Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Dobro jutro!!!

Ta vikend je pa bil nor! Dogajalo se je 100 na uro, ful smo se imeli dobro. x:Dx Včeraj šli na bolšjaka, potem pa na morje. Zvečer prišli čisto zmatrani domov, se najedli v Focolusu in še pogledali en film. Šli spat okrog treh zjutraj.

Danes pa tipa odideta, nam je kar malo žal, ker se zdi, kot da sta tukaj že kak mesec in smo se kar navadili en na drugega. :(

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dobro jutro!!!

Ta vikend je pa bil nor! Dogajalo se je 100 na uro, ful smo se imeli dobro. x:Dx Včeraj šli na bolšjaka, potem pa na morje. Zvečer prišli čisto zmatrani domov, se najedli v Focolusu in še pogledali en film. Šli spat okrog treh zjutraj.

Danes pa tipa odideta, nam je kar malo žal, ker se zdi, kot da sta tukaj že kak mesec in smo se kar navadili en na drugega. :(

Kul... :palec:

Aha, pol te bom zdej mela spet sam zase. x:px x:Dx x;)x

Kul... :palec:

Aha, pol te bom zdej mela spet sam zase. x:px x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx Ja, zdaj pa bom tudi za "ta domače" imela cajt. xsrcx S tem, da se mi zdi, da bom najprej kakšen dan ali sva okrevala, ker mi teh 5 ali 6 ur spanja na dan prekleto slabo dene ... :o|o:

Zverince x:Xx

kolk fajn :2src: uživate :palec:

pa morjeeeeeeee :2src: fouš x;)x jst sm bla tud včer na bolšjaku ... sam najbrž kasneje kot Girly x8Dx

Uh, ne vem, če veliko kasneje, mi smo namreč bili nekje od 11 do 13.30 h. Ob dveh pa se že itak "zapre". Smo pa bolj malo robo gledali, moram priznat.m x:Ix Je bil takšen lep sonček, da smo se kar pri Mačku na teraso zasidrali in se martinčkali, še pogovarjat se nam ni dalo.

Sem pa pozabila pohvalit našo dobrodelnost. Včeraj je v Foculusu bil en ful simpatičen in prijazen natakar, celo lizalke nam je za poslastico prinesel. x:Dx Smo mu na koncu 10 evrov napitnine pustili, je bil pubec povsem presenečen. x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:wOOt: 10 evrov, to je pa res charity za natakarje, zakon ste :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Girly jst se strinjam s tabo....dobrmu kelnarju vedno napitnino...če pa je 10 eur si jo je pa res očitno zaslužu :palec: :palec: :palec:

Drgač soryyy ampak jst nimam nč več od Horvata ker sem se vmes selila in nimam več starih zapiskov...ti pa povem, da sam vpraši kaj je spraševal...sej se znaš znajt...sej si na fdvju.....

x:Dx x:Dx x:Dx

Mačke in mačkoni a ste vi tut tok dobre volje zadnje cajte...mene kr meče..?

x:Ix x:Xx x:Ix

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Ja kaj pa ti usred noči gor delaš??? :eek: :eek: :eek:

Uh, mene je včeraj že ob kakih devetih pobralo, čisto sem bila mrtva.

Če bi vi videli, kake lepe vrtnice mi je Avstralec prinesel :2src: Jih glih gledam ...

Pa eno rožo moram presadit, se mi kar smili, v kakšni mali kanglici je.

Grem na šiht danes, potem pa menda kaj v knjižnico pogledat. Mogoče bo Dinozaverček tam. Sem slišala, da je blazno pameten, mogoče celo malo preveč. Se moram malo bolj pozanimat ... :inocent:

Sonca je očitno fertik, včeraj mi je delivery guy nekaj pravil, da naj bi bil v sredo sneg :xx!:

Bomo videli ...

