Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

kaj pa tele dolge debate z marso...? a to ni nic?  x;)x  x:Dx

Mah kaj pa vem.... moral bi sestavit vizuelno in domišlijsko sliko... poleg tega je vprašanje koliko pri njej ne deluje že podznak (sej pri meni tudi najbrž, ker tudi nisem več tist karakterističen lev, kakršen sem bil pred leti-- tako kot tudi Vrba pravi, da ni več... )

Deli na socialnih omrežjih

aja ebor, jioj!!! :OO!:

da ne bos slucajno od sedaj rib po men sklepal!!!! :P :P

pa pogumno kaksno tkole rekel, pa bo zamera do nezavesti. :D :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aja ebor, jioj!!! :OO!:

da ne bos slucajno od sedaj rib po men sklepal!!!! :P :P

pa pogumno kaksno tkole rekel, pa bo zamera do nezavesti. :D :D ;)

Hja mislim, da ni bojazni.... nekako se ne ravnam po tem kaj kdo je... niti ne želim predalčkat, ker če bi bilo tako enostavno potem bi imeli le nekaj tipov ljudi... pa sama veš, da ni tako.... vžitek je nekoga spoznavat zato si tega užitka ne pustim vzet z nekim okarakteriziranjem vnaprej....

<{POST_SNAPBACK}>kaj si ne upas - blefirat? smeskota daj na konc ...

ce bo ribica pokazala jezik, potem ves, da te je zastopla  x:Dx

to je tak astrolosko prav  x:o)x  x:Dx

grem kaj pojest, da se mi ne bi ribice prevec zlustale x:o)x

(kaj pa je v podznaku?)

Hehehehe ne da si ne upam blefirat, nočem blefirat, tukaj ne... ni potrebno, kajne...

Dobrtek ti želim...

Na zdaj bodo pa spet samo mene seckale.....

sem se hecala Ebor, saj vem, da ne... hotla sem sam poudarit, da nisem tipicna riba, da mors z njimi sicer mal bolj v rokavickah (kot pa z mano).

riba je nezen in obcutljiv znak. z ogromno razumevanja in tud notranje energije, za katero pa ni nujno da ful ven tolce (recimo kot vcas pri meni)...

sicer pa riba ni zamerljiva (ne sam da jaz nisem), niti ljubosumna (torej ce sem, nisem zarad ribe x;)x)...

riba je ful dbest, mam rada ribe, ravno zato ker majo tole modrost, so pa praviloma bolj soft, to me pa vcas mot.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj lohk se povemo o levih (ko smo po sco in ribje ze vmes zabluzil xDDx):

kaj pa levi sami recejo, katera lastnost jih recimo najbolj 'po glavi tepe'?

in katera lastnost se jim najbolj kul zdi pri njih o0d teh ki jih navadno pripisujemo levom?

no meni je vsec levova srcnost in zanesljivost, moti pa me gospodovalnost.

Picasso

Mam leva doma...iii, saj res, asc ima v strelcu...pa bi vsak rekel, da je to čist nežna muca... :o|o:

Nikoli ne tolče po mizi in vpije, tako bo,pa pika...(kot moa recimo x:Ix )....ampak lepo posluša, kaj imam za povedat, se strinja z menoj in odobrava moje besede...potem pa naredi po svoje... x:Dx xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Hm.... meni so kar vse lastnosti všeč x:Dx x:px . Verjetno kot kaže sem se sprejela takšno kot sem :inocent: .

Všeč mi je, da če se nečesa lotim, neznansko uživam ob tem in dam vse od sebe. Pa ne vse 4 x;)x , ampak vse da rata tko kot jke treba, oz. tako kot je tisti moment najbolje možno. Všeč mi je tudi, da nimam nikoli pogovorov sama s seboj, zakaj nisem tega takrat in takrat rekla, ker mi enostavno ideje sproti kapnejo v glavo, pa jih tudi izrečem - nikoli ne cincam, a nej, al nej ne. Všeč mi je tudi moja odločnost - da ne razmišlajm praktično, ampak vedno vem, kaj hočem. Tako da razmišljanja praktično ni... Všeč mi je da ne rabim zbirat poguma za z nekom spregovorit, da se znajdem v vsakršni družbi, da hitro vzpostavim stik.

