Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

http://shrani.si/files/lion034mwis7rv.jpg

joj joj...se ti rad igraš?

Audente, kdaj se spet kej dobimo? :)

Nevem reči....nič obljubiti...sicer sem veliko v Lj ....tja do 20.00 ampak običajno tako utrujena,

da komaj čakam da pridem domov....

no enkrat bo prilika...nič bat :palec:

no zdaj moram res šibat...v službo x^x x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

levček naredu izpit....jeeeeeeeeeeee :palec: :palec: :palec:

tnx za vse pesti, zdaj pa grem mau se veselit...ker je ratal šele v šesto bo zato še toliko slajše...

fajn se mjte vse zverine in tisti, ki nas imate radi.... x:Xx x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

levček naredu izpit....jeeeeeeeeeeee :palec: :palec: :palec:

tnx za vse pesti, zdaj pa grem mau se veselit...ker je ratal šele v šesto bo zato še toliko slajše...

fajn se mjte vse zverine in tisti, ki nas imate radi.... x:Xx x:Xx x:Xx

čestitke :palec: x8Dx

v šesto :eek: huh, bi bila kriza, če tokrat ne bi uspelo it skozi, ampak JE uspelo, to je važno xsrcx

a tistim pa ne privoščiš dobrega razpoloženja, ki ne marajo levov in levinj :vragec: kakšna privoščljivost :o|o: x:o)x x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dobr večer voščm, neki postavlam in testiram mrežo kle doma, pa sem

mal pršu prečekirat, pa se mi zdi, da .... če še mal pišem bo tole glih na

200 toto stran pršlo... mislem, če bi uspel dost raztegnt tekst...

Kokerkol že, grem naprej čekirat, k neki mi noče in noče zašpilat..

hmm a ma kdo izkušnje sez vajrles povezavami z USB ključi?...

Lep večer vam želim... kjerkoli že ste...

Zverince x:Xx

jutr pa končno vaša luna x:px x:px x:o)x ne vem, zakaj mi lih luna v levu ful paše :inocent: x;)x

Ja, zlo verjetn, neki se menmo z Volkom.. en kombi al tko.. za čez vikend samo..naj bi blo zastonj za prespat pa prevoz delimo.. pa v nedeljo je v planu z motornimi sanmi po Jahorini.. vpraš, če je še kej placa x;)x

(od Firerjev sem pa jaz zdaj skor soseda :) )

x:px tole se pa fajn sliši (no ... bere) x:px sam tale vikend nimam cajta, da me cel vikend ne bi blo xrolleyesx

a z Volkom v kombiju celo pot :wOOt: x:Dx dobr, da boš mela xsrcx s sabo x;)x

pol se pa pr Firerjih kdaj srečamo ... najbrž :inocent: x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

a z Volkom v kombiju celo pot :wOOt: x:Dx

pol se pa pr Firerjih kdaj srečamo ... najbrž :inocent: x8Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x je bil najin prvi skupni izlet ravno tja, v sarajevo, orašje... tko da sva rekla, da greva spomine obujat x:o)x

ja, pri Firerjih pa zihr, sam da se mal otopli x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dobro jutro, zverine!

Sreda, čestitke za izpit! xsuperx xmusicx To pa ti je zdaj res eno breme padlo z ramen. Moj kolega pa ni naredil ... Pa je šlo 30 K ... :o|o: Šesto opravljanje se pa niti ne zdi tako hudo za ta izpit. Da ga narediš, itak moraš imeti več sreče kot pameti ... No, jaz sem tudi Brezovška naredila. S 7. Po brezovškovo pač. x:)x x;)x x:Dx Se mi zdi, da kakšne višje ocene sploh ne daje. Danes grem pa čekirat Horvata. Kaj sploh sprašuje. Se mi res ne da učit vsega, čeprav se mi zdi, da se Brezovškova snov dokaj ponavlja. xnckrivx

