Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 joj bikec ti polniš našo rubrikooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Audente, kdaj se spet kej dobimo? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 http://shrani.si/files/lion034mwis7rv.jpg joj joj...se ti rad igraš? Audente, kdaj se spet kej dobimo? Nevem reči....nič obljubiti...sicer sem veliko v Lj ....tja do 20.00 ampak običajno tako utrujena,da komaj čakam da pridem domov....no enkrat bo prilika...nič bat no zdaj moram res šibat...v službo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 levček naredu izpit....jeeeeeeeeeeee tnx za vse pesti, zdaj pa grem mau se veselit...ker je ratal šele v šesto bo zato še toliko slajše... fajn se mjte vse zverine in tisti, ki nas imate radi.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 levček naredu izpit....jeeeeeeeeeeee tnx za vse pesti, zdaj pa grem mau se veselit...ker je ratal šele v šesto bo zato še toliko slajše... fajn se mjte vse zverine in tisti, ki nas imate radi.... čestitke v šesto huh, bi bila kriza, če tokrat ne bi uspelo it skozi, ampak JE uspelo, to je važno a tistim pa ne privoščiš dobrega razpoloženja, ki ne marajo levov in levinj kakšna privoščljivost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Dobr večer voščm, neki postavlam in testiram mrežo kle doma, pa sem mal pršu prečekirat, pa se mi zdi, da .... če še mal pišem bo tole glih na 200 toto stran pršlo... mislem, če bi uspel dost raztegnt tekst... Kokerkol že, grem naprej čekirat, k neki mi noče in noče zašpilat.. hmm a ma kdo izkušnje sez vajrles povezavami z USB ključi?... Lep večer vam želim... kjerkoli že ste... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Zverince jutr pa končno vaša luna ne vem, zakaj mi lih luna v levu ful paše Ja, zlo verjetn, neki se menmo z Volkom.. en kombi al tko.. za čez vikend samo..naj bi blo zastonj za prespat pa prevoz delimo.. pa v nedeljo je v planu z motornimi sanmi po Jahorini.. vpraš, če je še kej placa (od Firerjev sem pa jaz zdaj skor soseda ) tole se pa fajn sliši (no ... bere) sam tale vikend nimam cajta, da me cel vikend ne bi blo a z Volkom v kombiju celo pot dobr, da boš mela s sabo pol se pa pr Firerjih kdaj srečamo ... najbrž Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 a z Volkom v kombiju celo pot pol se pa pr Firerjih kdaj srečamo ... najbrž je bil najin prvi skupni izlet ravno tja, v sarajevo, orašje... tko da sva rekla, da greva spomine obujat ja, pri Firerjih pa zihr, sam da se mal otopli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...and the lion and the lamb shall lie down together.http://us.inmagine.com/168nwm/photodisc/pdil038/pdil038021.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 dobro jutro, zverine! Sreda, čestitke za izpit! To pa ti je zdaj res eno breme padlo z ramen. Moj kolega pa ni naredil ... Pa je šlo 30 K ... Šesto opravljanje se pa niti ne zdi tako hudo za ta izpit. Da ga narediš, itak moraš imeti več sreče kot pameti ... No, jaz sem tudi Brezovška naredila. S 7. Po brezovškovo pač. Se mi zdi, da kakšne višje ocene sploh ne daje. Danes grem pa čekirat Horvata. Kaj sploh sprašuje. Se mi res ne da učit vsega, čeprav se mi zdi, da se Brezovškova snov dokaj ponavlja. En lep dan vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Bravo, girly. držimo pesti še za tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ne, ne. Tega grem samo gledat, kaj sprašuje. Nisem prijavljena. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aja, seveda pri vas šesti rok ni nič kritičnega. Na filofaksu je pa menda 6. rok zadnji, ki ga lahko delaš, potem si out...al kako? prvi trije zastonj, zadnji trije za plačat. Če pa še šestega ne narediš, potem ti pa lahko samo bog pomaga ...a ima kdo drugačne izkušnje? