - grem na enoinpolmesečni inštruktorski tečaj joge v Francijo in če ne nardim tega zmaja pol ne vem kako bo s tem, ker se bo treba spet usest in gulit že vse znano....tko, da je res treba držat pesti :palec: :palec: :palec:

Če boste sedel, še na nogah, čeprav levčki ponavad ne sedimo ob ritmih, ki jih začutimo....

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

že stiskam pesti xcrossfingx xcrossfingx za Sredo x;)x, pa obenem še pozdravljam novo levinjo x:Xx, pridne ste :palec:, sploh za petek, jst pa samo

razmišljam, kako je fajn, ker je vikend, pa ne bo treba zjutraj vstat xnckrivx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

hmm, jaz pa s tem nimam težav...

od torka dalje se učim 10 ur na dan...

po eno uro skupaj, pa grem za 15-20 min na internet. preverim maile, psihološki forum in lunin forum. Potem se grem pa spet učit za eno uro.

Tako mi uspeva že 3 dni, in danes grem zvečer za nagrado na koncert x:)x

Pozdravljena Sreda, lepo te videt v brlogu xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmm, jaz pa s tem nimam težav...

od torka dalje se učim 10 ur na dan...

po eno uro skupaj, pa grem za 15-20 min na internet. preverim maile, psihološki forum in lunin forum. Potem se grem pa spet učit za eno uro.

Tako mi uspeva že 3 dni, in danes grem zvečer za nagrado na koncert x:)x

Pozdravljena Sreda, lepo te videt v brlogu xsrcx

:wOOt: kakorkoli razmišljam za nazaj, se mi zdi to tak maraton xnckrivx, če sem prišel na matematki do 6,7 ur na dan, je bil že ful uspeh, pri meni je bilo pač tako, da je prva ura še šla, pol se pa pavza rada zavlekla, potem pa pri naslednjih urah so bile pa pavze lohk že daljše kot učenje, kranjskega faksa potem pa sploh ne bi omenjal, prav pretegnil sem glih nisem x;)x, no sej končal ga tut še nisem x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Končujem politologijo - fdv in pripravljam se za analizo politik - policy proces, saj sem ga v septembru ruknla, nosilka predneta je ena zakompleksana baba in jih je od 68 nardil le 6....tko, da se že kr bojim...sem mela že prej občutek da znam in to kr precej ampak pol k dobim izpit mi nč ni več jasno, sej večini od nas ni....pa saj veš, da pri nas še vedno nekaj prfoksov išče neznanje.. :V: :V:

Aha, sem torej ugotovila v astrološki temi, kaj te čaka ... Boga ... Se mi prav smiliš. Baje je zadnji rok bil prav pasji, ja, sem slišala. Jaz sem ga naredila dva roka prej (prvi junijski), tisti je baje najlažji. Septembra ste pa imeli absolutno KR NEKI, sploh mi ni jasno, od kod je vprašanja vzela.

A stranke že imaš? Te je tudi fino it na prvi rok. Sem na forumu brala vprašanja iz zadnjega izpita, pa sem samo gledala. Nič jasno (pa sem že naredila ta izpit).

Danica pač, kaj čemo (da njenih seminarskih ne omenjam).

No, jaz se trenutno za Brezovška gulim, mi je javna uprava ostala in bi ti bila blazno hvaležna, če bi se spomnila druge novosti zakona o javnih uslužbenicih (prva je Knjiga načel).

Mater je to ena bedna snov.

Zdaj pa nazaj na delo (še kar vztrajam v knjižnici, z majhnim vmesnim obiskom v Kavalu)

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

No, jaz se trenutno za Brezovška gulim, mi je javna uprava ostala in bi ti bila blazno hvaležna, če bi se spomnila druge novosti zakona o javnih uslužbenicih (prva je Knjiga načel).

mam tretji letnik že pod kapo, tko, da je Brezovšek nekje daleč nazaj bom pa malce povprašala...Sam ta Danica me zaj..... saj ne vem kaj naj...najhuj...pogoji za 4 letnik pa ne morš ker ma ena baba probleme sama s sabo...

No pa sej vse je za neki dobr...

Za Brezovška se pa ne sekiri, mi smo mu pravl Santa...heheh...

bom počekirala...papa

mam tretji letnik že pod kapo, tko, da je Brezovšek nekje daleč nazaj bom pa malce povprašala...Sam ta Danica me zaj..... saj ne vem kaj naj...najhuj...pogoji za 4 letnik pa ne morš ker ma ena baba probleme sama s sabo...

No pa sej vse je za neki dobr...

Za Brezovška se pa ne sekiri, mi smo mu pravl Santa...heheh...

bom počekirala...papa

Ma saj Brezovšek je čisto kul, prav prijazen stari stric, ampak naučit se je pa vseeno treba en kup enega blaznega naštevanja. Snovi pri analizi je neprimerno manj, je pa res, da je tudi neprimerno bolj komplicirana, pa še stara potegne vprašanja in bogsigavedi kje. xnckrivx Se spomnim, da smo mi dobili ful Evrope ... Moram pa pohvalit, da sem jaz dokaj improvizorično rečevala ta izpit, posebej pri cost benefitu sem imela kreativno žilico. x:Dx Pa sem ga naredila. Sem bila blazno presenečena.

Ej a poznaš koga, ki je letos hodil na upravno pravo pri Horvatu? NUJNO rabim zapiske. Baje je snov malo drugačna od lani.

Cashy to je zares mučenje. Meni uspe kvečjemu osem, vendar nimam tolko pavz.

