Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 A SE JE ŽE ZJASNU DEDC, ČE GRE, K ČE NE GREM JEST. DOBRO jutro Nobeden se še ni zjasnu.....vse boš zvedela zadnji hip.....morda se najde kakšn ta prav dedc, ki bi šel z mano CECA je pa na gospodarcu....ej PIKICA a poznaš kakšnga na radiu Salamon??? Jat bi 2 vip karte :xx!: Kako je pa to en zafrustriran človek ... bemu, zafrustriran gor al pa dol...karte po 25 eur so pa razprodane...ne uspe to vsakmu... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ne, na Salomoncu pa res ne. Mislm, sm enga, vase zagledanga tipa, pa še enga, ampak sam tko, na videz...nč kej bližjega. Pa veš, kolk težko je dobit tkole karte? Tud, če si domač, se lohk bl k ne pod nosom obrišeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ma saj ni treba da so glih vip...ful ne bi kupila kart...nevem zakaj...ampak trenutno sem mal broke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jah, posluši radio, pa sodeluj, kaj nej ti rečem. Itak jih zihr talajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kolk pa je frekvenca radia Salamon???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 DOBRO jutro Nobeden se še ni zjasnu.....vse boš zvedela zadnji hip.....morda se najde kakšn ta prav dedc, ki bi šel z mano CECA je pa na gospodarcu....ej PIKICA a poznaš kakšnga na radiu Salamon??? Jat bi 2 vip karte bemu, zafrustriran gor al pa dol...karte po 25 eur so pa razprodane...ne uspe to vsakmu... Hehe .. Kaj pa jaz vem. Kreslinu recimo vsako leto 3 dni zapored. Sicer pa Cankarjev dom ni glih neka blazotno velika stvar, sklepam, da je koncert v Gallusovi, ki ima cirka 1500 sedežev, od tega je nekje 500 kart sponzorskih in reklamnih, kar pomeni 1000 prodanih. Od teh 1000 prodanih bo vsaj 300 kart v lasti nesrečnikov, ki so morali tja s svojimi baburami in jim prav nič ni Plastični povšeči (sounds familiar? ). Toliko o tem. VIP karto pa najlažje dobiš tako, da se pod tonske mojstre vpišeš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 101,6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Aha. Pa tudi za 12 E že karto dobiš. 3 jurje pa tudi ni ne vem kak dnar ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Girly, a s ti dons z levo nogo vstala? Neki si ojštra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 saj veš Girly, vsake oči imajo svojega malarja in vsak človek svoj prav.Jaz grem na vse njegove koncerte. Ker mi je všeč energija, ki se pretaka.Ko gledam folk ( bejbe napedenane...polne euforije...njegove nasmehe...ki so takšni kot so...) ja in ko vidim tipe, ki pridejo s svojo bejbo zato ker "morajo" pa tudi tiste, ki pridejo spontano...iz veselja...ljubezni....mi je prav fajn... Sicer Gallusova dvorana itak ni ravno primerna za tak koncert...jaz najbolj uživam v Križankah... Tko sto ljudi sto čudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Nič nisem ojštra, samo fakte navajam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Girly, a s ti dons z levo nogo vstala? Neki si ojštra. že dolg ga ni fasala jebiga...jaz mam prvo vrsto....25 eur in to direkt pred njim...to je pa tud treba plačat...ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ja prej glih si rekla, da ti ni kart za kupit, torej je še teoretično gledano nimaš. zakaj pa bi VIP rada imela? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Da ga lohk namest mene kušne 2x. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ej bejbe....za latino tipčka imam karte...že en mesec...Bemu...in to v prvi vrsti in mi jih ni blo problem kupit... za CECO jih pa res ne bi kupovala...bi šla pa na koncert...tko da...v tem je fora Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ma kakšna Ceca. Janči poje. Janči? A to je janko al Plastinjak? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Janko je ja iz pravljice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Me veseli, da si opazila. Pa povej naprej prijateljicam. Naslednji teden se mi zdi, da je ravno pravšnji za palačinke. Jani, glej da prideš. Pa še koga povabimo. sem jih imel že neki cajta v mislih, februar je tko hitr minil, marec bo pa ta prav Pa v torekbo glih fajn dan, po službi sem čist frej , tko da bom lohk še postljo prej mal od bliz pogledal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sem jih imel že neki cajta v mislih, februar je tko hitr minil, marec bo pa ta prav Pa v torekbo glih fajn dan, po službi sem čist frej , tko da bom lohk še postljo prej mal od bliz pogledal Bi šlo, če me nekaj ne preseneti v ponedeljek. Pa za isto mizo kot ponavadi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Za isto mizo, ob 20 h. It's a deal. PS: Točno 2222 objav imam! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Za isto mizo, ob 20 h. It's a deal. PS: Točno 2222 objav imam! Nič več. Jaz ziher pridem, če se mi neka oseba ne namala točno v torek zvečer. Zdaj pa do torka post, ker potem nekdo časti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Evo jst sem tut že potrdila šefici sem še napisala da sem ravno danes razmišljala o tem kako dolgo se že nismo dobili in že pogrešam kako čvekaturo ob palačinkah ...do torka Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ZVERINE...jutro..........a vas je dež čisto polenil jaz pa v pričakovanju prijetenga večera na Primoreskem............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mene pa v tork ne bo. Grem na lepš, se slint. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mene pa v tork ne bo. Grem na lepš, se slint. ha ha se bova skupaj slinili Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.