Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 kaj? Ebor, hvala za rozco! evo jaz sem pa se cebelco dobila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj pa tele dolge debate z marso...? a to ni nic? Mah kaj pa vem.... moral bi sestavit vizuelno in domišlijsko sliko... poleg tega je vprašanje koliko pri njej ne deluje že podznak (sej pri meni tudi najbrž, ker tudi nisem več tist karakterističen lev, kakršen sem bil pred leti-- tako kot tudi Vrba pravi, da ni več... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj? Ebor, hvala za rozco! evo jaz sem pa se cebelco dobila. No a si videla... še dodatek (čebela je za pridnost, ki jo tu izkazuješ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 aja ebor, jioj!!! :OO!: da ne bos slucajno od sedaj rib po men sklepal!!!! :Ppa pogumno kaksno tkole rekel, pa bo zamera do nezavesti. :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja ebor, jioj!!! :OO!: da ne bos slucajno od sedaj rib po men sklepal!!!! :Ppa pogumno kaksno tkole rekel, pa bo zamera do nezavesti. :D Hja mislim, da ni bojazni.... nekako se ne ravnam po tem kaj kdo je... niti ne želim predalčkat, ker če bi bilo tako enostavno potem bi imeli le nekaj tipov ljudi... pa sama veš, da ni tako.... vžitek je nekoga spoznavat zato si tega užitka ne pustim vzet z nekim okarakteriziranjem vnaprej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj si ne upas - blefirat? smeskota daj na konc ... ce bo ribica pokazala jezik, potem ves, da te je zastopla to je tak astrolosko prav grem kaj pojest, da se mi ne bi ribice prevec zlustale (kaj pa je v podznaku?) Hehehehe ne da si ne upam blefirat, nočem blefirat, tukaj ne... ni potrebno, kajne... Dobrtek ti želim... Na zdaj bodo pa spet samo mene seckale..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 sem se hecala Ebor, saj vem, da ne... hotla sem sam poudarit, da nisem tipicna riba, da mors z njimi sicer mal bolj v rokavickah (kot pa z mano). riba je nezen in obcutljiv znak. z ogromno razumevanja in tud notranje energije, za katero pa ni nujno da ful ven tolce (recimo kot vcas pri meni)...sicer pa riba ni zamerljiva (ne sam da jaz nisem), niti ljubosumna (torej ce sem, nisem zarad ribe )...riba je ful dbest, mam rada ribe, ravno zato ker majo tole modrost, so pa praviloma bolj soft, to me pa vcas mot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 kaj lohk se povemo o levih (ko smo po sco in ribje ze vmes zabluzil ): kaj pa levi sami recejo, katera lastnost jih recimo najbolj 'po glavi tepe'?in katera lastnost se jim najbolj kul zdi pri njih o0d teh ki jih navadno pripisujemo levom? no meni je vsec levova srcnost in zanesljivost, moti pa me gospodovalnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 HM, vidim, da so levčki danes spet glasni...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 no ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Mam leva doma...iii, saj res, asc ima v strelcu...pa bi vsak rekel, da je to čist nežna muca... Nikoli ne tolče po mizi in vpije, tako bo,pa pika...(kot moa recimo )....ampak lepo posluša, kaj imam za povedat, se strinja z menoj in odobrava moje besede...potem pa naredi po svoje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 Hm.... meni so kar vse lastnosti všeč . Verjetno kot kaže sem se sprejela takšno kot sem . Všeč mi je, da če se nečesa lotim, neznansko uživam ob tem in dam vse od sebe. Pa ne vse 4 , ampak vse da rata tko kot jke treba, oz. tako kot je tisti moment najbolje možno. Všeč mi je tudi, da nimam nikoli pogovorov sama s seboj, zakaj nisem tega takrat in takrat rekla, ker mi enostavno ideje sproti kapnejo v glavo, pa jih tudi izrečem - nikoli ne cincam, a nej, al nej ne. Všeč mi je tudi moja odločnost - da ne razmišlajm praktično, ampak vedno vem, kaj hočem. Tako da razmišljanja praktično ni... Všeč mi je da ne rabim zbirat poguma za z nekom spregovorit, da se znajdem v vsakršni družbi, da hitro vzpostavim stik. V otroštvu, pa še bolj v puberteti me je motilo to, da sem morala zadeve opraviti 100%, se pravi biti najboljša v vsem, sicer se jih sploh nisem lotila. Ker bog ne daj, da ne bi bila v čem najboljša . Tako npr. še danes ne znam plesat, ker na začetku nisem obvladala v nulo, potem je pa to področje vedno nekak ob strani ostajalo. Ker valjda, moram jaz to 1000% znat, ker me celo plesišče gleda . Sem pa rada igrala pikado, ker mi je šlo dobro, pa kartala in vse v čemer sem bila najboljša. No to sem se zdaj naučila drugače se it, poskusit vse in uživat v vsem, ne glede na to, če sem prva ali ne, važno da je fajn. Pa učim se poslušat, ker prej je bilo bistvo vedno,da sem povedala kar sem morala, zdaj se pa učim poslušati druge in jih tudi slišati - malo manj egocentrična biti, ker pred leti npr. niti nisem registrirala, če je moj poslušalec sploh slišal, kaj razlagam, še manj pa njegova reakcija. Nisem pa sigurna, če je tole vse levje, se že vnaprej opravičujem, ker sem pa vseeno kak procentek še Pujska, nisem 100% lev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ti mas sploh leve okol Astra, jan je pa asc... pa ti mas merkur... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Pri Pujsi se pa prec k levom spet riba prikrade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam leva doma...iii, saj res, asc ima v strelcu...pa bi vsak rekel, da je to čist nežna muca... Nikoli ne tolče po mizi in vpije, tako bo,pa pika...(kot moa recimo )....ampak lepo posluša, kaj imam za povedat, se strinja z menoj in odobrava moje besede...potem pa naredi po svoje... AstraEkhmmm, kot, da bi mene opisovala, hehehehehehehehehehehehe.... ekhmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri Pujsi se pa prec k levom spet riba prikrade. Ma nehi ti zraven ribe tlačet, to je vse levovosko, kar je Pujsa napisala.... bom ja vedu... pismo.... hehehehehehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Na žalost ima jan Luno v levu, asc pa v raku Ja, pa smo res levovski , mož ima poleg sonca tudi Uran in Merkur v levu.. samo, kaj sem hotela povedati.?No,dooolga leta niti sama nisem pogruntala, kako mož JE gospodovalen v bistvu.vsak, če ga vprašaš, reče, eh, on je pa taka mirna dušica, nikoli se ne prepira, nikoli ne povzdigne glasu...sama dobrota in srčnost ga je...( škoda, da je njegova baba tak zmaj) Potem pa z leti le poštekala, da sem jaz tista, ki na glas pokomandiram, v resnici pa se lahko na trepalnice postavim, pa bo tako, kot on misli in hoče... Lev se je odločil, pa pika , menda pa se ja ve, kdo je tukaj gospodar... včasih se skupaj reživa, ko se o tem pogovarjava, pa pravi, saj ni važno, da drugi vedo, dovolj da ti veš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na žalost ima jan Luno v levu, asc pa v raku aja seveda saj res! x!xkako sem lohk pozabila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 nic narobe z asc v raku .... ( itak, da je zaj....) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na žalost ima jan Luno v levu, asc pa v raku Ja, pa smo res levovski , mož ima poleg sonca tudi Uran in Merkur v levu.. samo, kaj sem hotela povedati.?No,dooolga leta niti sama nisem pogruntala, kako mož JE gospodovalen v bistvu.vsak, če ga vprašaš, reče, eh, on je pa taka mirna dušica, nikoli se ne prepira, nikoli ne povzdigne glasu...sama dobrota in srčnost ga je...( škoda, da je njegova baba tak zmaj) Potem pa z leti le poštekala, da sem jaz tista, ki na glas pokomandiram, v resnici pa se lahko na trepalnice postavim, pa bo tako, kot on misli in hoče... Lev se je odločil, pa pika , menda pa se ja ve, kdo je tukaj gospodar... včasih se skupaj reživa, ko se o tem pogovarjava, pa pravi, saj ni važno, da drugi vedo, dovolj da ti veš... Astra Hm Astra, veš, saj to je podzavestno, vsaj jaz ne delam to načrtno, mislim a veš tako, da bi rekel hočem, da je po moje... enostavno pač delam tako, kot mislim da je prav, je pa res , da če se dostikrat ozrem nazaj je bilo res večinoma po moje... Hm dejansko enostavno tako je... tudi v službi... dostikrat se stvari zasučejo, tako kot hočem... hmm pa včasih skoro nič ne mignem samo čakam in na koncu rečem, "saj sem rekel".... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ebor, kje mas pa ostale polozaje (za asc sem nekak... 'razbrala', da si strelec?), kje mas pa luno, merkur, venero in mars? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hja Vrba mislim, da se s časom pač tudi spreminjamo in z leti mogočevse bolj prihaja do izraza racio, izkušnje- kakšnih napak mogoče ne delamo več... in tiste ostre poteze nekega znaka se s časom obrusijo in niso tako izrazite... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ebor, kje mas pa ostale polozaje (za asc sem nekak... 'razbrala', da si strelec?), kje mas pa luno, merkur, venero in mars? Marsa nimam pojma še za strelca ne vem sigurno, kako se pa to določi?A ti znaš doloćit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 http://www.lunin.net/astrologija/ - tule si vse izracunas lohk, sam vpises podatke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.