girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Update: grem še eno kitico potegnit , dokler me Mrcina ne pokliče. Aha. Pa še to. Naslednje leto me spomnite, da mami za rojstni dan nabavimo Roombo (mašino, ki sama sesa). # 2: Jonas oddaja 4 morske prašičke, če je kdo zainteresiran. Pa še ena fora iz komentarjev na njegov post: morski prašički so kot mladi raziskovalci. niso morski in ne prašički. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dobro jutro Cashy, jaz te čist razumem, me prav zanima, kdo bi prišel pustovat od mladine, če jim to ni v "krvi"mislim da bi se vas moralo najt kar nekaj zanesnjakov, da bi to speljali in da bi bil dober žur. PREDLAGAM: da Girly organizira in da jo skupaj mahnemo na Ptuj, če hočemo pravi pust začutit En lep dan vsem....čeprav danes je dan za stiskanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 saj pusta se najbrž ne bom lotil. Prešerca pač moram. Ker je vsako leto. sem se pa domislil, da bi bilo drugo leto za prešerca mogoče fajn naredit ( z novo dramsko skupino) nekaj čist kratkih zabavnih skečev, ki bi se nanašali mogoče kaj na prešernov life, ali pa samo s povezovalno vlogo med točkami, da ne bi bilo klasičnega napovedovanja. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Girly se je pravkar zbudila, vsak pomečkana, otečena in prešvicana in mora čez 1 uro bit na šihtu, iz šihta pa direkt na faks na izpit. A to se kaj šteje, če sem v sanjah snov ponavljala (moram rečt, da mi je šlo, ni se mi zdelo, da nič ne znam). Letos sem se že s toliko ljudmi za pust zmenila, da ni variante, da jih še več navlečem. Že s temi bo preveč dela. Sicer pa bo itak cel suffer, ker bo takrat šefova žena rodila in bo štala v službi, pa se bom lepo vozila LJ - MB skoraj vsak dan. :xx!: Hja, glede pusta na Gorenjskem se pa strinjam z Audi. To bi bilo nekaj tako uspešnega, kot če bi pri nas nekdo organiziral izdelovanje sira (ali karkoli je pač za vas značilno ). Nam menda tudi ne bi ravno potegnilo. A misli počasi nehat deževat???? Danes imam 2 študenta naročena, da mi prideva v službi drvarnico praznit. Sem 100 %, da ju v tem dežju ne bo. (Seveda ju povsem razumem.) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Vidim, da vaju Prešeren čisto navdihuje. In pust tudi. In vreme spravlja ob živce. Jaz samo čakam, da mine današnji dan in da se grem zvečer mal razvajat.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Cashy, v Slo Konjicah so delal par let nazaj eno hudo kombinacijo prešernove poezije in goveje muzke.. (no, pop muzke slovenske, natalija, helena, vili & co...) Prešeren je kul, ma tolk različnih stvari, da se da nardit iz njega ful resno al pa ful odštekano stvar.. sam mal časa si moraš vzet pa skup spravt..(lahk pa nas povabte Kud Svobodno soncepoglej pod akcija, škurhovanje.. tele kratke stvari delamo zdaj.. ni Prešeren, je pa poezija na mal drugačen način.. trenutno se spravljamo še haiku škurhovanje nardit, sam mislim da je za marec planiran..) jao,toleječistareklama.press drugač pa se šibam učit.. me neki podobnega čaka v četrtek, brez pretiranega učenja, sam ostajamo optimisti Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 huh, a tale Kud Svobodno sonce je družinsko podjetje Adamič ampak ful dobro zgleda hihi, škurhovanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 huh, a tale Kud Svobodno sonce je družinsko podjetje Adamič ampak ful dobro zgleda hihi, škurhovanje ti verjetno vsaj štekaš tole ime, ja družinsko podjetje sej so sam trije... ja, vas, kaj češ, pa itak je težko najdt folk in ponavad je tko, da če en član družine sodeluje, pritegne tud ostale.. sem jaz edina, ki je tu 'gost', čist iz drugega konca.. no, pa eno iz Škofljice mamo, tko da že skor mednarodna zasedba pošlji mail Mateji, če te zanima, mislim da smo frej za praznik... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ravno razmišljam, kako bi se vas dalo najbolje vključit v program poleg že potrjenih glasbenih gostov in šolarčkov. Sicer pa bo proslava pri nas že 3.2., ker me za praznik kot glavnega organizatorja ni doma... sem pa skoraj mnenja, da bi vas bilo najbolje povabit posebej, neodvisno od proslave, pa vseeno na temo Prešernovega praznika Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Uf, girly je sred izpita zdejle...ajde, levja zalega, držte pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 držimo pesti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Je pomagalo HVALA!!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 palačinke si mi dolžna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dobiš, dobiš. Samo ne danes. Zdaj grem tako spat, da se bom drla poleg. Lahko noč vsem skupaj!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ja, sej ni panike...ko boš. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dobiš, dobiš. Samo ne danes. Zdaj grem tako spat, da se bom drla poleg. Lahko noč vsem skupaj!!! a ti že spiš............ali si še tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Zverince Bravo, Girly Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Sem pozabila alarm izklopit in je zjutraj tulil kot satan, najprej sploh nisem vedela, za kaj gre. Mi ni bilo jasno, zakaj me Mrcina usred noči kliče. No, pa sem lepo od petih naprej pokonci, ker več ni bilo ništa s spanjem od takrat daje. Po moje me bo še malo vrglo tam nekje okrog 7 h, bom še oddremala kitico ali dve, kot se to tudi spodobi. Pa nov šampon si moram kupit, ker me po tem kar naprej srbi glava. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Dobro jutro tole sem danes nekje prebrala: V cvetu jutraje vonj dneva.V objemu Soncaje luč Življenja. Pri nas je sneg. Danes popoldan bom naredila snežaka. In kepala se bom. In uživala.Zdaj grem delat. Uživajte. Rada vas mam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Pri nas je sneg. Danes popoldan bom naredila snežaka. In kepala se bom. In uživala.Zdaj grem delat. Uživajte. Rada vas mam Jst bi tuuuuuuud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Pri nas je sneg. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: drek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: drek. Smotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ma sovražim sneg. :xx!: :xx!: :xx!: Grem v knjižnico, pa do računovodkinje, potem pa Mrcina na zajtrk pride. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jst bi tud s kako mrcino mela zajtrk. Čeprov ne vem, če bi zajtrk speljala...ne bi mela časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jaz sem sinoči imela z Mrcino šoping....pol sva šla še v eno fancy slaščičarno na čaj( Harmonija )....in na koncu pristala na zakurjeni peči.....zunaj je padal sneg,v sobi je še nekaj lučk od novega leta................romantika na višku kolk se dans fajn počutim in še sonček mi sveti tuki na mizo aja pa informatiko naredla z 8 se splača učit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.