En lep dan vsem skupaj!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

aja, seveda pri vas šesti rok ni nič kritičnega. Na filofaksu je pa menda 6. rok zadnji, ki ga lahko delaš, potem si out...al kako? xnckrivx prvi trije zastonj, zadnji trije za plačat. Če pa še šestega ne narediš, potem ti pa lahko samo bog pomaga xnckrivx...a ima kdo drugačne izkušnje? :inocent:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

oooo .... dvestota stran. In valda, da jo imam jaz čas "otvorit". x:Dx x:Dx x:Dx

pa še ena

za slavnostno priliko ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

aja, seveda pri vas šesti rok ni nič kritičnega. Na filofaksu je pa menda 6. rok zadnji, ki ga lahko delaš, potem si out...al kako? xnckrivx prvi trije zastonj, zadnji trije za plačat. Če pa še šestega ne narediš, potem ti pa lahko samo bog pomaga xnckrivx...a ima kdo drugačne izkušnje? :inocent:

Mislim, da je na celi UL zdaj tako, da lahko samo 6-krat delaš, potem pa letiš. Ampak to velja samo za bolonjce, za tiste, ki so po starem programu, pa še ne.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

oooo .... dvestota stran. In valda, da jo imam jaz čas "otvorit". x:Dx x:Dx x:Dx

pa še ena

za slavnostno priliko ...

:wOOt: tale Fredy mi je pa prav današnje jutro polepšal --- pa kok je seksi v teh pajkicah, jao čao!

Čestitam za opravljen izpit Girly, ostalim zverinam in simpatizerjem pa en lep dan x:Xx čeprav ponovno ne izgleda najbolj obetajoč ampak bomo še sončka na plano zvabili x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Evo pa še par linkov American Idola ... za crknit smešno

Simon is my hero

(po vrsti glej)

http://www.youtube.com/watch?v=FDrHaHqM4nQ

http://www.youtube.com/watch?v=dO2gCKAWX6A

http://www.youtube.com/watch?v=lBzctpeJaxk

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:wOOt: joj k kr trpim zraven k tisto komisijo gledam --- kok to samozavstno vkorakajo na konc se pa skor polulaš od smeha x:Dx

Aja --- v čemu je fora tistega zadnjega, nisem pogledala ker sm cviknla tam pri nekih čudnih krikih in razmetavanju x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ne morem verjet. Očitno so tudi zadnjega umaknili. Svašta.

Bom takoj našla novega.

Evo, sem že. Popravljeno.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

O, Girly's back x:)x Pa tale Freddie... joj, kok je men žal, da sem ga zamudila.. njega bi pa tko rada enkrat v živo vidla in doživela... :sori:

Razturamo izpite, a ne x:Dx Jaz sem kar mal volje dobila, grem verjetn konc februarja še enga delat..

drugač pa vstala pred pol ure :vio: zdaj se pa še odločam kaj naj z dnevom.. neki so me za varstvo spraševal, sam sem verjetn prepozn odgovorila, tko da ne vem če bo kej.. morm počakat..

nič, drugač se pa zabubim v knjige x:px en tak lazy day...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ma s temi izpiti je pri meni prav hecno. Ponavadi se začnem učit, potem pa se mi tik pred koncem več ne da in pustim vse skupaj in se odjavim.

V bistvu sem tega prejšnjega menda samo zato naredila, ker mi je snov ful hitro šla in sem porabila ful manj časa, kot je bilo mišljeno po prvotnih izračunih, tako da sem do takrat, ko ponavadi obupam, že vse predelala. In sem potem lepo v skladu s svojo navado poležavala in lenuharila zadnjih par dni.

No, bom naslednjega probala na isto taktiko it.

Pravkar oprala lase, še posušit jih moram, potem pa v knjižnico. xbookx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona

da se iti delat izpit več kot 6 krat. moja prijateljica se je zafrkavala z enim izpitom več kot eno leto, ker je profesorica pač ni hotela spustiti skozi xrolleyesx , tako da je šla na en in isti izpit 8 ali 9 krat. :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...