Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Mel! :2src: Ja končno si nas prišla malo pogledat. Te očitno Italijani povsem okupirajo x;)x x:Dx

Audi, marketing si jaz predstavljam kot trženje, ne kot organizacijo dogodkov. Mogoče bi tisto bolj v menedžment spadalo. Skratka, za trženje jaz nisem, ker se neprijetno počutim ob tem, da nekoga prepričujem, naj mi da keš (v zameno za karkoli pač). :xx!: Čisti računi, dobri prijatelji, jaz pravim. Ne glede na to, če je posredi biznis. Nikoli nobeni stvari ne zaupam v tolikšni meri, da bi jo prodala prijatelju (no, dobro, karta za koncert Robbieja bi še šla x;)x ). Če se mi zdi fajn, mu jo komot posodim, da jo preizkusi, potem pa si jo naj gre sam na lastno odgovornost kupit. Zato se mi tudi zdi naravnost horifična ideja prodaja Oriflame in Herbalife in podobnih izdelkov. Nikogar ne mislim siliti s tem, ker ni variante, da vse produkte sprobam, še manj pa mu lahko garantiram, da bodo na njem res delovali. Obenem pa tudi ne maram, da kdo to meni vsiljuje.

Organizacija pa mi ni problem, je ena izmed ključnih nalog tudi v tej službi, ki jo imam zdaj, s tem da je na malo bolj zahtevnem nivoju, ker imam večinoma opraviti z umetniki, ki so čisti razred zase. :switz: x:Dx

No, zdaj sem se seveda razpisala, prišla sem pa z enim samim namenom in sicer, da vas spomnim, da držite pesti za Sredo, ker ima danes enega najbolj zaj... izpitov, kar jih sploh je. In bo rabila prekleto dosti sreče, da bo dobila normalna vprašanja.

Tako da, Sreda, xwizardx xsrcx xsuperx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xrainbowx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

jutro levčki pa levinje x:Xx

Girly, jst tud ne morem "prodajat" folku stvari ... mi je prov groza, da bi morala kej prodajat okol al pa ponujat folku kakšna zavarovanja pa ankete delat al pa še kej podobnega :O: xrolleyesx po možnosti še lagat folku, kolk so zadeve fajne :o|o: no go xcivx x:Dx

Sreda, držimo pesti xcrossfingx :detelca: :sorcerer:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja, držimo pesti za sredo v pondelk, v tork pa za četrtek, mislm, ups, za girly. :inocent: x:Dx

Pa da jo neha glavica bolet. xsrcx

x:Dx x:Dx bejba, kake maš :palec: x;)x

držimo pesti za Girly tud :detelca:

zame pa v četrtek :inocent: če že pridno držimo pesti x:Ix x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Še zdaj si nisem zajtrka naredila.

Se odločam med grisom in palačinkami.

Palačinke so prej, med grisom pa mi ni treba cel čas zraven bit.

xscratchx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jst sm za palačinke, če mam kej besede pri tem. :inocent: x:Dx

Jst sm si pa en rdeč grejprut in eno pomarančo stisnla in spila. Pol bom pa čoko. x:px Se prav, čokolešnik, ampak čoko. :inocent: :yumy:

Študiram, če čem it dons vseen na fitnes...po moje bom šla, k mi je dons en sodelavc reku, če zadne cajte kej športam, k mam dobro rit in stegna. :lol: xnckrivx x:px

saj mi imaš za kaj bit x:Dx

no, še 15 min, pol pa konec :C:

pa tako fajn sita sem

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hehe ...

Pa saj ta izpit me niti ne matra kaj preveč. Sem se že dolgo nazaj odločila, da se zaradi takih stvari ne splača sekirat. :o|o: Pa tudi faksa se še mi ne mudi kaj preveč hitro končat.

Jutri po izpitu moram tukaj v eno trgovino, ki je baje blazno velika in v njej prodajajo stvari za cvetličarne. Si s kolegico čez vikend izdelujeva pustni maski in je treba material nabavit.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ne. Je pa bila to ena izmed lanskih idej. Pa še ful fajno blago sva našli. Samo ker sva lani bili metulja, bova letos nekaj neživalskega.

Hula plesalki bova. Če pa nama čez vikend ne bo uspelo izdelati maske, pa bova šli k šivilji, da nama kostum za jamska človeka zašije.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uuuu hula plesalki, to mi je pa všeč :palec: upam da vama rata, kjut kjut :flower:

No jst mislim da vama v primeru neuspeha hule ni treba k šivilji hodit za jamska človeka, lahko si pomoje na zlo easy način kar sami predelata jutine vreče; take, ki so jih včasih za krompir uporabljali ampak nisem čisto sure kje bi jih lahko dobila. Pa v pasji trgovini bosta našli širok izbor kosti za navit v lase x;)x lahko sta clo jamski feministki pa ubodeta še en bivolji --- pimpek x:Ix za v roke x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Nov nick xyesx stvar "navdiha" ali pač just what the doctor prescribed x:o)x x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Joj pa men je AUDENTE zakon nick :inocent: moj je bil pa tko mal otročji --- krneki no 5rca, ker že ni blo boljše stvari za kapnit ko sem si username odpirala x:px plus še neki bedni spomini so se okrog kopičili. Tko da ti kr pusti AUDENTE dokler ne bo reeeeeeeees kriza x;)x jst sm se pa itak z mislijo o Chariotki poigravala že celo večnost in zamenjala zato ker mi je nekdo enkrat povedal, da je baje to moja osebna karta v tarotu --- glede na razlago (beri moj podpis) se ni nč dost zmotil x:o)x

PS: Pa še seksi se sliš :flowerface:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...