Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Evo še mene malo.

Adapter na compu mi je v sredo zvečer umrl, kar sem skapirala šele, ko sem še imela samo 5 min baterije polne. V četrtek je bil praznik, v petek pa so mi na servisu povedali, da adapterja nimajo na zalogi in ga bo treba naročit. :vragec: (in čakat, of course).

Potem sem šla k Mrcini v službo in si tam "sposodila" adapter, ki očitno ni kompatibilen z mojim compom in ga bodo takoj v ponedeljek dobili nazaj, malo prej pa mi je kolegica posodila svojega, da si rechargam baterije. Svašta.

Niti misliti si ne morete, kaka beda je brez compa :xx!: :o|o:

Grem čekirat mejle in vse ostale življenjsko pomembne stvari ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

http://www4.slikomat.com/07/0211/200208mcuc.jpg

Mucki... x:Xx xsrcx xDDx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dobro jutro, zverine in obiskovalci! xflowx

Grem kar par palačink zmazat, nekam lačna sem se zbudila ... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Dobro jutro x:Ix

Zverinice......vidim da uživate xsrcx

Alef....a smo a nismo levinje najlepša in najboljša bitja pod soncem x:Xx xsrcx

Leeon že ve....predvsem ustvarjene za crkljanje x:Xx

no...uživajte vsi........ x^x tudi našim obiskovalcem enga x:Xx

x:Dx :palec: x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx x:px

Takoj za vodnarji... x^x x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

JA JA pa ravno za vodnarji x:Dx

veš vodnarje imam ZEEEELO rada x:Xx eno vodnarko še posebej ...no pa še eno...danes praznujemo x^x

Kako si ti praznoval xrolleyesx x:Xx

KLARUS.....carska ikonca x:px x:px x:px x:px

x:Dx x:Ix xhypnox xhypnox xhypnox xflowx xcheersx :ill: xokx

hej hej mačke in mačkoni...

Cel vikend dela je za mano.aaaaaaaaaa..sem nazaj v svojem brlogcu, kjer se počutim fenomenalno...

Razen tega da sem nenaspana, kiham, in imam poln nos :V: :V: :V: je vse po starem...

Tko, da grem med čajčke in koutre...filme...še razvajat se ne bi pustila v tem trenutku.......

Sama sebi sem trenutno najboljša družba...

lep dan... x^x

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

Še v zverinjaku :inocent: mal pozdravit x:px, kr fajn slikce mate tuki, take uživaške x;)x

Evo še mene malo.

Adapter na compu mi je v sredo zvečer umrl, kar sem skapirala šele, ko sem še imela samo 5 min baterije polne. V četrtek je bil praznik, v petek pa so mi na servisu povedali, da adapterja nimajo na zalogi in ga bo treba naročit. :vragec: (in čakat, of course).

Potem sem šla k Mrcini v službo in si tam "sposodila" adapter, ki očitno ni kompatibilen z mojim compom in ga bodo takoj v ponedeljek dobili nazaj, malo prej pa mi je kolegica posodila svojega, da si rechargam baterije. Svašta.

Niti misliti si ne morete, kaka beda je brez compa :xx!: :o|o:

Grem čekirat mejle in vse ostale življenjsko pomembne stvari ...

verjamem xnckrivx, se spomnim iz svojega prvega faksa, komentarja enga asistenta, ko smo dobili Internet na faksu, kolk je polna učilnica odkar je Internet, prej je bila pa zmeraj prazna x;)x, pisalo se je davnega :inocent: leta 95. Zdej bi se pa počutil tako malo odrezan od sveta, TV je dolgočasen, pa preveč pasiven xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Bravo Alef :palec: samo da si užival x:px

Sreda....a ti pa takole...utrijeno...delovno in tko :palec: saj veš, včasih morajo biti tudi takšni dnevi....vikendi :inocent:

Jaz sem se napraznovala z domačimi, pila eno čudovito polsladko vino...Vipavsko..sem bila izredno presenečena. Priznam, nisem vedela, da tudi Primorci pridelajo takšna vina x:px x:px x:px jedla postrv z bučkami...in Ja je bilo lepo.

Sedaj pa spet malo za knjige............ x^x x^x x^x

Užiwajte preostanek nedelje x:Xx

Bla na razstavi mačk.. hotla enkrat videt kako ta stvar zgleda pa v živo videt britansko kratkodlako mačko..

Prvič in zadnjič, no.. ena zatohla dvorana, vroče, vse mačkonke so spale not v kletkah.. tko no, ne bi delala tega Tristanu na primer..

sponzor bil itak whiskas, so vsi nosil ven polne vreče whiskas hrane.. sem se smejala, ker to pol itak ni za mojga mačka, ki se tej znamki na 2 metra izogne x:o)x

sem pa tole britanko božala.. kaka mačka :2src: http://www.zivotinjsko-carstvo.com/macke/slike/britanka.jpg

sam čez Tristana je ni :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jutroooooooo :U: zverince x:Xx

Aliana, jst tud ne bi mačke na takole razstavo peljala xrolleyesx preveč res nabasano vse skup ... tale za Bežigradom je pa še ekstra taka :o|o: sem pa šla ene dvakrat gledat ragdolle :2src: taki srčki od mačkov, takoj bi mela enga takega xsrcx x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...