Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

:onfire: :onfire: res je, bo fajn zvečer mal počivat x:px

Ne vse je OK, okoli šestih pri meni, pa pičimo x:px, pa enga nelunatika bosta spoznali xnckrivx

:palec: x:)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Zverince x:Xx

kolk mi je žal, da nism z vami bla :switz: na badmintonu xrolleyesx upam, da bo naslednjič čas :palec: x;)x

oooo, bikec ma že stole pa mizico xcivx fajn :palec: še neki za kavico skuhat manjka x:Dx x;)x

leeon, kaj je cuker :2src: ti pa skoz ene srčkane slikce popaš :palec: xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx x:Dx x:Dx levi in bikci...upam da ste fajn igral badminton x:Dx x:Dx da niste preveč utrujeni in da boste sldako spali x:Ix

jaz jo pačsi mahnem med rjuhe....zjutrej z družbo na Krvavec...gor me 2En čaka, da koj zjutri en šnops ruknev :vragec:

pol pa v slabem ali dobrem vremenu vijugava tam naokoli x^x

ajd, uživajte x:px x:px x:px x:px

Leeon....ti pa mal provociraš s tko lepimi fotkami.......sežejo do srca in vzbujajo.....misli :2src: :2src:

Zverince x:Xx

kolk mi je žal, da nism z vami bla :switz: na badmintonu xrolleyesx upam, da bo naslednjič čas :palec: x;)x

oooo, bikec ma že stole pa mizico xcivx fajn :palec: še neki za kavico skuhat manjka x:Dx x;)x

O, Scorpio x:Xx

Bo kmal, bo kmal x:px, v petek je nabava x;)x, pol pa ...

Dons pa mal prej spat, sem neki zgonjen xnckrivx, pa sam levo, pa desno, pa mal naprej, pa mal nazaj, pa včasih tut mal v zrak :inocent:, no tut v prazno je šlo občasno xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Javljam se kot nova Levinja. Rojstni dan imam v prvi dekadi in drugače sem v ascedentu in luni dvojček . Zato sem mala regica, al pa kar čvekica(hahahaha).

Moj levji znak in vse ostalo prihaja šele v zadnjem desetletju mojega življenja precej v ospredje - prej pa sem bolj predla kot mucka in bla v ozadju.

Lep dan, čeprav zaspan, Andreja :love:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Javljam se kot nova Levinja. Rojstni dan imam v prvi dekadi in drugače sem v ascedentu in luni dvojček . Zato sem mala regica, al pa kar čvekica(hahahaha).

Moj levji znak in vse ostalo prihaja šele v zadnjem desetletju mojega življenja precej v ospredje - prej pa sem bolj predla kot mucka in bla v ozadju.

Živjo Andreja, kako si kaj x?x

Dobrodošla in kaj nej rečem... počuti se kot med "svojimi", kajne... x;)x :vragec:

Živjo Andreja, kako si kaj x?x

Dobrodošla in kaj nej rečem... počuti se kot med "svojimi", kajne... x;)x :vragec:

x;)x Hvala za sprejem, vidim, da je debata takole malo prosta in kadar bom imela čas, se vam pridružim. x:)x

Lep dan levčki, Andreja xsrcx :vragec:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Jest dons mal počivam, kuko je s stavo x?x

joj zdaj trenutno total gužva :o|o: skoraj nič nisem v LJ...kar nekaj hodimo v Gorico na predavanja in imamo kaos...javim pravočasno :palec:

HVALA, ker misliš name x:Dx x:px

ŽIVJO Andreja.....kako lepo da si se nam pridružila :palec: xsrcx

V zverinjaku je...kagar ni Girly in mene bolj dolgčas.... xnckrivx ....vendar ena čvekica kot ti bo še kakko dobrodošla xsrcx

a to poneni, da so dvojčki tako čvekavi ali kaj x:Ix x:Ix x:Ix

supercaaaaaaaaaaa x^x

se beremo x:px

Pozdravček levčkom tudi od simpatizerke x:Xx x:Xx

o ne ... ovca pa nisem x^x :frog:

daj nehi no...ti si najboljšaaaaaaa ško :palec:

http://shrani.si/files/untitledmmsx6r.png

Leeon x:Xx sama nežnost te je x:Dx x:)x

tam gledam nazaj, da se vi to neki brez mene za badminton mente :inocent: :sori: no ja, bo treba mal večrat semle skočit, že zato da tale moj sonček upravičim..

Aandreja, čau :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, Scorpi x:)x Fajn blo, na koncu smo mel en razsut kombi, ker je un, ki naj bi ga mel, crknil že v LJ x:o)x ampak smo ga uspel prirint do sarajeva :vio: pol so pa eni smučal, eni smo pa s čevapi in bureki se basali, zvečer bla pa žurka (mislim da Rajvosa MC :inocent:).. kar fajn muzka (men sploh kul blo, ker so mal z normalno plesno muzko mešal, 80, 90a, ne pa sam klasična bajkerska..)..

pol pa spet mal čevapi pa bureki x:o)x pa shoping... pa domov. fajn vikend bil :palec:

Volkec bil priden, čeprav ni mel varuške s sabo x:o)x x:Dx

btw... a kdo pozna iSPACE wap portal? Delam promocijo zdaj za tole.. zastonj SMSji (preko wapa) in tko.. sliš se ful fajn.. sam me zanima, če je kdo slučajno že kaj dlje gor pa kako je dejansko s spam smsi in takimi zadevami :inocent: da vem a predlagam tud svojim frendom, naj se prijavjo, al sam unim, ki jih ne bom več srečala x:o)x :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Volkec bil priden, čeprav ni mel varuške s sabo x:o)x x:Dx

:wOOt: Volkec pa priden :eek: to bi blo pa nekam za zapisat x:Dx se ne zgodi pogosto x:Dx

sam, da ste se imeli fajn :palec: zdej bo itak kmal spet sezona x:Dx letos se mi tko zdi, da se še končala ni :inocent: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...