Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 o palačinkah je beseda superca ste....vi sam uživajte...če bo torek ali četrtek se pustim povabit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Saj ti se velikokrat pustiš povabit. Samo prikažeš se bolj redko Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 hm...levčki...zanima me,če je še gdo tak kot js... sm opazla da sm taka,da ko se mi gdo zameri,da se ga prav izmikam..da si ne želim več njegove družbe..biti z njim..in še neki, zanima me koliko ste iskreni?ste kot js: povem kar mislim..sli raje kaj zadržite zase? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Malo spremljaj naše komentarje na tem forumu, pa ti bo takoj jasno, kako je z našo odkritostjo Ko se nam nekdo enkrat zameri, je fertik. No 2nd chance. Samo da še prej poskrbimo za to, da se mi ne izogibamo njega, pač pa on nas. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ja no,sm opazla ja da ste-smo brez dlake na jeziku samo sm mislila da se bo kaka izjema javila... s tem pa se čisto strinjam...da naj se drug izogiba nas...hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Malo spremljaj naše komentarje na tem forumu, pa ti bo takoj jasno, kako je z našo odkritostjo Ko se nam nekdo enkrat zameri, je fertik. No 2nd chance. Samo da še prej poskrbimo za to, da se mi ne izogibamo njega, pač pa on nas. Dobr, da vem. Jst bi tud palačinkeeeeeeeeee....v tork, po možnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Torek je meni čisto kul. Ampak ne ena jaka nočna ura, ob osmih najkasneje. Če prej, pa še boljše. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Men čist sede...jst morm s kurami spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ojla bejbe...jaz bi okol pol osmih lahko prijadrala...KAM pa Girly sorry me tolk politika in dopusti okupirajo in šola...da vsepovsod pa ne gre Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 o zverince sm vedla, kdaj je treba v brlog pokukat pačalinke jst tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ODPOVEDUJEM naslednjo torek sem v CAnkarjevem domu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ODPOVEDUJEM naslednjo torek sem v CAnkarjevem domu a nauš naslednji tork tam? ej... ka se bo pa dogajal? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 a nauš naslednji tork tam? Naslednji torek BOM v Cankarjevem domu.....ne bo se izšlo za palačinke...sam za 5min hodit dražit nima smisla al kwa si ti to mislu? en sexy koncert bo...pa nč okol govort Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 kter koncert kjer je audente, je sam sex zgleda. koncert pa poslušaš, k si fata žvižga hej slovani, ti pa u kabini z nogami na tleh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Naslednji torek BOM v Cankarjevem domu.....ne bo se izšlo za palačinke...sam za 5min hodit dražit nima smisla al kwa si ti to mislu? en sexy koncert bo...pa nč okol govort A SE JE ŽE ZJASNU DEDC, ČE GRE, K ČE NE GREM JEST. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 A Ceca pride v Cankarjev Dom?miss united dairies Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 A Ceca pride v Cankarjev Dom?miss united dairiesMa kakšna Ceca. Janči poje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 :xx!: Kako je pa to en zafrustriran človek ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 :xx!: Kako je pa to en zafrustriran človek ... O, mrha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Dramo absurda sem zjutraj predelala, huda stvar. Absurdu se na najboljši način upreš tako, da vztrajaš v njem. (Camus) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kami je prov brihtn, ja. Grlo me mal boli. Grrrrrrrr...ne vem, a morm koga nazjat al kaj, ker mi nben na misel ne pade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kami je prov brihtn, ja. Grlo me mal boli. Grrrrrrrr...ne vem, a morm koga nazjat al kaj, ker mi nben na misel ne pade. Hja ponavadi boli, če kaj pregloboko not tiščiš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Hja ponavadi boli, če kaj pregloboko not tiščiš ... Pol se ne bi nč prtožvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kaj pa ve človek pri tebi Kaj čem za zajtrk? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Dobro jutro, girly Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.