In sanjej si da bi te raztrgale, si preveč fajn fant za kaj takega. =P

Hehe .. Evo, Cashy, si že dobil oboževalko :2src: x:Dx x;)x x:px

Nič, grem pod tuš in v knjižnico. Oh happy life ... :o|o:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:)x Jutro ki se preveša v zanimiv in zopet zabave poln dan :2src:

tako da Ksenia....tudi jaz sem danes slabo, izgledam pa dobro, celo zelo dobro....in nekako stojim na nogah x:)x

ampak samo da si ti v redu. izgled se bo povrnil :palec: x:Xx

aja norrrrrrr vikenda tole. x^x

Ma saj Brezovšek je čisto kul, prav prijazen stari stric, ampak naučit se je pa vseeno treba en kup enega blaznega naštevanja. Snovi pri analizi je neprimerno manj, je pa res, da je tudi neprimerno bolj komplicirana, pa še stara potegne vprašanja in bogsigavedi kje. xnckrivx Se spomnim, da smo mi dobili ful Evrope ... Moram pa pohvalit, da sem jaz dokaj improvizorično rečevala ta izpit, posebej pri cost benefitu sem imela kreativno žilico. x:Dx Pa sem ga naredila. Sem bila blazno presenečena.

Ej a poznaš koga, ki je letos hodil na upravno pravo pri Horvatu? NUJNO rabim zapiske. Baje je snov malo drugačna od lani.

Ja sej vem, da je pr njej vedno presenečenj, da nardiš al pa rukneš...

Kar se pa Horvata tiče pa mislim, da mam celo jaz še nekaj, čeprav nam je dal kr voljno in rekel od koder se je treba učiti...Se mu ni dal glih predavat aja pa noben ni padu, ker ma ustne izpite in vedno izvleče iz tebe za šestko...

Jst sem šla na izpit po enournem joku ko sva z ex še imela toliko energije da sva se kregala...kasneje je tut za to nisva mela več...in sem dubla 8...Sam sproščeno in ne it prva not, ker ponavlja vprašanja, tko da je fajn in ko se vprašanja že zamenjajo...

Ja pa gre se enga vedeževalce k te vpraša kok si si zaslužu in ponavcžad k odgovoriš obrne listek, kjer je napisana una ocena...kr neki...no jst sem rekla 7 pa je reku no no je blo pa mal bolš...

Bom pogledala po pondelku - Danici...

lp..dobr se uč...

Pa pr Brezovšku sam nakladi...jst vem da sem mela na izpitu poslansko imuniteto in sem pisala o Jelinčiču, politiko drog - sej veš velike pa male ribe..., pa mislim, da ustavno sodišče...Pol pa sam nakladanje...

Poslansko imuniteto vam je dal??? To pa prvič slišim, da bi si kaj takšnega izmislil ... xnckrivx Čeprav bi se zdaj dalo zgodit, ko je to vprašanje spet aktualno.

Ok daj mi plz čimprej javi glede Horvata, ker je izpit že 1. ali 2. februarja in bom imela slab teden časa, da se naučim (a je veliko?).

Grem malo počivat, ob 19 h pride kolegica, bova čvekali. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Potem smo že trije tuki, fajn. ^^

Pri Horvatu pišemo tisto kar nam je dal za gradivo. Imamo že dva lista.

A samo gradiva je 2 lista???? :eek: :eek: :eek:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:eek: v zverinjaku pa en kup učenja xrolleyesx :vragec:

Cashy ... po 10 urah učenja lohk mene samo še v Polje odpeljejo, un jopič oblečejo pa v oblazinjeno sobo :O: priden, ni kej :palec: x:px

super vikend tole x:px x8Dx jutr še en rojstni dan x:px učimo se med tednom :inocent: xDDx izpit ... četrtek, cajta dost x^x x;)x

lahko noč, zverince x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro, zverine in obiskovalci!! :flowerface: A ste dobro spali?

Vidim, da je Scorpio nazaj in se je fino imela :palec: x:)x

Pa da je nekomu Cashy všeč, pa tega ne prizna x:Ix x:Dx :vragec: x;)x

Pa da Sreda še ne zna citirat x;)x (ne smeš brisat nobenega teksta v oglatih oklepajih)

No, jaz sem pa včeraj bila blazno presenečena, kako malo stvari še imam za predelat in sem se v skladu s tem tudi v roku odmah ustrezno polenila. Sem že okrog 16 h krenila iz knjižnice in do večera lenuharila.

Danes do konca predelam snov, jutri pa ponavljam.

Mater mi grejo na živce izpiti, ki so komaj popoldne. Zadnji dan itak več nič ne naredim, v bistvu imam cel dan en takšen apatičen feeling in komaj čakam, da bo izpit, da grem in se vržem v prepad, potem pa bo, kar bo. To čakanje pa se mi zdi, kot da bi stal prd tistim prepadom in gledal, kako globoko je. :xx!:

Nujno si moram it lase oprat. Pa nazaj na šampon proti prhljaju prešaltat. Sem si vmes malo pavze vzela in z navadnim prala - bad idea.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Aja, pa še to.

A ima kdo Janifu za posodit eno manjšo prikolico, da si lahko odpelje 2 stola in eno manjšo mizo?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jutrooooooo x:)x

danes me je že navzezgodaj nekaj tako šokiralo, da ne vem če bom preživela.

resno razmišljam, da se za pol leta preselim na skrivnostni samotni otok.

moram pobegnit od ponorelega sveta in ponorelih ljudi.

WTF sem takega storila, da se mi to dogaja :vragec:

ah, pa saj zverineice nimate nič pri tem. sem morala vreč ven. zdaj bo lažje.

grem si skuhat kavo. bi se mi prilegel en fajn čvek :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...