V otroštvu, pa še bolj v puberteti me je motilo to, da sem morala zadeve opraviti 100%, se pravi biti najboljša v vsem, sicer se jih sploh nisem lotila. Ker bog ne daj, da ne bi bila v čem najboljša :O: . Tako npr. še danes ne znam plesat, ker na začetku nisem obvladala v nulo, potem je pa to področje vedno nekak ob strani ostajalo. Ker valjda, moram jaz to 1000% znat, ker me celo plesišče gleda xrolleyesx x:Dx x;)x . Sem pa rada igrala pikado, ker mi je šlo dobro, pa kartala in vse v čemer sem bila najboljša. No to sem se zdaj naučila drugače se it, poskusit vse in uživat v vsem, ne glede na to, če sem prva ali ne, važno da je fajn. Pa učim se poslušat, ker prej je bilo bistvo vedno,da sem povedala kar sem morala, zdaj se pa učim poslušati druge in jih tudi slišati - malo manj egocentrična biti, ker pred leti npr. niti nisem registrirala, če je moj poslušalec sploh slišal, kaj razlagam, še manj pa njegova reakcija.

Nisem pa sigurna, če je tole vse levje, se že vnaprej opravičujem, ker sem pa vseeno kak procentek še Pujska, nisem 100% lev x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

<{POST_SNAPBACK}>Mam leva doma...iii, saj res, asc ima v strelcu...pa bi vsak rekel, da je to čist nežna muca... :o|o:

Nikoli ne tolče po mizi in vpije, tako bo,pa pika...(kot moa recimo x:Ix )....ampak lepo posluša, kaj imam za povedat, se strinja z menoj in odobrava moje besede...potem pa naredi po svoje... x:Dx  xrolleyesx

Astra

Ekhmmm, kot, da bi mene opisovala, hehehehehehehehehehehehe.... ekhmm

Na žalost ima jan Luno v levu, asc pa v raku xrolleyesx

Ja, pa smo res levovski :eek: , mož ima poleg sonca tudi Uran in Merkur v levu..

samo, kaj sem hotela povedati.?

No,dooolga leta niti sama nisem pogruntala, kako mož JE gospodovalen v bistvu.vsak, če ga vprašaš, reče, eh, on je pa taka mirna dušica, nikoli se ne prepira, nikoli ne povzdigne glasu...sama dobrota in srčnost ga je...( škoda, da je njegova baba tak zmaj) x:px x:Dx

Potem pa z leti le poštekala, da sem jaz tista, ki na glas pokomandiram, v resnici pa se lahko na trepalnice postavim, pa bo tako, kot on misli in hoče...

Lev se je odločil, pa pika xrolleyesx , menda pa se ja ve, kdo je tukaj gospodar...

včasih se skupaj reživa, ko se o tem pogovarjava, pa pravi, saj ni važno, da drugi vedo, dovolj da ti veš... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Na žalost ima jan Luno v levu, asc pa v raku  xrolleyesx

Ja, pa smo res levovski  :eek: , mož ima poleg sonca tudi Uran in Merkur v levu..

samo, kaj sem hotela povedati.?

No,dooolga leta niti sama nisem pogruntala, kako mož JE gospodovalen v bistvu.vsak, če ga vprašaš, reče, eh, on je pa taka mirna dušica, nikoli se ne prepira, nikoli ne povzdigne glasu...sama dobrota in srčnost ga je...( škoda, da je njegova baba tak zmaj)  x:px  x:Dx

Potem pa z leti le poštekala, da sem jaz tista, ki na glas pokomandiram, v resnici pa se lahko na trepalnice postavim, pa bo tako, kot on misli in hoče...

Lev se je odločil, pa pika  xrolleyesx , menda pa se ja ve, kdo je tukaj gospodar...

včasih se skupaj reživa, ko se o tem pogovarjava, pa pravi, saj ni važno, da drugi vedo, dovolj da ti veš... x:Dx

Astra

Hm Astra, veš, saj to je podzavestno, vsaj jaz ne delam to načrtno, mislim a veš tako, da bi rekel hočem, da je po moje... enostavno pač delam tako, kot mislim da je prav, je pa res , da če se dostikrat ozrem nazaj je bilo res večinoma po moje... Hm dejansko enostavno tako je... tudi v službi... dostikrat se stvari zasučejo, tako kot hočem... hmm pa včasih skoro nič ne mignem samo čakam in na koncu rečem, "saj sem rekel"....

ebor, kje mas pa ostale polozaje (za asc sem nekak... 'razbrala', da si strelec?), kje mas pa luno, merkur, venero in mars? :8):

Picasso

Hja Vrba mislim, da se s časom pač tudi spreminjamo in z leti mogočevse bolj prihaja do izraza racio, izkušnje- kakšnih napak mogoče ne delamo več... in tiste ostre poteze nekega znaka se s časom obrusijo in niso tako izrazite...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...