janif 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Nov nick stvar "navdiha" ali pač just what the doctor prescribed a ti mal tkole zavaravaš neprijatelje , sem glih v športu naletel na tvoj post, pol pa gledam, pakaj je to za ena, tolk postov ima, pa še nikdar je nisem opazil in pol vidim tvojo slikco Joj pa men je AUDENTE zakon nick moj je bil pa tko mal otročji --- krneki no 5rca, ker že ni blo boljše stvari za kapnit ko sem si username odpirala plus še neki bedni spomini so se okrog kopičili. Tko da ti kr pusti AUDENTE dokler ne bo reeeeeeeees kriza jst sm se pa itak z mislijo o Chariotki poigravala že celo večnost in zamenjala zato ker mi je nekdo enkrat povedal, da je baje to moja osebna karta v tarotu --- glede na razlago (beri moj podpis) se ni nč dost zmotil PS: Pa še seksi se sliš No, če imaš pravi datum gor, pol si Adjustment (pravica/uravnava) , no kakorkoli, tut spremembe, h katerim je nagnjena kočija (Chariot) so dobrodošle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Prov bad me ane morajo hitr spet kake palačinkarce past, da vam mal spomin osvežim kdo se skriva zadi ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Prov bad me ane morajo hitr spet kake palačinkarce past, da vam mal spomin osvežim kdo se skriva zadi ane ne, ne, saj je fajn, če je človek včasih presenečen Glede palačink maš prav, kakor smo zastavili, bi mel lohk že kakšno našo mizo tam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 joj, zdaj bi tudi že meni kake palačinke prav prišle in da se nam še kak nov lunatik pridruži ne rečem, tudi meni je moj nick full hud, sam včasih mi deluje tako.......no .....strogo predrzno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Uh, ste enih postov danes nalimali A imate vsi preveč cajta ali kaj??? Jaz pa kar ene sestanke v službi, pa z dela se sploh ven nisem videla. No, da najprej glede pusta pokomentiram ... ABSOLUTNO NIKAKOR NITI V NAJHUJŠIH NOČNIH MORAH NE BOM ZAVITA V ŽAKL. :xx!: Period. :xx!: :xx!: :xx!: Ne samo, da je grdo, še PIKA zraven vsega. In že itak imam ful občutljivo kožo, pozimi sploh, da pa bi še me nekaj ribalo za povrh. No go. Zraven tega na Ptuju ni point, da se maskiraš, ker je to itak samoumevno. Point je, da se LEPA maska. Da se vidi, da si se za masko trudil. Ne kar na sebe nekaj nametal, kar ti je pač pod roko prišlo. Zato se nemalokrat zgodi, da blazotne vsote keša ven vržemo za kostume. Nadaljujem kasneje, Mrcina vletel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 a zato jst nikol za pusta in Haloween ne grem ven --- ej Girly, easy, sej je bil samo predlog, so ti mal preveč sestankov na tale turoben dan naložili a Sploh pa imam jst preveč časa ja a prov morš to tko naglas povedat :xx!: I suck! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 zdaj so levinje pokazale kaj znajo jaz sem pa full vesela, ker enmu dolgčas preganjam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 a zato jst nikol za pusta in Haloween ne grem ven --- ej Girly, easy, sej je bil samo predlog, so ti mal preveč sestankov na tale turoben dan naložili a Sploh pa imam jst preveč časa ja a prov morš to tko naglas povedat :xx!: I suck!a preveč časa imaš? Lahko greš kak izpit namesto mene naredit...lahko ti pa tudi organizacijo Prešernove prireditve pri nas v Gorjah prepustim...da se mal razrešim vsega tebi pa ne bo več tako dolgčas Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Kaj pa če grem kr namest tebe na tiste sanjske Maldive, ki si si jih splaniral v februarju Cashy dej a res nimaš še kej bolj zanimivega od izpitov in Prešernove prireditve Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Kaj pa če grem kr namest tebe na tiste sanjske Maldive, ki si si jih splaniral v februarju Cashy dej a res nimaš še kej bolj zanimivega od izpitov in Prešernove prireditve a da sem v februarju splaniral Maldive kar vem, sva planirala samo Irsko poleti hmm...lahko ti prepustim organizacijo gledališkega odseka v našem kulturnem društvu. Te čaka iskanje primernega režiserja (kvalitetnega in cenovno ugodnega), iskanje sponzorjev, natečaj republike za obnovo in dodatno opremo kulturnega doma za gledališke in ostale prireditve (nabava reflektorjev in primernega audio sistema), izvedba audicije za gledališke igralce.Lahko pa mimogrede ustanoviš še odsek za prirejanje razstav. a je to kaj boljši izziv Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ok ok, how much you're paying me??? