Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

A spet ne boš ničesar zinil, samo slikice limal? :vragec:

Malo povej no, kaj dogaja ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Oooo, se Scorpio je pokukala v zverinjak ... xsrcx x:)x

Jaz sem se pa ravnokar vrnila s kosila in sem tako polenjena, da se mi niti opranega perila ne da obesit. x:Ix Kar ležim in čakam, da k sebi pridem ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Kako že gre tisti horoskop.... levi packamo po forumih, se zbiramo med sabo in si ližemo ranjeni ego....?

Dan...... btw x:Dx x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Na eni nogici sem si dlak z mašino populila. Na drugi si ne bom. Tu mač sufferja za en dan.

Zdaj pa pod tuš, potem pa en kolega pride. Bova čokoladni fondi z jagodami, če bova lačna, pa še mogoče kakšne palačinke padejo x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Na eni nogici sem si dlak z mašino populila. Na drugi si ne bom. Tu mač sufferja za en dan.

Zdaj pa pod tuš, potem pa en kolega pride. Bova čokoladni fondi z jagodami, če bova lačna, pa še mogoče kakšne palačinke padejo x:px

Če jih ne bi pred pol ure jedla, bi ti neznansko zamerla. x:o)x x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Saj zdaj še razmišljam, kako naj čokolado stopim, glede na to, da nimam sladke smetane. A z mlekom gre?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

PIZDARIJA!!!!! :eek: :eek: :eek:

Sestrična mi je moje najljubše hlače fentala!!!! Pa to popizdiš. Kaj si misli, da sem faking pritlikavec ali kaj, da mi jih gre v kropu oprat?!?!?! Glih do kolen so mi zdaj. Ko neki faking Majkl Đekson zgledam.

In to najljubše!!! :O: :O: :C: :C: :C: :C: Ubila jo bom. UBILA JO BOM.

Zdaj pa naj lepo gre in mi nove kupi, če jih bo slučajno po kaki pomoti kje našla. Ima, da jih tako dolgo išče, da jih najde, me prav gladko k... boli.

Pa to ni res.

PRASICA JEDNA.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Kako že gre tisti horoskop.... levi packamo po forumih, se zbiramo med sabo in si ližemo ranjeni ego....?

Dan...... btw x:Dx x:px

Oooooooooo a si pršla kej polizat al samo nastavt x:px

@Girly --- dihej ....globoko dihej

PIZDARIJA!!!!! :eek: :eek: :eek:

Sestrična mi je moje najljubše hlače fentala!!!! Pa to popizdiš. Kaj si misli, da sem faking pritlikavec ali kaj, da mi jih gre v kropu oprat?!?!?! Glih do kolen so mi zdaj. Ko neki faking Majkl Đekson zgledam.

In to najljubše!!! :O: :O: :C: :C: :C: :C: Ubila jo bom. UBILA JO BOM.

Zdaj pa naj lepo gre in mi nove kupi, če jih bo slučajno po kaki pomoti kje našla. Ima, da jih tako dolgo išče, da jih najde, me prav gladko k... boli.

Pa to ni res.

PRASICA JEDNA.

Ojooooooj..... :xx!: dej no..... zarad enih hlač cela vojna..... :xx!: :xx!: bad energy, bad.... xrolleyesx umiri se s takimi izjavami, ker v tem ni nič konstruktivnega.... so še druge hlače....

Oooooooooo a si pršla kej polizat al samo nastavt x:px

@Girly --- dihej ....globoko dihej

Oboje x:Xx x:o)x .... pa po rože sem tut pršla x:px

Kak smo kaj, Trudi? Pismu...... loh bi šli kdaj na drink...... že dve leti nismo bli haha

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro, brlog.

Je že ura učenja za mano, sem prav ponosna nase.

Dežuje že celo noč, spet bo en zaspan dan ... :o|o:

so še druge hlače....

Mogoče, če si bolj proporcionalne postave, kot sem jaz. Za mene pa nakup hlač pomeni vsaj enotedensko letanje po vseh možnih trgovinah in doživljanje živčnega zloma, da niti ne omenjam, kako to vpliva na samozavest. In na finančno stanje, ko končno najdem ene, ki so mi prav (itak nimam kaj izbirat, če jih bom kupila ali ne, ker drugih niti ne bom našla).

Že samo dejstvo, da imam TROJE hlač (zdaj dvoje, pa še na enih se mi je pokvarila zadrga, kar pomeni, da imam še samo ene) in vse ostalo sama krila, ti marsikaj lahko pove.

Tako da imam vso pravico bit napsihirana glede tega.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Dobro jutro, brlog.

Je že ura učenja za mano, sem prav ponosna nase.

Dežuje že celo noč, spet bo en zaspan dan ... :o|o:

Mogoče, če si bolj proporcionalne postave, kot sem jaz. Za mene pa nakup hlač pomeni vsaj enotedensko letanje po vseh možnih trgovinah in doživljanje živčnega zloma, da niti ne omenjam, kako to vpliva na samozavest. In na finančno stanje, ko končno najdem ene, ki so mi prav (itak nimam kaj izbirat, če jih bom kupila ali ne, ker drugih niti ne bom našla).

Že samo dejstvo, da imam TROJE hlač (zdaj dvoje, pa še na enih se mi je pokvarila zadrga, kar pomeni, da imam še samo ene) in vse ostalo sama krila, ti marsikaj lahko pove.

Tako da imam vso pravico bit napsihirana glede tega.

x:Dx

To si zdej tko napisala, k da bi mela 120 kil in se zate hlač sploh ne najde. x;)x

Drugače pa sočustvujem s tabo in ti dam žegen, da jo namlatiš, mrho jedno. x:px x;)x xsrcx

Pa pridna si, k se učiš. x:Xx

Ma v istem dreku si glede cot, če ti grejo kile v minus ali plus. Če si malo predebel je celo boljše, vsekakor lažje najdeš stvari zase ...

Končala sem s snovjo za danes, pa še malo sem zaspala vmes, zdaj pa si bo treba nekaj za zajtrk omislit. Potem pa na šiht. Mogoče pa še prej v knjižnico, bomo videli, kako bo s cjatom šlo skozi.

A misli počasi nehat deževat?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...