alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jst bi tud s kako mrcino mela zajtrk. Čeprov ne vem, če bi zajtrk speljala...ne bi mela časa. Da ne bo tebe kakšna mrcina imela za zajtrk... Morgen, mucke in mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 aja pa informatiko naredla z 8 Jst pa informatiko v 2. letniku, po pol ure učenja, z 7. Ja, llogika mi je vedno šla...pa sm si na brzino zapomnila, v čem je keč, pa je šlo. Da ne bo tebe kakšna mrcina imela za zajtrk... Iz tvoji ust, v božja ušesa...čimprej... Sej bo, sej bo...čutm, na vodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Da ne bo tebe kakšna mrcina imela za zajtrk... Morgen, mucke in mucki... Morgen luftarček Očitno te veter nosi sem in tja Lopate za sneg ste prijeli v roke.......ali ne Jst pa informatiko v 2. letniku, po pol ure učenja, z 7. Ja, llogika mi je vedno šla...pa sm si na brzino zapomnila, v čem je keč, pa je šlo. Iz tvoji ust, v božja ušesa...čimprej... Sej bo, sej bo...čutm, na vodi. Jaz sem jo brez učenja naredila z 8 samo ne okol govorit Kaj čutiš? A maš prehlajen mehur Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Iz tvoji ust, v božja ušesa...čimprej... Sej bo, sej bo...čutm, na vodi. Seveda bo... Brez božjih ušes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jaz sem jo brez učenja naredila z 8 samo ne okol govorit Kaj čutiš? A maš prehlajen mehur Ja, ti, k s plokala...jst sm bla pa v kabinetu, sama, s prfokso, če b lohk plokala, bi jo z 10. Sm vedla, da bi mogla prej napisat, da je mehur čist ok. Alef, ja, če bi Bog to poslušu, kar me še čaka... :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ja, ti, k s plokala...jst sm bla pa v kabinetu, sama, s prfokso, če b lohk plokala, bi jo z 10. Sm vedla, da bi mogla prej napisat, da je mehur čist ok. Alef, ja, če bi Bog to poslušu, kar me še čaka... :OO!: Vse je umetnost. Tudi plonkanje........ Aha, a je kaka nova mrcina v igri lepo ti ga privoščim Sama si pomagaj......bog samo gleda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kwa jw zverine spite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jest sm pa danes imel izpit iz informatike. Upam na najboljše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jest sm pa danes imel izpit iz informatike. Upam na najboljše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Cashy, Mojih rezultatov še ni. (Itak.) Danes bila skoraj cel dan v knjižnici, imeli smo se fino, ful dobra družba (in temu primerni rezultati učenja ) Zdaj pa počasi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kdaj se dobimo Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 O melody, tebe pa že dolgo ni bilo okoli welcome back! Kolk je povratnikov pismo, še valkira k je tut celo malo večsnot nisem brala, čist hepi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sporočam, da so se s sezono snega in mraza moje ne tako nujno potrebne poti izven stanovanja končale in se odpravljam na zimsko spanje. Se vidimo (v RL), ko bo spet nad 10 stopinj. PS: Že dogovorjene stvari še veljajo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sporočam, da so se s sezono snega in mraza moje ne tako nujno potrebne poti izven stanovanja končale in se odpravljam na zimsko spanje. Se vidimo (v RL), ko bo spet nad 10 stopinj. PS: Že dogovorjene stvari še veljajo.Se prav, palačinke še dobim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zverinjak je zmrznil Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Se prav, palačinke še dobim. To itak ti sem prideš. Saj če kdo k meni pride, se mi to zdi čisto okay, jaz pa res nikamor ne mislim plazit. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To itak ti sem prideš. Saj če kdo k meni pride, se mi to zdi čisto okay, jaz pa res nikamor ne mislim plazit. :xx!: Halooooo levinja se ja ne plazi vedno z dvignjeno glavo naokrog Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Halooooo levinja se ja ne plazi vedno z dvignjeno glavo naokrog No, zato pa ne mislim v sneg. Ker po njem nimaš kaj druga kot plazit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 No, zato pa ne mislim v sneg. Ker po njem nimaš kaj druga kot plazit. si obuješ "gojzare" kake tople hlače, plašč....in peš po Lj In kaj potem jaz danes delam doma Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To itak ti sem prideš. Saj če kdo k meni pride, se mi to zdi čisto okay, jaz pa res nikamor ne mislim plazit. :xx!: Sam, da vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 si obuješ "gojzare" kake tople hlače, plašč....in peš po Lj In kaj potem jaz danes delam doma Moram si kupit ene rokavice do komolcev. Kje bi se jih dalo najt? "Gojzari" mi niso nobeni prav, ker se ne oprimejo mojih tačkic in mi le-te plešejo v čevljih, kar še samo otežuje hojo. Pa od zgoraj začne sneg not kapat (če je dovolj visok) in potem me šele zebe!!! Še dobro, da imam službo tako blizu doma. Drugače bi šele bila štala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Moram si kupit ene rokavice do komolcev. Kje bi se jih dalo najt? "Gojzari" mi niso nobeni prav, ker se ne oprimejo mojih tačkic in mi le-te plešejo v čevljih, kar še samo otežuje hojo. Pa od zgoraj začne sneg not kapat (če je dovolj visok) in potem me šele zebe!!! Še dobro, da imam službo tako blizu doma. Drugače bi šele bila štala. V Intersportu ali v Hervisu Sem zadnjič videla ene res hude v Massu...po moje tudi za nežne tačkice Jaz tudi. Grem lahko peš. Zdaj še malo počvekam pri vas in potem peš ven.............. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tudi jaz peš, avta se mi itak ne da pucat. Upam, da se bo tekom dneva sam odtalil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 si optimistka mislim, da bo sneg še nekaj časa padal tako da.........če boš želela kam na potep, ga bo treba očistit. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zverine, a ima kdo tiste skibucke doma, ki so bile lansko leto in letos full v modi, čista športna varianta --- ne iščem nič usnjenega z mucko ali kaj takega sm razmišljala, da če bo tko velik snega bo treba kar tist nabavit za s psom na sprehod --- pa prov mal me boli kaj si bo folk mislil če bom hodila ven s trenirko zatlačeno vanje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.