girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 res je, bo fajn zvečer mal počivat Ne vse je OK, okoli šestih pri meni, pa pičimo , pa enga nelunatika bosta spoznali Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Zverince kolk mi je žal, da nism z vami bla na badmintonu upam, da bo naslednjič čas oooo, bikec ma že stole pa mizico fajn še neki za kavico skuhat manjka leeon, kaj je cuker ti pa skoz ene srčkane slikce popaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 levi in bikci...upam da ste fajn igral badminton da niste preveč utrujeni in da boste sldako spali jaz jo pačsi mahnem med rjuhe....zjutrej z družbo na Krvavec...gor me 2En čaka, da koj zjutri en šnops ruknev pol pa v slabem ali dobrem vremenu vijugava tam naokoli ajd, uživajte Leeon....ti pa mal provociraš s tko lepimi fotkami.......sežejo do srca in vzbujajo.....misli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Zverince kolk mi je žal, da nism z vami bla na badmintonu upam, da bo naslednjič čas oooo, bikec ma že stole pa mizico fajn še neki za kavico skuhat manjka O, Scorpio Bo kmal, bo kmal , v petek je nabava , pol pa ... Dons pa mal prej spat, sem neki zgonjen , pa sam levo, pa desno, pa mal naprej, pa mal nazaj, pa včasih tut mal v zrak , no tut v prazno je šlo občasno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Jutro zverine Kam ste se izginile? Vas je kulturni praznik čist povozil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Jutro zverine Kam ste se izginile? Vas je kulturni praznik čist povozil Audiii a di si ti? kje ti hodeš?Aja dobrjutr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Audiii a di si ti? kje ti hodeš?Aja dobrjutr... ja sam tu...kje si ti v službi danes...sicer pa malo smučam...........ko mam čas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ja sam tu...kje si ti v službi danes...sicer pa malo smučam...........ko mam čas Jest dons mal počivam, kuko je s stavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Javljam se kot nova Levinja. Rojstni dan imam v prvi dekadi in drugače sem v ascedentu in luni dvojček . Zato sem mala regica, al pa kar čvekica(hahahaha). Moj levji znak in vse ostalo prihaja šele v zadnjem desetletju mojega življenja precej v ospredje - prej pa sem bolj predla kot mucka in bla v ozadju. Lep dan, čeprav zaspan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Javljam se kot nova Levinja. Rojstni dan imam v prvi dekadi in drugače sem v ascedentu in luni dvojček . Zato sem mala regica, al pa kar čvekica(hahahaha). Moj levji znak in vse ostalo prihaja šele v zadnjem desetletju mojega življenja precej v ospredje - prej pa sem bolj predla kot mucka in bla v ozadju. Lep dan, čeprav zaspan, Andreja Živjo Andreja, kako si kaj Dobrodošla in kaj nej rečem... počuti se kot med "svojimi", kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Živjo Andreja, kako si kaj Dobrodošla in kaj nej rečem... počuti se kot med "svojimi", kajne... Hvala za sprejem, vidim, da je debata takole malo prosta in kadar bom imela čas, se vam pridružim. Lep dan levčki, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Pozdrav v zverinjak. Živjo aandreja. Levi so tle tok fajn, da lahko še ovce med njimi hodjo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Pozdrav v zverinjak. Živjo aandreja. Levi so tle tok fajn, da lahko še ovce med njimi hodjo. Če so levi siti itak niso preveč aktivni, tako pozdrav tudi ovcam....... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Pozdravček levčkom tudi od simpatizerke o ne ... ovca pa nisem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Jest dons mal počivam, kuko je s stavo joj zdaj trenutno total gužva skoraj nič nisem v LJ...kar nekaj hodimo v Gorico na predavanja in imamo kaos...javim pravočasno HVALA, ker misliš name Javljam se kot nova Levinja. Rojstni dan imam v prvi dekadi in drugače sem v ascedentu in luni dvojček . Zato sem mala regica, al pa kar čvekica(hahahaha). Moj levji znak in vse ostalo prihaja šele v zadnjem desetletju mojega življenja precej v ospredje - prej pa sem bolj predla kot mucka in bla v ozadju. Lep dan, čeprav zaspan, Andreja ŽIVJO Andreja.....kako lepo da si se nam pridružila V zverinjaku je...kagar ni Girly in mene bolj dolgčas.... ....vendar ena čvekica kot ti bo še kakko dobrodošla a to poneni, da so dvojčki tako čvekavi ali kaj supercaaaaaaaaaaa se beremo Pozdravček levčkom tudi od simpatizerke o ne ... ovca pa nisem daj nehi no...ti si najboljšaaaaaaa ško http://shrani.si/files/untitledmmsx6r.png Leeon sama nežnost te je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 tam gledam nazaj, da se vi to neki brez mene za badminton mente no ja, bo treba mal večrat semle skočit, že zato da tale moj sonček upravičim.. Aandreja, čau Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 daj nehi no...ti si najboljšaaaaaaa ško Alianca, kako je blo v Sarajevu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 O, Scorpi Fajn blo, na koncu smo mel en razsut kombi, ker je un, ki naj bi ga mel, crknil že v LJ ampak smo ga uspel prirint do sarajeva pol so pa eni smučal, eni smo pa s čevapi in bureki se basali, zvečer bla pa žurka (mislim da Rajvosa MC ).. kar fajn muzka (men sploh kul blo, ker so mal z normalno plesno muzko mešal, 80, 90a, ne pa sam klasična bajkerska..)..pol pa spet mal čevapi pa bureki pa shoping... pa domov. fajn vikend bil Volkec bil priden, čeprav ni mel varuške s sabo btw... a kdo pozna iSPACE wap portal? Delam promocijo zdaj za tole.. zastonj SMSji (preko wapa) in tko.. sliš se ful fajn.. sam me zanima, če je kdo slučajno že kaj dlje gor pa kako je dejansko s spam smsi in takimi zadevami da vem a predlagam tud svojim frendom, naj se prijavjo, al sam unim, ki jih ne bom več srečala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Volkec bil priden, čeprav ni mel varuške s sabo Volkec pa priden to bi blo pa nekam za zapisat se ne zgodi pogosto sam, da ste se imeli fajn zdej bo itak kmal spet sezona letos se mi tko zdi, da se še končala ni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 pa dvojčki in škorpije očitno tudi še ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 sj ne bom več dolg... še par minutk tudi jaz ne......me že pobirajo palčki..........ki me vabijo nekam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 čvekaste zverince še ne spite? čvekasta sem zverinca pa ne lohk pa pičim, če treba ......... sam zdejle pa spat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Jutro tuki je sonček zverinjak pa še vedno v temi čvekasta sem zverinca pa ne lohk pa pičim, če treba ......... sam zdejle pa spat a pikaš samo poredne ta pridne pa ne, al kako Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Tukaj dva mucka že pokonci mamo zajtrk in dozo jutranjega crkljanja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 KAKO lepo Aliana da sta dva ki se crkljata Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.