5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 da se iti delat izpit več kot 6 krat. moja prijateljica se je zafrkavala z enim izpitom več kot eno leto, ker je profesorica pač ni hotela spustiti skozi , tako da je šla na en in isti izpit 8 ali 9 krat. fak a sploh še greš na izpit 9-ič jebela, kaj ti to nardi not ej, razvalino in pol pričakujejo da boš samozavestno prišel opravit izpit in ne kot en največji bebec, ki vse sproti pozabi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Au moja glava....zdravim tigra...to pa je bla fešta.... Kar se izpitov tiče je stavr profesorjeve domene, zraven mene je sedel en tipson ki je analizo politik pisal 12.Tko, da ni odvisno od faksa, bolonjci pa imajo že v štartu tako opredeljeno, da je 6 opravjanj izpitov maksimum...Na fdvju vem da je blo enako pri Godini, saj se jih je velik izpisal iz faksa, ker ni bilo druge možnosti,,, Tko, da čist odvisno...glavno, da je mimo... Girly, lepo da so nazaj, enako čestitke za Brezovšks, Horvazta pa boš po mojem tut z lahkoto nardila, če ga nisi že danes, ker je res u izi.... Jst sem do Oktobra frej ker me je lani in predlani sam ta psihopatka zj..... Tko da mi je kamen padu iz srca...Zdaj pa na polno delat pa kruzat mal po svetu.... Drgač mam pa tazga mačka, da sam glavo premaknem pa me vse boli...sam se je splačal jst grem lenart Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Še enkrat čestitke, Sreda! Si zaslužiš, in to duplo porcijo. Ker ta izpit je res suffer. Znanja absolutno nobenega ne odraža (meni je celo 8 uspelo dobit- še danes ne vem kako ), pa še učit ni nikomur jasno, od kod se je treba. Za Godino sicer ne vem, se pa spomnim, da je nekaterim Haralambos opasne probleme delal (jaz seveda spet imela več sreče kot pameti - šla pisat direkt iz enega žura, prebrala 1 poglavje, dobila 7 ). So se tudi zaradi sociologije izpisovali. No, danes je bila ful fora glede Horvata. Prijavljeni so bili celi 4 ljudje. Od teh štirih dva sploh nista prišla. Eden se je pa odjavil. Torej je celi en ostal. Nisem niti šla tja, ker se mi res ni dalo tistega enega, ki je odgovarjal, čakat. Je pa stari rekel, da smo welcomed na govorilnih any time. No, zdaj pa grem luči po bajti pogasnit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Pridna Girly jst sem mela un cajt glih fotra na obisku, je za svojo pridno študentko prpelu iz Ptuja, da ji je lohk čestitu...pa mau eurčkov prnesu...No in sva pozabla ugasnt lučke...Sej se sliš mau hecn, sam je tko šele zadnja leta odkar je ločen in nima bivšega zmaja na vratu...z mami pa itak ni bil nikol skupi...sem takoimenovani kiks... no ti kr pejt do Horvata na govorilne sam počak, da dobiš kakšna vprašanja... lp Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Jutro otroci čestitam vsaki levinji posebej za opravljene itpite carice ste Sreda, samo da je bila fešta in da si se sprostila....zda pa gas in v Maroko en lep lep da vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 V Maroko?!?!?! :xx!: :xx!: Uh, tam pa res ni nič dobrih tipov (če si premisliš glede destinacije in greš kam, kjer so dobri, se javim za zraven ) No, jaz dobim čez vikend nekega Avstralca na obisk, kolegica pa Belgijca in nekako slutim, da se en hud vikend obeta Včeraj s Pikico čvekali pozno v večer. Bilo fino. Aja. Pa še na čestitke za 2000 objav čakam. (če pa mi kdo hoče kupit darilo, s kakšno leseno stvarjo za kuhanje ne more sfalit) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 zverince bravo za 200 stran pa čestitke Girly za 2000 objav sam kupim ti pa nič nimam sponzorja če bo Avstralec fejst lohk pokličeš, se vam pridružim uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Avstralec je fejst, samo še mladič Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 hahaha girly Men se tut to zdej dogaja...še nisem mela mlajšega, nikol... Pa bomo vidl kaj pa kako...sam da ni devica Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Jutro zverinjak utrujena ampka polna energije že za nov dan Girly čestitke za 2000 objav....samo to pravih objav...dolgih in simpatičnih Sreda...uživaj dokler si mlada Vsem vsem prav lep dan in....mah nič...grem jz na Primorsko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja, girly, prava klepetulja si postala. A res nimaš pametnejšega dela ne vem zakaj, ampak sreda postaja moj najljubši dan Audi, uživaj na Primorskem, se ti v sredo (aha, zato!!!) pridružim jaz imam pa danes za opravit še ene par stvari (eno poročilo za napisat, en komad za zvadit, pa prešernovo slovesnost za izpeljat itd, pa seveda učit se ) bo kar pester dan izkoristite vikend za čimveč čutnih užitkov, ki vam jih sonček ponuja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 