Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

No pa nas le ne bo tko mal x:Dx jst sem bla pa prepričana da so vsi moški odpovedali x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:vragec: x:Dx x;)x

Moram it počasi, da spet ne zamudim. x:Ix

Pa še oni slinavec ima koncert. Mater bo gužva ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Če bi vedela da je samo ena palačinka lahko TAKOOOOO velika x:o)x mmmm dobro je blo :yumy:

--- aha pa Sven Hannawald (nekdanji smučarski skakalec) je iz Schwarzwalda doma, sem potem razmišljala, kaj je že tako pomembnega v Schwarzwaldu, ja naturlich Sven x:Dx

Ah pa pozabila povedat, Aliana prav lepo te je bilo spet videt po dolgem času x:)x ti si tut eno tistih sončkastih bitij, ki rabiš bit samo tam pa četudi nič nebi rekla vlivaš en positiven vibe v prostor :palec: ostali pa tako :flowerface:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jutrooooooo :2src:

Pikica ti si taka faca...zdaj jaz vem, zakaj si jedla palačinke in to z največjim užitkom :vio:

ker si mislila na lunatike...pol pa še na Jana xsrcx

Slinavc gor ali dol...koncert je bil multi fantastico...Jan tudi....slika še pride ker mi je mobi crknu :vragec:

dež naj pada...dež naj pada................ x:px x:px x:px x:px

Že eno uro se trudim dešifrirat neke teste ... Nikam ne gre. xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma jutri imam kolokvij in sem dobila skene morebitnih testov. Ampak je vse počečkano in ful slabo skenirano, tako da ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma jutri imam kolokvij in sem dobila skene morebitnih testov. Ampak je vse počečkano in ful slabo skenirano, tako da ...

:o|o: Vso srečo. x:Ix

TEBE sem sploh pozabila pohvalit....ful si bla luštna x:px x:px x:px škoda ker nisva počakale Jana,

bi se zihr z njim slikale x:)x še cmoknil naju bi x:px x:px

x:px Joj, ne vem, če bi mene sam cmoknu,. bi ga še kam zvlekla, pa une biserčke s hlač potrgala, z zobmi. x:px x:Dx

Ja, ti s bla tud prov fejst....sijala. x:)x

:palec: :palec:

:o|o: Vso srečo. x:Ix

x:px Joj, ne vem, če bi mene sam cmoknu,. bi ga še kam zvlekla, pa une biserčke s hlač potrgala, z zobmi. x:px x:Dx

Ja, ti s bla tud prov fejst....sijala. x:)x

x:Dx i ja bi to radila x^x x:Dx

Kul blo včer, ja x:)x fajn spet videt Chariot pa spoznat Girly.. sej sploh nisi dost drugačna, kot sem si te predstavljala x:)x Fanta sta bla pa bolj tih :inocent:

grem regrat pucat.. bi ga sicer samo jedla, sam ne gre to tko :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

še tuki mal pogledat x:px Palačinka je bla kul x:px, sam to je tko lahka prehrana, jst pol še doma mal dodam x;)x Lepo je blo spoznat Aliano x:)x, ne vem zakaj sem mislil, da si večja xnckrivx Da sem bil bolj tih :inocent:, no mogoče so bli taki zvezdni vplivi x;)x, pomlad se mora mal razživet pa bo x:px

Pa še za Girly xcrossfingx xcrossfingx za jutr x:px

Če bi vedela da je samo ena palačinka lahko TAKOOOOO velika x:o)x mmmm dobro je blo :yumy:

--- aha pa Sven Hannawald (nekdanji smučarski skakalec) je iz Schwarzwalda doma, sem potem razmišljala, kaj je že tako pomembnega v Schwarzwaldu, ja naturlich Sven x:Dx

Ah pa pozabila povedat, Aliana prav lepo te je bilo spet videt po dolgem času x:)x ti si tut eno tistih sončkastih bitij, ki rabiš bit samo tam pa četudi nič nebi rekla vlivaš en positiven vibe v prostor :palec: ostali pa tako :flowerface:

kaj vse zvemo na luni, mogoče je pa kakšen njegov prednik kriv za tale recept x;)x, ker neki so že moral tam čarat, da imajo zdaj svojo palačinko x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

opazla sem samo zato, ker sem ponavad jaz tista ta tiha, ki nerada skače v besedo x:o)x x:)x

loesje

Spet nazaj -

ne skrbi, bom še kdaj :) sva s Chariot ugotovile, da bo treba kar po vrsti tele palačinke testirat.. pa jih je še kar nekaj v vrsti dol do Kinder (zadnje, tole jaz spustim, ker ma belo čokolado not :xx!: )

loesje

Spet nazaj -

Izbirčnost me bo pokopala. :o|o:

Seveda to spet ni to. Direkt :xx!: je. Samo dojavit še jim moram, da me več ne bo. x:Ix

Ampak tip je bil pa dober :2src: x:px x:Dx :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Izbirčnost me bo pokopala. :o|o:

Seveda to spet ni to. Direkt :xx!: je. Samo dojavit še jim moram, da me več ne bo. x:Ix

Ampak tip je bil pa dober :2src: x:px x:Dx :vragec:

xrolleyesx kaj zdej, you're not taking the job ali kaj? Da sem muha na zidu in mi je izvedet, kaj je bilo v tisti pogodbi :vragec:

Jst sem pa celo našla neki ustreznega zase, jutri (torej to je že danes) se spravim na delo z odpošiljanjem prošenj, a se komu sanja drugače kako priporočilo napisat :inocent: ga že cel mesec "pišem" ker mi ga morajo v bivši službi poštempljat pa niti do 1. odstavka še nisem prišla, tko prekleto težko je svoje delo hvalit in še tok prekleto težje dejansko opredelit kaj si delal če si bil "deklica za vse" :o|o: jst bi en mušter pa da sam podatke spremenim :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...