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Evo me dalje še dokončat post, potem pa se začnem učit. Skratka, pusta ne jemljemo kot nekaj by the way ampak konkreten projekt, na katerega priprave se začnejo že okrog novega leta. Seveda ni za pričakovat, da bi Ljubljančani to razumeli. Pred dvema letoma sem šla maskirana v službo in so me gladko poslali domov. Hehe .. pa nič hudega nisem mislila, CHARIOT (uh, se bom morala prav navadit na to ime ), ampak sem bila ravno v elementu. Pa ker nisem posta zaključila, je malo sitno vse skupaj izpadlo. No, ravno zato, ker stvar ne sme zgledat nekaj skup nametanega, bova s kolegico vse skupaj sfiniširali že ta vikend, da bo kar takoj jasno, kako to zgleda. Če ne bo kul, pa k profesionalcem. Potem tik pred žuranjem pa sledi barvanje las (na črno), pa samoporjavitvena krema (jao, kakšna bom potem par tednov hodila okoli ), pa sveže cvetje in podobno. Nič, bo treba za knjige. Še 5 listov, pa sem fertik. Imam kar okay feeling, tudi v elementu bullshitanja sem zadnjih par dni, tako da bi skoraj moralo it. (Vseeno lahko držite pesti.) Pa še za Sredo: sem slišala, da je prva stran bila dokaj normalna, druga pa bolj užas kot ne. Kot ponavadi, torej. Kako je šlo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 a da sem v februarju splaniral Maldive kar vem, sva planirala samo Irsko poleti hmm...lahko ti prepustim organizacijo gledališkega odseka v našem kulturnem društvu. Te čaka iskanje primernega režiserja (kvalitetnega in cenovno ugodnega), iskanje sponzorjev, natečaj republike za obnovo in dodatno opremo kulturnega doma za gledališke in ostale prireditve (nabava reflektorjev in primernega audio sistema), izvedba audicije za gledališke igralce.Lahko pa mimogrede ustanoviš še odsek za prirejanje razstav. a je to kaj boljši izziv Pokavci iz AGRFT-ja so po Evaldovih besedah (pa njega ni lahko zadovoljit) naravnost vrhunsko (boljše od kranjskega gledališča) pred kratkim postavili njegovo Noro Noro, pozanimaj se, kdo je režiser, pa ga nažicaj, da ti naredi predstavo. Na sponzorje se pod nosom obriši. To je kultura, ne reality show. Javni razpis za financiranje občin na področju kulture si že 2 meseca zamudil, tistega za spodbujanje kulturnih projektov pa tudi (za cirka mesec in pol). Tako da ne vem čisto točno, kako misliš Ministrstvo prepričat, da ti odstopi keš. Če misliš multimedijski razpis - tega keša ti za gledališče ne bodo dali, pa tudi če gre za audio opremo. Mogoče pa ga lahko del zvlečeš, če se sklicuješ na to, da rabite novo tehnologijo, da ljudi boljše informirate o kulturnem programu v vašem društvu. Good luck. a preveč časa imaš? Lahko greš kak izpit namesto mene naredit...lahko ti pa tudi organizacijo Prešernove prireditve pri nas v Gorjah prepustim...da se mal razrešim vsega tebi pa ne bo več tako dolgčas En lokalni band, ali pa celo več (z različnimi stili), pa jih pripravi do tega, da uglasbijo Prešernove komade. Bodo vsi prijatelji prišli, garantiram. Pa čim manj enega bednega recitiranja in metanja podtkov o Prešernu. :xx!: Preskoči okvirje. Bodi inovativen. Predvsem pa drzen. Edino merilo uspeha je udeležba. In če na svojo stran pridobiš mularijo, si zmagal. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ok ok, how much you're paying me???a misliš, da sem jaz za to kaj plačan, če to delam ti ponujam samo to, da preženeš dolgčas in porabiš čas girly, razpis za financiranje kulturnih objektov kulturnih društev traja od srede januarja do 12. februarja, sem dobil obvestilo o tem ravno prejšnji teden. pa vprašanje, če mi bo uspelo vse uredit do tega datuma. Ampak zneski, razpoložljivi v te namene so pa enormni ne vem, kam gre ves ta denar, ker ga zihr večino sploh ne potalajo. Ene par društev dobi nekaj sto evrov. Tisti, ki imajo res izdelane strategije za kulturna dogajanja dobijo te fičnike. Desetine tisočev evrov pa zihr ostaja nerazporejenih. