Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Samovšečna, bi jaz reku Sej, zato se me pa bojiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Micku danes nekaj manjka morda vroča čokolada ajd družba.....lahko noč Pikica...to mi je všeč , da nobenmu ne težiš pol več Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Micku danes nekaj manjka morda vroča čokolada Bl ena vroča......močvirnica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ja, točno zato take vzvišene ženske me čist odbijajo da se nam polulala.......raje grem ...spat in sanjat o vroči čokoladi, jagodah in rdečem spačku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 še nisi v postelji se že pol ure poslavljaš a ni fino...ko se tako dolgo poslavljam? so mi všeč dolga poslavljanja...kar ne znam in ne znam oditi...no saj ko enkrat odidem...pol me ni več nazaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Se vležeš......in obležiš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 kadar je kaj vročega on ali na....ne obležim....niti ne zaspim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Neprespane noči so lahko najslajše mora biti res sladek razlog....pol bo že držal........in zdržal do jutra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 A vam se še da celo noč ......čvekat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Jutroooooooooooo a bomo danes kaj pametnega delali a bomo samo čvekali joj jaz še kar doma...v službo bo treba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Sam čvekal. Gmail dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Kje čvekaš cel dan Pikica Joj ali bo že konec tega obupnega dne :xx!: kako sem jaz :xx!: :xx!: :xx!: utrujenale kaj mi je tako škodovalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Kje čvekaš cel dan Pikica Joj ali bo že konec tega obupnega dne :xx!: kako sem jaz :xx!: :xx!: :xx!: utrujenale kaj mi je tako škodovalo Tud pri meni je totalna štala, na vseh področjih... čakam na sončne dni, hehehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Tud pri meni je totalna štala, na vseh področjih... čakam na sončne dni, hehehehehe ojla jaz sploh več ne čakam....kar bo pa bo....se pustim presenetiti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mal slabo kaže za jutri zvečer, ali pa dobro kakor se vzame.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Uh, uh, eden ta hujših vikendov. Dobila na obisk 2 smrdljiva Grka, majke mi, da tega naroda več ne gostim, do zdaj še nobenih dobrih izkušenj nisem z njimi imela. No, ta dva dotična sta najprej prišla 2 dni kasneje kot dogovorjeno in ostala 2 dni dlje kot dogovorjeno. Mater sta mi šla na k.... :xx!: :xx!: :xx!: Smrdela sta kot kuga, ma cel flat mi je smrdel tako, da ga je bilo treba z varikinom razkužit. Niti enkrat se v teh treh dneh nista stuširala ali si slučajno umila zob ali se preoblekla (vse 3 dni sta spala in živela v isti obleki). :xx!: Pa absolutno nikamor se jima ni mudilo, na koncu sva s kolegico naredili cel plan, kako jih ven z bajte spravit. In še užaljena sta bila. Svašta, no. Včeraj je pa ena Islandka prišla, ma SUPER smo se imeli, v mestu zabluzili 6 ur, potem pa še cel večer pri kolegici. Zakon. Upam, da se spet kaj oglasi, ker je res faca. Še slikici pripopam od takrat, ko sta bila Avstralec in Belgijec tukaj, pa eno z Metelkove Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 a take ti gostiš --- ej če se bo tisti na desni (ziher je Avstralec) še kdaj oglasil don't hesitate to call Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Avstralec je tisti skodrani na levi. Ta Belgijec pa je čisto verjetno, da se še zna kdaj nacrtat ... Lahko pa se kdaj k njemu na obisk odpraviš, tudi on gosti ljudi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ej levčki.. kje se vi to na palačinke dobite, kdaj... mi čist cukr padu ... tolk o energetskih vampirjih... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Danes, 20 h, Romeo (= nasproti Julije) A prideš? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 šibam na faks zdele, pol se pa verjetno oglasim, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Kul Se vidimo!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Danes, 20 h, Romeo (= nasproti Julije) A prideš?Jaz pridem. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Krasno. A boš prinesel kaj za zamenjat? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.