Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Klinca palca najdeš. Jaz se včasih počutim ko ena faking Šerbi, ko pridem v štacuno. Mislim, k da bi mela 100 kil, ne pa...khm, khm. Tolk, kt jih mama. A veš...mislm... Sej ne dežuje več...vsaj kle, na VIču ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Hja ne vem, sem večkrat videla L, XL in XXL številke kot X in XS. Sicer pa ne vem, zakaj si mislijo, da če imaš S številko, bi naj to pomenilo, da si pritlikav in da se ti roke pri komolcih končajo. (glej avatar - to v originalu NI majica s 3/4 rokavi) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ah, k grem pa jst v šoping, so pa sami S-i na voljo. Bemti, jst sm ornk baba, kaj nej s coto za 5-letnega froca? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 kwa to pomen, če si lew??? ne mislm ono... ta levi al pa sredni al pa desni... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Zdaj sem banano pojedla za zajtrk. Kot prvo, mi banane niti niso ne vem kaj dobre pretirano (razen v palačinkah), kot drugo pa bom od tega sita genau 14 minut. Še nekaj bo treba. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Zdaj sem banano pojedla za zajtrk. Kot prvo, mi banane niti niso ne vem kaj dobre pretirano (razen v palačinkah), kot drugo pa bom od tega sita genau 14 minut. Še nekaj bo treba.ja čes 14 minut še eno banano Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ja čes 14 minut še eno banano Sam, od te tud nov sita. Kaj pomeni, če si lev? Samozavest serijsko, janko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pa da ti grejo nepismeni na živce. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 To grejo tud dvojčkom. Pa smrdljivci tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pa da ti grejo nepismeni na živce. aha. kle te pa čist štekam še 102 krat hujš so pa uni, k misljo da so, pa nism lih zihr... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Saj če ti nisi ziher, ni problema, saj tudi nimaš od kje bit ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Saj če ti nisi ziher, ni problema, saj tudi nimaš od kje bit ...ja. sam se pa učim tebe redno berem. pomoje sm na pravi poti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ti kar beri kogarkoli na tem forumu (razen crocute in enih par mladičkov), pa se boš kaj naučil. Na slabše vsekakor ne bo šlo, to obljubim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 nč ne štekam, sam piki se smeje. pol je že use u redu zgleda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Piki se smeje z vama, ne vama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ma ja. girly je faca. škoda k si jo ne drznem mal zjezat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ne žel si, k ti bo hit na rep stopila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Jutro...bemu, tuki totalen mrk Kwa dogaja levom Je bilo zato presenečenje zjutraj tolk bolj sladko. Ej, res se najlepše ali pa prijetne stvari dogodijo,ko jih najmanj pričakuješ...zdaj pa delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Samo da se pohvalim, da sem v zadnjih treh dneh zlomil eno sekiro in eno stojalo za hlode. Pa motorka mi je tud crknila. Je bilo kar zverinsko. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Samo da se pohvalim, da sem v zadnjih treh dneh zlomil eno sekiro in eno stojalo za hlode. Pa motorka mi je tud crknila. Je bilo kar zverinsko. pa ti si cel gozdar ratal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 pa ti si cel gozdar ratal Tesar pa res. Sva samo danes s frendom ene 20 hlodkov razcepila. To je pravi špor, ne pa nek fitness za mevže. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Tesar pa res. Sva samo danes s frendom ene 20 hlodkov razcepila. To je pravi špor, ne pa nek fitness za mevže. Uff, men se zdi to tko velik , imaš pa prav, to so take utrjene mišice , pa nč vode not Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Uff Ante, še par takih dni, pa boš prave mišice dobil. Ampak prave, ne tistih bilderskih, s proteini napolnjenih. A sta vidva za kakšne palačinke naslednji teden? Že dolgo nismo bili, pa bi lahko kakšno rekli. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Uff Ante, še par takih dni, pa boš prave mišice dobil. Ampak prave, ne tistih bilderskih, s proteini napolnjenih.A sta vidva za kakšne palačinke naslednji teden? Že dolgo nismo bili, pa bi lahko kakšno rekli. Me veseli, da si opazila. Pa povej naprej prijateljicam. Naslednji teden se mi zdi, da je ravno pravšnji za palačinke. Jani, glej da prideš. Pa še koga povabimo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.