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 kako lepo je brat tole temo ste do konca lepo napisali vse po vrsti.Se vidi, da se približuje Prešernov dan. Cachy, ali imate v planu kako klasiko ali narodnjake ponudit vašim občanom?In, a si ti morda v kakem odboru za kulturo v Gorjah? Sreda....ka je blo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 girly, razpis za financiranje kulturnih objektov kulturnih društev traja od srede januarja do 12. februarja, sem dobil obvestilo o tem ravno prejšnji teden. pa vprašanje, če mi bo uspelo vse uredit do tega datuma. Ampak zneski, razpoložljivi v te namene so pa enormni ne vem, kam gre ves ta denar, ker ga zihr večino sploh ne potalajo. Ene par društev dobi nekaj sto evrov. Tisti, ki imajo res izdelane strategije za kulturna dogajanja dobijo te fičnike. Desetine tisočev evrov pa zihr ostaja nerazporejenih. Kdo pa to razpisuje? Keš ves potalajo. Ga morajo. Drugače ga morajo vrnit v skupni proračun. Razen, če ni dovolj kandidatov, seveda. Aja! Pa hvala za SMS! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 a da sem v februarju splaniral Maldive kar vem, sva planirala samo Irsko poleti hmm...lahko ti prepustim organizacijo gledališkega odseka v našem kulturnem društvu. Te čaka iskanje primernega režiserja (kvalitetnega in cenovno ugodnega), iskanje sponzorjev, natečaj republike za obnovo in dodatno opremo kulturnega doma za gledališke in ostale prireditve (nabava reflektorjev in primernega audio sistema), izvedba audicije za gledališke igralce.Lahko pa mimogrede ustanoviš še odsek za prirejanje razstav. a je to kaj boljši izziv CAshy, na JSKD še poglej za financiranje, majo kar ene par različnih variant..Za režiserja - če ste zadovoljni s popolnim amaterjem, ki se 10 let s teatrom ukvarja (pa če dobr plačate ) se jaz javim, drugač pa po mojih izkušnjah najboljš in najhitrej varianta (plus dost profi), greš do AGRFTja in na oglasni deski pustiš ponudbo. Mi smo tko dobl ful ful super režiserja in pol 3 leta z njim delal dost hude predstave (a si videl kako v Želimljem? ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ja, ravno JSKD ima ta razpis, ki traja do 12.2. saj zato se moramo v kult. društvu zmenit in hitro ustanovit gledališki odsek, da bomo lahko kandidirali za sredstva, da našo dvorano moderniziramo in pripravimo na gledališke predstave.Aliana, pa že imaš kaj izkušenj z režijo? Niti ne vem točno, kako se to režiserja plačuje.Sem se z enim, ki že od otroštva igra in vodi otroški odsek gledališča na Bohinjski Beli, pogovarjal, in pravi, da režiser računa izdelavo predstave in da je cena take sodelovanja za eno predstavo približno 500-600 eurov plus potni stroški. In da je za začetek in uvedbo igralcev v ta foh in pridobitev publike najbolje začet s kakšno lahko komedijo... Girly, ni blema...še enkrat veliko uspeha jutri Audente, narodnjake? ker smo blizu Jesenic, je pojem "narodnjaki" pridobil čist en drug pomen za prešernov dan narodnozabavne glasbe ponavadi ne izvajamo. Bolj pride v poštev klasika, ampak to jo izvajajo gorjanski osnovnošolci, ki so tudi v glasbeni šoli. Pa kak gostujoči pevski zbor povabimo. In nekaj pevskih solistov. Program je čisto preprost, povezujoča beseda kratka, včasih se doda kak odstavek več v zvezi z namenom prireditve. Ampak mladine na take zadeve ni moč privleči. Tudi če bi bil program ful zanimiv tudi zanje, jih ne bi bilo na prireditev, ker sploh vedeli ne bi, da je program zanimiv tudi zanje pa tudi nobene navade nimajo hodit na take zadeve. Raje so po klubih in diskačih. