Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Vodnarček.... Kdaj ga pijemo na tvoje zdravje? Oh očitno je moja levja kože še premalo debela...ker me zebe bi mi kak tople šal prav prišel no se grem pogret...ker je še nekoga mraz zvil :xx!: ja ja ja kremplje kažem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Vodnarček.... Kdaj ga pijemo na tvoje zdravje? Oh očitno je moja levja kože še premalo debela...ker me zebe bi mi kak tople šal prav prišel no se grem pogret...ker je še nekoga mraz zvil :xx!: ja ja ja kremplje kažem Pije se lahko kadarkoli... Ostalo pa piše v mojem profilu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 sorry vodnarček...ne bom spregledala datuma.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Hej zverine! Tudi mene že skrbi za girly...drgač pa morm povedat, da sem spet lastnica računalnika z internetom in vsem kar spada, da dela vse o.k. Vikend preživela v objemu in veliiiiiiiik crklanja....po levje, torej...tko da o mrazu nč ne vem...men je blo toplo... ...čisti chill out in ista frekvenca in vse je štimal pa levčki fajn se mejte, girly ti pa čimprej pojasni situacijo pa takoj sporoči rezultate izpita.. Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 ojla Sreda kako je s tvojim izpitom jaz grem lepo spančkat in se crkljat.........tko užiwite Girly je tolk fejst punca, da se bo zmazala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 DOBRO JUTRO Pri nas mrau da se reče prava zima I love it Še rahlo utrujena od včeraj in danes spet lep in nov dan. Uživajte zverine in simpatizerji, za enega pa da bo vle ql da ne bo jezen zvečer okol skakal Mejte se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 http://clarkvision.com/galleries/images.lions/web/lion.cub.c02.11.2005.jz3f4256.b-600.jpg joj kako nežen levček tega sem čist spregledala bikec, kako si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 rezultatov izpita še kar ni in ni!!!!! Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 rezultatov izpita še kar ni in ni!!!!! držim pesti še vednoooo vem pa da bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro zverince Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro zverince Jutro Ksenč... Kako si kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 mah, živim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 V zverinjaku se bolj igramo zadnje čase kot kaj drugega ane gledam slikce tehle tamalih igrivih mačkic Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro Ksenia jutro Chariot jutro Ebor jutro Leeon ah igrice saj smo levčki ...........levčki se radi igramo...predvsem z ognjem....dokler nas ne opeče Pa lep dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro Ksenia jutro Chariot jutro Ebor jutro Leeon ah igrice saj smo levčki ...........levčki se radi igramo...predvsem z ognjem....dokler nas ne opeče Pa lep dan vsem Ja sej ovenčki se tut radi z ognjem igramo --- najraj svoje roge še bolj nabrusimo takrat kadar začne pečt http://aura.zaadz.com/photos/1/2026/large/Aries.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Dober dan mucke in mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Zakaj ta levček tako žalostno gleda Danes je ja sonček vsepovsod Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Zverince upam, da zdej internet BO delal Girly se moram mal pohvalit pa se vam zahvalit, k ste fajn držali pesti je bil izpit 9 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 bravo Scorpio ti si carica..................samo tko naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 bravo Scorpio ti si carica..................samo tko naprej hvala enako, bejba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bravo Scorpi ej.. a maš slučajno kaknamen it v Sarajevo ta vikend? je nek winter party baje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bravo Scorpi ej.. a maš slučajno kaknamen it v Sarajevo ta vikend? je nek winter party baje hvala nč nism misnla it ... sploh rajš ne razmišljam zdejle o kakšnih daljših variantah, k sem broke mi lušte delaš najbrž grem v Lj Firestarterje pogledat ti greš v Sarajevo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ja, zlo verjetn, neki se menmo z Volkom.. en kombi al tko.. za čez vikend samo..naj bi blo zastonj za prespat pa prevoz delimo.. pa v nedeljo je v planu z motornimi sanmi po Jahorini.. vpraš, če je še kej placa (od Firerjev sem pa jaz zdaj skor soseda ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.