Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

A SE JE ŽE ZJASNU DEDC, ČE GRE, K ČE NE GREM JEST. :2src:

DOBRO jutro :2src: :2src: :2src:

Nobeden se še ni zjasnu.....vse boš zvedela zadnji hip.....morda se najde kakšn ta prav dedc, ki bi šel z mano x^x

CECA je pa na gospodarcu....ej PIKICA a poznaš kakšnga na radiu Salamon??? Jat bi 2 vip karte x:Xx xsrcx

:xx!:

Kako je pa to en zafrustriran človek ...

bemu, zafrustriran gor al pa dol...karte po 25 eur so pa razprodane...ne uspe to vsakmu... :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

DOBRO jutro :2src: :2src: :2src:

Nobeden se še ni zjasnu.....vse boš zvedela zadnji hip.....morda se najde kakšn ta prav dedc, ki bi šel z mano x^x

CECA je pa na gospodarcu....ej PIKICA a poznaš kakšnga na radiu Salamon??? Jat bi 2 vip karte x:Xx xsrcx

bemu, zafrustriran gor al pa dol...karte po 25 eur so pa razprodane...ne uspe to vsakmu... :vragec:

Hehe .. Kaj pa jaz vem. Kreslinu recimo vsako leto 3 dni zapored. Sicer pa Cankarjev dom ni glih neka blazotno velika stvar, sklepam, da je koncert v Gallusovi, ki ima cirka 1500 sedežev, od tega je nekje 500 kart sponzorskih in reklamnih, kar pomeni 1000 prodanih. Od teh 1000 prodanih bo vsaj 300 kart v lasti nesrečnikov, ki so morali tja s svojimi baburami in jim prav nič ni Plastični povšeči (sounds familiar? :vragec: x:Dx ).

Toliko o tem.

VIP karto pa najlažje dobiš tako, da se pod tonske mojstre vpišeš ... x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

saj veš Girly, vsake oči imajo svojega malarja in vsak človek svoj prav.

Jaz grem na vse njegove koncerte. Ker mi je všeč energija, ki se pretaka.

Ko gledam folk ( bejbe napedenane...polne euforije...njegove nasmehe...ki so takšni kot so...) ja in ko vidim tipe, ki pridejo s svojo bejbo zato ker "morajo" pa tudi tiste, ki pridejo spontano...iz veselja...ljubezni....mi je prav fajn...

Sicer Gallusova dvorana itak ni ravno primerna za tak koncert...jaz najbolj uživam v Križankah...

Tko sto ljudi sto čudi xsrcx

ja prej glih si rekla, da ti ni kart za kupit, torej je še teoretično gledano nimaš.

zakaj pa bi VIP rada imela?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Me veseli, da si opazila. x^x Pa povej naprej prijateljicam. :inocent:

Naslednji teden se mi zdi, da je ravno pravšnji za palačinke. Jani, glej da prideš. Pa še koga povabimo.

x:px sem jih imel že neki cajta v mislih, februar je tko hitr minil, marec bo pa ta prav x^x Pa v torek

bo glih fajn dan, po službi sem čist frej x;)x, tko da bom lohk še postljo prej mal od bliz pogledal x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:px sem jih imel že neki cajta v mislih, februar je tko hitr minil, marec bo pa ta prav x^x Pa v torek

bo glih fajn dan, po službi sem čist frej x;)x, tko da bom lohk še postljo prej mal od bliz pogledal x:Dx

Bi šlo, če me nekaj ne preseneti v ponedeljek. Pa za isto mizo kot ponavadi.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Za isto mizo, ob 20 h.

It's a deal.

PS: Točno 2222 objav imam! x^x

Nič več. Jaz ziher pridem, če se mi neka oseba ne namala točno v torek zvečer. :o|o:

Zdaj pa do torka post, ker potem nekdo časti. x:px x:px x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Evo jst sem tut že potrdila šefici :palec: sem še napisala da sem ravno danes razmišljala o tem kako dolgo se že nismo dobili in že pogrešam kako čvekaturo ob palačinkah x:)x

...do torka xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...