girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zverine, a ima kdo tiste skibucke doma, ki so bile lansko leto in letos full v modi, čista športna varianta --- ne iščem nič usnjenega z mucko ali kaj takega sm razmišljala, da če bo tko velik snega bo treba kar tist nabavit za s psom na sprehod --- pa prov mal me boli kaj si bo folk mislil če bom hodila ven s trenirko zatlačeno vanje Jaz bi pa imela tiste kosmate medvedeke!!! Ampak jih nikjer ne dobim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Girly, so jih meli v Massu kar luškane. Chariot..............mene to sploh ne moti---------celo uživam in bi se kepala setabo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 SO JIH IMELI. Preteklik Zdaj še imajo samo bele, meni pa tega res ni vsak dan za umivat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hmm, a bi ti kej takega prišlo v poštev? http://www.superge.si/images/svn/products/250/2027420-AA_250.jpg Jst sem si ene bolj športne ogledala, morm počakat da mami domov pride, da jih mal predebatirava, bi jih full imela sam me je strah ker piše da so za mrzlo vreme --- jst bi imela predvsem za MOKRO mrzlo vreme tko da če niso lih dobr za sneg narjene me skor ne zanima. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Toti so sicer čisto simpatični, samo mi ni čisto jasno, s čem naj roza čeveljce kombiniram Ampak jaz bi prav tiste kosmate, ki zgledajo kot kurentija, raje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ajaaaaa, pih nimam pojma kje bi tiste dobila mislm pa da sm jih vidlaaaa vvvvvv Humanicu??? Tam tista hala CityPark v BTC City-ju, čist na koncu pri slaščičarni (torej v drugi smeri kot je Sparova trgovina). Ja men so pa lepi te roza, vbistvu bi imela roza škorenjce, take umazano roza pač ker imam velik kavbojk pa bež hlač tako da mi nebi neki full bad prišlo tut vse jakne imam ali črne ali rjave... sem bolj jesenski tip človeka kar se oblačil tiče Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Girly no včeri sem imela "pridigo" ker sva klepetali v avtu, češ da se obiram kot kaka babica namreč kolegu je crknila lučka za delat --- tista za na glavo in se mu je do 21h (torej v roku treh minut odkar sem izstopila iz tvojega avta) mudilo še v Mercator center ponjo, ker bi morali isti večer sneg delat To, da je bil on točen je skoraj čudež sem imela srečo včeri da sem celo jst zamujala!!! Mercator center pa sva za las ujela, si morš mislit, sreče hvala še enkrat za prevoz, upam da bom lahko kmalu jst kej na Dolgi most vozila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Samska. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Kdo je samski Zverinjak je že kaj bolj toplo pri vas Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Samska. Kak je pa to ratal? A si ziher ali je bilo kaj rečeno v afektu? Zverinjak je že kaj bolj toplo pri vas Zdaj je že malo topleje, ker je tu en oven. Me zanima kaj bolj pogreje: ovčja volna ali levji kožuh? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Samska. pobož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Samska what kva dogaja... a sure da ni samo temporary fight Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Za Girly xrosex xrosex, drži se, mal smo te pa vseeno razvedrili včeraj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Girly Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Samska. Girly, kaj dogaja Meni popolnoma nič ni več jasno. Popolnoma nič. Srčno upam, da se stvari odvijejo točno tako kot je treba...meni, tebi, škorpiji...vsem Ante,ovčja koža pogreje bolj kot levji kožuh. Tako se mi zdi. Lep vikend vam želim.Vsem le dobro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 joj, skrbi me za girly upam, da je z njo vse ok.sicer je pa močna punca, vajena vsega hudega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 a zase te pa nič ne skrbi kozorogi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 zakaj bi me pa zame skrbelo? saj mi nič ne manjka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 pol je pa sploh narobe, prav nenavadno mal te mora skrbet pol si navaden *** oh Cashy sorry to je tak črni scorpio humor..... menim da bo z obema vse ok, štajerka se zmer pobere , tako rekoč neuničljiva, kozorog pa tud, se ne da kr tko , ne da bi dosegel svoje cilje. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 joj, skrbi me za girly upam, da je z njo vse ok.sicer je pa močna punca, vajena vsega hudega Girly je na Štajerskem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 ja včasih nas preveč skrbi za druge pol pa ne moremo spat prepričana sem, da bo z Girly vse v redu mar s časom res vse mine Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 ja vseDečva sori za včeraj, sem imela obisk, pa šele nato videla da si kliknila...tko, lep dan se naj naredi vsem vam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 dan en mrzel, vetroven pozdrav v zverinjak me je pošteno nazeblo na smučanju ampak sonček je pa le bil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 zverine zverine......tudi tuki je .........nič joj, kam so šli vsi levi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Evo luftarja... Mucke... Zdajle vam pa kožuh prav pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.