Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

a veš kaj Audente, ti preveč žuraš, pa preveč si z razpoloženjem v oblakih x:)x kar ni nič narobe....samo, ko ti pride kdo na pot, ki je čisto povprečno razpoložen, že misliš, da je totalno depresiven, in bi te rad okužil s to depresivnostjo x:Dx x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

a veš kaj Audente, ti preveč žuraš, pa preveč si z razpoloženjem v oblakih x:)x kar ni nič narobe....samo, ko ti pride kdo na pot, ki je čisto povprečno razpoložen, že misliš, da je totalno depresiven, in bi te rad okužil s to depresivnostjo x:Dx x:o)x

kaj preveč žuram x:Dx x:Dx x:Dx niti najmanj x:Ix

samo dogajajo se tako nenavadne stvari :eek: :eek:

:eek: :eek: :eek:

Meni se je pa nekako zdelo, da jamra, ker so drugi ljudje preveč razpoloženi. No, zdaj pa mi nič več ni jasno.

xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jaz sem zelo redko nerazpložena x:Dx

me pa šokirajo stvari, ko nekdo nekaj reče, kar ni res xDDx

Potem pa ne glej več poročil x:Dx x;)x , pa piramid in podobnega. Meni prav odleže pri odsotnosti TV-ja.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Potem pa ne glej več poročil x:Dx x;)x , pa piramid in podobnega. Meni prav odleže pri odsotnosti TV-ja.

Najboljše, da začne kar eno asketsko življenje furat, če se hoče temu izognit. Samo izklop medijev ni dovolj. x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Zverince, pozdravček v brlog x:Xx x;)x

sem nazaj, ja x:)x imela sem se pa super x:px :onfire: :onfire: imam zadnje čase okoli sebe par ful +ljudi xsrcx se imamo vedno super x8Dx

Audi :sorcerer: prepričana sem, da je vsaka stvar za nekaj dobra :flowers:

lep večer xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

joj, ne upraš... najprej sm samo do 10 spal, za zajtrk mi je zmankal čaja, potem sem šel k frendu in sva šla skup na pijačo, potem sem tekmo gledal, kjer so naši porazno igral btw, zdele sem pa zmatran....groza... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:wOOt: to je res šokantno x:Dx naši so zmagal, zmaga šteje in Lapajne je kar dober branil x;)x tako da x:Dx aja na pijačo bi bilo lepše če bi šel s frendico x:px ne bi bil tol zmatran...tko te verjetno usta bolijo od čvekanja x^x x:o)x po moje prsti tudi xcivx

Evo, to mi piše:

Kaksni so ljudje, rojeni z

Ascendentom v znamenju Dvojckov

To je prilagodljiv, hiter in prakticen clovek. Je spremenljive narave, raznovrsten, sposoben hitrega razmisljanja in odlocanja. V zivljenju se pogosto ukvarja z vec razlicnimi stvarmi hkrati.

Je nemiren in, ceprav zelo komunikativen in energicen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. In ni cudno, da mu hitro popusti koncentracija, zato je lahko pri svojem delovanju povrsen in nedosleden.

Hiter in prepricljiv govornik

Ima zelo razvit dar govora, je prepricljiv in zvit. Pisanje, tuji jeziki in seveda trgovina so prav gotovo podrocja, kjer se zelo dobro znajde. Zaradi izogibanja resnim in odgovornim situacijam ne ozreli vsak in vcasih deluje nekako otrocje.

Veliko govori in je nenehno na prezi za socialnimi kontakti, ki pa so bolj ali manj le bezna znanstva, ker prehitro usmeri svojo energijo drugam, da bi ga lahko prijeli in ujeli.

Je spreten, radoveden in se zna izogniti marsikateri oviri. Je zgovoren in zabaven, tezko pa udejani in ubesedi svoja custva, ki se potem veckrat izlijejo ob nepravem casu (najraje prepozno).

Se v 90 % strinjam. Marketing glih ni nekaj, kaj bi me zanimalo. Ostalo pa bo menda res. 99 % torej. xyesx

Pravkar nalakirala nohte, učila se nisem absolutno nič.

Žejna sem.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Najboljše, da začne kar eno asketsko življenje furat, če se hoče temu izognit. Samo izklop medijev ni dovolj. x;)x

Saj bi začel rekrutirati vse zainteresirane za askestsko življenje, samo potem bi nas bilo veliko na kupu in ne bi bili več asketi. :8):

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jaz si najbolj želim dela v Marketingu. Organiziranje eventov. To bi bila sanjska služba.

In piar......ali protokol.........morda bi si morala lastno firmo odpret, nekaj v zvezi z organizacijo dogodkov.

Girly, tebi bi blo tudi to po meri, mar ne x:)x

Saj bi začel rekrutirati vse zainteresirane za askestsko življenje, samo potem bi nas bilo veliko na kupu in ne bi bili več asketi. :8):

In totalen dolgčas bi bil x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...