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 oooo .... dvestota stran. In valda, da jo imam jaz čas "otvorit". pa še ena za slavnostno priliko ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mislim, da je to samo za bolonjce...nism pa ziher, cashy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aja, seveda pri vas šesti rok ni nič kritičnega. Na filofaksu je pa menda 6. rok zadnji, ki ga lahko delaš, potem si out...al kako? prvi trije zastonj, zadnji trije za plačat. Če pa še šestega ne narediš, potem ti pa lahko samo bog pomaga ...a ima kdo drugačne izkušnje? Mislim, da je na celi UL zdaj tako, da lahko samo 6-krat delaš, potem pa letiš. Ampak to velja samo za bolonjce, za tiste, ki so po starem programu, pa še ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 oooo .... dvestota stran. In valda, da jo imam jaz čas "otvorit". pa še ena za slavnostno priliko ... tale Fredy mi je pa prav današnje jutro polepšal --- pa kok je seksi v teh pajkicah, jao čao! Čestitam za opravljen izpit Girly, ostalim zverinam in simpatizerjem pa en lep dan čeprav ponovno ne izgleda najbolj obetajoč ampak bomo še sončka na plano zvabili Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Evo pa še par linkov American Idola ... za crknit smešno Simon is my hero (po vrsti glej) http://www.youtube.com/watch?v=FDrHaHqM4nQ http://www.youtube.com/watch?v=dO2gCKAWX6A http://www.youtube.com/watch?v=lBzctpeJaxk Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 joj k kr trpim zraven k tisto komisijo gledam --- kok to samozavstno vkorakajo na konc se pa skor polulaš od smeha Aja --- v čemu je fora tistega zadnjega, nisem pogledala ker sm cviknla tam pri nekih čudnih krikih in razmetavanju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ne morem verjet. Očitno so tudi zadnjega umaknili. Svašta. Bom takoj našla novega. Evo, sem že. Popravljeno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 O, Girly's back Pa tale Freddie... joj, kok je men žal, da sem ga zamudila.. njega bi pa tko rada enkrat v živo vidla in doživela... Razturamo izpite, a ne Jaz sem kar mal volje dobila, grem verjetn konc februarja še enga delat.. drugač pa vstala pred pol ure zdaj se pa še odločam kaj naj z dnevom.. neki so me za varstvo spraševal, sam sem verjetn prepozn odgovorila, tko da ne vem če bo kej.. morm počakat.. nič, drugač se pa zabubim v knjige en tak lazy day... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ma s temi izpiti je pri meni prav hecno. Ponavadi se začnem učit, potem pa se mi tik pred koncem več ne da in pustim vse skupaj in se odjavim. V bistvu sem tega prejšnjega menda samo zato naredila, ker mi je snov ful hitro šla in sem porabila ful manj časa, kot je bilo mišljeno po prvotnih izračunih, tako da sem do takrat, ko ponavadi obupam, že vse predelala. In sem potem lepo v skladu s svojo navado poležavala in lenuharila zadnjih par dni. No, bom naslednjega probala na isto taktiko it. Pravkar oprala lase, še posušit jih moram, potem pa v knjižnico. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jooj, jooj, keri glumači če pa tem "zvezdnikom" ne manjka par kolesc v glavi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 No, Simon jim vsaj po pravici pove, kako je ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aja, seveda pri vas šesti rok ni nič kritičnega. Na filofaksu je pa menda 6. rok zadnji, ki ga lahko delaš, potem si out...al kako? prvi trije zastonj, zadnji trije za plačat. Če pa še šestega ne narediš, potem ti pa lahko samo bog pomaga ...a ima kdo drugačne izkušnje? da se iti delat izpit več kot 6 krat. moja prijateljica se je zafrkavala z enim izpitom več kot eno leto, ker je profesorica pač ni hotela spustiti skozi , tako da je šla na en in isti izpit 8 ali 9 krat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.