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 mah bl ne, ene dve predstavi, eno otroško, eno srednje odraslo.. sam nič teoretičnega znanja o sceni, postavitvi rekvizitov, barvnih kompozicijah in tak.. bolj po filingu pa po tistem, kar sem se od profijev, s katerimi sem sodelovala naučila.. sej se vam po moje bolj splača AGRFT varianta.. lahk vprašam kolk se to računa, sam se mi zdi tole kar ok cena.. ne vem, pozabla kolk smo mi plačeval našmu režiserju.. ja, to je res, lahkotno komedijo.. nujno mal seksa not vtaknit, prikritega glupo, ampak pali... a potencialne igralce mate? clo tolk, da bi avdicijo rabli? srečkoti... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ampak mladine na take zadeve ni moč privleči. Tudi če bi bil program ful zanimiv tudi zanje, jih ne bi bilo na prireditev, ker sploh vedeli ne bi, da je program zanimiv tudi zanje pa tudi nobene navade nimajo hodit na take zadeve. Raje so po klubih in diskačih. saj zato sem ti pa povedala, kaj naredi, da boš dobil mladino na svojo stran. verjemi, da tudi tista klasična glasba tistih par revežev, ki bodo prišli (zaradi politične funkcije in ker špilajo imidž) ne bo zanimala. zdaj je sicer malo pozno, ampak če bi se hitreje k stvari spravil, pa reklamo naredil, pa pozval lokalno mularijo, bi super projekt prišel ven. še zdaj se spomnim, pa je od tega .. um .. nekje 8 let menda ... sem pisala na nek natečaj in bila izbrana za literarne delavnice. kao šolo pisanja ali nekaj podobnega. čeprav so jo čisti amaterji vodili, na kratko bi lahko dogajanje opisala kot SRAMOTA. na koncu dneva pa so se vaščani odločili naredit nekaj v počastitev našemu obisku (smo bili kao perspektivni mladi ustvarjalci) in je mladina naredila literarni večer, kakor ga je pač najboljše znala. Nikoli, ampak res nikoli ne bom pozabila komada MATI, SOLZICE!!! Še zdaj ga slišim. VRHUNSKI SO BILI. uživali smo sto na uro. celo ta stari folk. za katere bi si mislili, da bodo povsem zgroženi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Cashy, tako ste danes napolnili zverinjak, da sem morala eno bedno ven vržt res so bile proslave ob Prešernovem dnevu vedno nekaj posebnega....... ali pa ob drugih praznikih...jaz sem vedno deklamirala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Girly, mladine sploh ne morš obvestit, da bo na proslavi kaj zanimivega. Že tajming je tako naštelan, da stare mamce pridejo po maši na proslavo. Potem pridejo še starši nastopajočih otrok. Pa je prostor že poln . Za mladino bi bilo pa najbolje delat posebej, njim prilagojen program. samo težko jih je skupaj zbrat, vsi so razkropljeni, vsak s svojo družbo, Gorje še komaj sploh vidijo bomo pa poskusili organizirat kak pustni ples za mladino, samo nimam pojma, kako naj se tega lotim...in kako naj najdem kaj sodelavcev za soorganizacijo...ker pustni plesi nimajo prave tradicije pri nas... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 puška v koruzi se taki vrsti zagnanosti reče pust je še prej. 10. do 20. februar. aja. proslava je 8. my mistake. vseeno premalo cajta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 jasno, da je bolj puška v koruzi, kot kaj drugega....kje pa imam čas še ostalo rihtat. Sicer bi bil pa za vse priprave tako sam, ostali bi prišli samo žurat, pripravljat in pospravljat pa nihče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 jasno, da je bolj puška v koruzi, kot kaj drugega....kje pa imam čas še ostalo rihtat. Sicer bi bil pa za vse priprave tako sam, ostali bi prišli samo žurat, pripravljat in pospravljat pa nihče Ja tvoj prvi problem je, da si preveč naložiš (ali pa glih dovolj, pa vse skupaj preveč picajzlasto delaš - se mi zdi da bolj to kot tisto ta prvo), drugi pa, da se pustiš izkoriščat. Oz. ne znaš dat komande in vzpostavit avtoritete. Pa še to mi ni jasno, zakaj se sploh spraviš organizirat stvari, za katere veš, da nikogar ne zanimajo. In še potem na vsak način vztrajaš pri tem, da jih na stari, klasični, zadrgnjen, za crnit dolgočasen način izpelješ, ker so ljudje pač tega vajeni. Grem dalje ugotavljat, kako zimprovizirat odgovore za izpit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.