Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ne z nikomer sem nisem kregala samo ne vem in ni mi več jasno kaj se v življenju dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 a veš kaj Audente, ti preveč žuraš, pa preveč si z razpoloženjem v oblakih kar ni nič narobe....samo, ko ti pride kdo na pot, ki je čisto povprečno razpoložen, že misliš, da je totalno depresiven, in bi te rad okužil s to depresivnostjo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 a veš kaj Audente, ti preveč žuraš, pa preveč si z razpoloženjem v oblakih kar ni nič narobe....samo, ko ti pride kdo na pot, ki je čisto povprečno razpoložen, že misliš, da je totalno depresiven, in bi te rad okužil s to depresivnostjo kaj preveč žuram niti najmanj samo dogajajo se tako nenavadne stvari Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 a veš kaj Audente, ti preveč žuraš, pa preveč si z razpoloženjem v oblakih kar ni nič narobe....samo, ko ti pride kdo na pot, ki je čisto povprečno razpoložen, že misliš, da je totalno depresiven, in bi te rad okužil s to depresivnostjo Meni se je pa nekako zdelo, da jamra, ker so drugi ljudje preveč razpoloženi. No, zdaj pa mi nič več ni jasno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jaz sem zelo redko nerazpložena me pa šokirajo stvari, ko nekdo nekaj reče, kar ni res Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 To je značilno za ljudi, ki smo preveč pošteni in ne razumemo zakaj se drugi lažejo. Kaj pa je reku človek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jaz sem zelo redko nerazpložena me pa šokirajo stvari, ko nekdo nekaj reče, kar ni res Potem pa ne glej več poročil , pa piramid in podobnega. Meni prav odleže pri odsotnosti TV-ja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Potem pa ne glej več poročil , pa piramid in podobnega. Meni prav odleže pri odsotnosti TV-ja. Najboljše, da začne kar eno asketsko življenje furat, če se hoče temu izognit. Samo izklop medijev ni dovolj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Potem pa ne glej več poročil , pa piramid in podobnega. Meni prav odleže pri odsotnosti TV-ja. dragi moj ANteTv ne gledam že kar nekaj časa, veliko berem.Določena oseba mi je pač rekla nekaj, kar je bil total šok Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Zverince, pozdravček v brlog sem nazaj, ja imela sem se pa super imam zadnje čase okoli sebe par ful +ljudi se imamo vedno super Audi prepričana sem, da je vsaka stvar za nekaj dobra lep večer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 nisi edina in kaj se tebi tolk šokantnega dogaja Ah Scorpio girl...al pa je salaba.......ne vem več nič.........itak vem da nisem nasilna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 joj, ne upraš... najprej sm samo do 10 spal, za zajtrk mi je zmankal čaja, potem sem šel k frendu in sva šla skup na pijačo, potem sem tekmo gledal, kjer so naši porazno igral btw, zdele sem pa zmatran....groza... to je res šokantno naši so zmagal, zmaga šteje in Lapajne je kar dober branil tako da aja na pijačo bi bilo lepše če bi šel s frendico ne bi bil tol zmatran...tko te verjetno usta bolijo od čvekanja po moje prsti tudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 dj povei, a sm jaz na vrsti? jaz nič ne vem sem še čisto v šoku dobro da sem dobila včeraj še eno XUXU vodko za darilo danes jo skor nič ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ja, v alkoholu utopi šok čepraw ima XUXU samo 25% vrjetn bi nekaj močnejšga rabila kwa ti veš, kaj levinje rabijo tudi kak Bandidos bi se prilegel ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 potem si grem nalit en konjak..........neki specialnega crkljanje bo dobrodošlo ja.........samo ne vsakršno z živim Bandidosom it is your turn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 in kaj se tebi tolk šokantnega dogaja Ah Scorpio girl...al pa je salaba.......ne vem več nič.........itak vem da nisem nasilna nasilna pa res nisi ti kar daj iz sebe Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 nasilna pa res nisi ti kar daj iz sebe saj sem se že čist skurila tolk dajem od sebe...............grem spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Evo, to mi piše: Kaksni so ljudje, rojeni zAscendentom v znamenju DvojckovTo je prilagodljiv, hiter in prakticen clovek. Je spremenljive narave, raznovrsten, sposoben hitrega razmisljanja in odlocanja. V zivljenju se pogosto ukvarja z vec razlicnimi stvarmi hkrati.Je nemiren in, ceprav zelo komunikativen in energicen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. In ni cudno, da mu hitro popusti koncentracija, zato je lahko pri svojem delovanju povrsen in nedosleden. Hiter in prepricljiv govornikIma zelo razvit dar govora, je prepricljiv in zvit. Pisanje, tuji jeziki in seveda trgovina so prav gotovo podrocja, kjer se zelo dobro znajde. Zaradi izogibanja resnim in odgovornim situacijam ne ozreli vsak in vcasih deluje nekako otrocje.Veliko govori in je nenehno na prezi za socialnimi kontakti, ki pa so bolj ali manj le bezna znanstva, ker prehitro usmeri svojo energijo drugam, da bi ga lahko prijeli in ujeli. Je spreten, radoveden in se zna izogniti marsikateri oviri. Je zgovoren in zabaven, tezko pa udejani in ubesedi svoja custva, ki se potem veckrat izlijejo ob nepravem casu (najraje prepozno). Se v 90 % strinjam. Marketing glih ni nekaj, kaj bi me zanimalo. Ostalo pa bo menda res. 99 % torej. Pravkar nalakirala nohte, učila se nisem absolutno nič. Žejna sem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Najboljše, da začne kar eno asketsko življenje furat, če se hoče temu izognit. Samo izklop medijev ni dovolj. Saj bi začel rekrutirati vse zainteresirane za askestsko življenje, samo potem bi nas bilo veliko na kupu in ne bi bili več asketi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Jaz si najbolj želim dela v Marketingu. Organiziranje eventov. To bi bila sanjska služba.In piar......ali protokol.........morda bi si morala lastno firmo odpret, nekaj v zvezi z organizacijo dogodkov. Girly, tebi bi blo tudi to po meri, mar ne Saj bi začel rekrutirati vse zainteresirane za askestsko življenje, samo potem bi nas bilo veliko na kupu in ne bi bili več asketi. In totalen dolgčas bi bil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Helllllooo ladies. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 In totalen dolgčas bi bil Samo za opazovalce. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Helllllooo ladies. o poglej jo bejbo se je končno spet mal oglasila naokrog Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 o poglej jo bejbo se je končno spet mal oglasila naokrog Jaaa, vas že ful pogrešam! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 lahko nočko vsem zverinam in zverinicam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.