http://yerf.com/uploads/gilemega/Barbary%20lion.jpg Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ist sm tut lev =P ascedent mam pa u strelcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ist sm tut lev =P ascedent mam pa u strelcu pol sva pa že dve...tale ogenje je včasih kr j... sam včasih pa tok sede Problem je z unimi meglastimi ljudmi...k jih ne morem....uaaaaaaaaa...nč ne vejo kaj bi...pesimistično gledajo na jutri...nobenih ciljev, še tistih majhnih ne...tko čist preveč na tleh...Se strinjaš? Kakšne maš pa kej izkušnje z unimi ta drugimi zemljani, kako se jim že reče - aja moškimi k še (če sploh bomo) ne govorimo istega jezika...??? jst vem sam da me device nenormalno privlačijo, pa zdaj vem zakaj - lunca vse razložila - hvala lunca...ampak jih tok sovražm...prav zavoham jih.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Trudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A še kdaj misliš kaj povedat ali boš samo slikice limal??? Pozdravljena, Pelcha. Še ena zverinica v našem brlogu. Čakam na Avstralca, Belgijca in Tamaro, da pridejo iz ture po LJ, potem pa gremo nabavljat hrano in cmarit kosilo. Po moje bo vse skupaj bolj improvizacija kot kar drugega. Malo sem utrujena. Šla spat okrog enih zjutraj. Danes pa že ob 10 h telefon tulil. Jutri (če bo lepo) gremo na bolšji sejem, danes zvečer pa menda na Metelkovo, če bi se kdo rad pridružil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Pozdravljene levinje levi in obiskovalci Nič nisem uživala na Primorskem, sem se pač odločila izpit iz Trženja delat dol ( jaz že vem zakaj ) Včeraj ( sinoči ) sem uživala v Perli....malo eurčkov zapravila ::::: za svojo dušo bom pa 3 mesce malo bolj delala Videla zanimive osebe, se smejala in uživala. Vidim, da imamo eno novo levinjo Pelcha..hy da ste postale prave čveke kako naj bo, če dve bejbe iz Ptuja al tam nekje spustiš skupaj Uživajte kjerkoli že ste jaz si grem en kafe naredit...pol pa učit...ker nočem si kvarit povprečja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 uuuuuu perla Tut jst sem tam že puščala eurčke... Primorska ja....že pogrešam morčita...pa me noben ne pelje Sej vem najbolš bi blo napokat v mojga twingota same pozitivne češplje pa gas....bi blo najbolš ampak bi pasal vseeno sprehajanje po plaži v zimskem času s kakšnim zanimivim...hm unim ta drugim zemljanom.... Jst pa grem dans poslušat mojo d best frendico na magistrat k poje v zborčku in moram it za podporo, da jo z vsem občudovanjem podpiram v prvi vrsti... Tko da fajn tipkite in izkoristite vsak trenutek za crklanje... aja pa kje je zEn, ga že mau pogrešam - všečno bitje.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 in pozabila semm napisat...da pečem borovničovo torto,da bo Rd žur moje vodnarke še slajši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 maš simpatičen podpis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 lepo pozdravljeni LEVČKI kot zodiakalna znamenja ste mi najbolj pri srcu! tako čudoviti in predvsem preprosti, pa vendar takoooooooo zelo posebni. lepo, da vas imam okoli sebe. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 preprosti sicer pa naj ti izrečem dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 maš simpatičen podpis če to leti name veš da je smeh pol zdravja....sex pa ostala polovica no in nikoli ne veš lepo pozdravljeni LEVČKI kot zodiakalna znamenja ste mi najbolj pri srcu! tako čudoviti in predvsem preprosti, pa vendar takoooooooo zelo posebni. lepo, da vas imam okoli sebe. VAU, dobrodošla ja ja ja res smo sooooončki in to največji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja nate očitno mi manjka smeh in seks... jaja sončki in vse ampak preprosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 pa veš da sem jaz res vedno nasmejana PREPROSTI NIKOLI, najbolj nepreprosta bitja smo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 pol sva pa že dve...tale ogenje je včasih kr j... sam včasih pa tok sede Problem je z unimi meglastimi ljudmi...k jih ne morem....uaaaaaaaaa...nč ne vejo kaj bi...pesimistično gledajo na jutri...nobenih ciljev, še tistih majhnih ne...tko čist preveč na tleh...Se strinjaš? Kakšne maš pa kej izkušnje z unimi ta drugimi zemljani, kako se jim že reče - aja moškimi k še (če sploh bomo) ne govorimo istega jezika...??? jst vem sam da me device nenormalno privlačijo, pa zdaj vem zakaj - lunca vse razložila - hvala lunca...ampak jih tok sovražm...prav zavoham jih.... ia se čist strinjam sam to pr men ful ni res mislm tko...k maš opise levov pa te k majo ascedent v strelcu pa to...ene par stvari drži zame druge loh pa kr spregledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.