(Nimam vprašanj od Horvata in absolutno noben ne ve, kaj sprašuje :vragec: )

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Sreda....tudi jaz sem hudo dobre volje :2src: in se vprašam, le kaj je vzrok temu....JAZ...

ker sem čveka in bi umrla en teden brez dobrega čveka :eek: in ker imam sogovornika x:Dx

ki se redno javlja..............sicer pogrešam novo obiskovalko...AArwe...le kam se je skrila :inocent:

enmu pošiljam x:Xx da bo lepši dan xsrcx

invsem vam tudi.....samo dobro energijo x:px

Girly sem se potrudla in dubla vprašanja....dobiš na os.ko mi jih pošljejo...Drgač pa komentarji mojih sošolcev:

"da je izpit bil ustni, in da je blo fuuuuuul v izi, osnovna vprasanja te je spraseval!! aja, pa najboljs je, ce gres notr cist ta prvi, oz. cist na zacetku, kr takrat sprasuje te osnove, nacela, pa tko, v glavnem ce gres prvi, mas narejen... aja, pa sprasuje tko po parih, 1. in 2. dobita ista vprasanja, pol 3. pa 4. ista, tko.... kul je bit vprasan na zacetku..."

ko pa mi pošljejo pa dobiš takoj... x;)x x;)x x;)x

Ja jst sem od analize zamenjala dan za noč, ker ko se učim se najraje ponoči, ko je mir...Tko da mam bioritem čist .......

Zdaj pa kšne filme gledam, kar sem jih spustila v zadnjih letih, berem...tipkam in podobno, v glavnem sem sama sebi d best družba x;)x x;)x x;)x

ajd, fajn se mejte!!! x:Dx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Uh, super si!

Ma na izpit bom šla kar na govorilne in po moje nas ne bo kaj preveč, tako da upam, da dalje od osnov ne bo prišel. Čeprav glede na to, da sem se učila javno upravo, zdaj pa še ta upravni postopek, pa da imam politični sistem tudi narejen, razmišljam o tem, da bi šla kar strokovni izpit iz JU ali UP delat. Škodit ziher ne more, pa še potem enkrat se mi ne bo treba jovo na novo spet vsega skupaj učit. xnckrivx Čeprav niso ti izpiti ravno najbolj poceni :vragec:

Grem pod tuš, pa lase oprat. Še prej pa rožo presadit. xsrcx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Evo. Stuširana in z umitimi lasmi.

Sredi presajanja skapirala, da imam premalo zemlje za rože. Sfalilo cirka 2 deci. :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jst bi se tut crklala....Audi kje pa maš svojga mačkona?

Če bi jst kšnga mela doma mi crklanje ne bi manjkalo...sam sej je res ko pomislim, da sem ga mela...mi je tut manjkalo....fuck.... devica...hladen...fuj in fej....

Sam škorpijon s tem ne bi smel imeti težav, nasprotno....

Girly...hitr ven po dva deci zemlje...je lih prav namočena xDDx xDDx xDDx

Leeon, fascinantni tigrčki!! x;)x Po kitajskem sem tigrček. Z enimi levi se tudi dobro ujamem, z drugimi pa ne! :vragec: Antipatični so mi tisti, ki neprestano hočejo dominirati in je treba samo njih poslušat in te takoj diskriminirajo, če nisi tudi sam energičen in odločen kot oni, so pa drugi, ki so ravno tako energični in živahni x:o)x , kar je super in imajo vseh radi, prinašajo pravo veselje, spodbujajo manj močne, navdušujejo in so res OK. Upam, da ste tukaj vsi super levčki. xsrcx

so pa drugi, ki so ravno tako energični in živahni x:o)x , kar je super in imajo vseh radi, prinašajo pravo veselje, spodbujajo manj močne, navdušujejo in so res OK. Upam, da ste tukaj vsi super levčki. xsrcx

TO PA KOT BI MENE OPISALA :vio:

ja meni gredo tisti prvi levi tudi na :sick: samo saj veš, tudi takšni so/smo xsrcx

jest bi šel pa dones seksat, če me katera povabi :fiju: x:Dx

moja dobra kolegica bi te najprej vprašala : koliko cm ponujaš :sori: xnckrivx če poveš po pravici :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...