Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Ma pogodbe še sploh videla nisem.

Tisto delo poneumlja. :o|o: Samo neke podatke bedne vnašaš, absolutno nič ti ni treba zraven razmišljat, kamo li, da bi se slučajno kaj naučil ali se osebnostno razvijal tam. Tudi, če bi me po določenem času kam premestili, se nekako ne vidim tam. xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

A s ti mal zmešana? :eek:

Že ob 4 noriš kle...mislm... xrolleyesx x:Dx

Ej, jst sm živa ura...sm se zbudila minuto prej, preden je bil alarm...in to obakrat...kva sm pametna. x^x x:o)x

Ma ob 3 h sem se zbudila in potem kar več nisem mogla spat do 6 h. :vragec: Zdaj pa mi je ura zvonila, ker moram bit ob 9 h na faksu ... :o|o: Pa bi še tako spala! xzzzx

Grem zdaj pomembne telefonske klice opravit ... xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Evo, sem jim razložila. Grozota. Posebej, ker so bili včeraj vsi ful prijazni.

Moving on.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hja pač sem jim razložila, da za to delo rabijo nekoga manj sposobnega od mene, ki se mu pač ne zdi potrebno v službi uporabljat možganov (ker tam jih res ne rabiš).

In da jaz pač iščem izzive in odgovornost, česar pa tukaj ni. In da na tem delovnem mestu ne vidim možnosti, da bi se naučila česarkoli novega (razen enega internega programa uporabljat :o|o: ) ali se osebnostno razvijala. Oz. sploh ne vidim nadgraditve na kateremkoli področju.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ne skrbi, bom še kdaj :) sva s Chariot ugotovile, da bo treba kar po vrsti tele palačinke testirat.. pa jih je še kar nekaj v vrsti dol do Kinder (zadnje, tole jaz spustim, ker ma belo čokolado not :xx!: )

:palec: pri beli čokoladi sva pa čist soglasna, men sploh ne sede xnckrivx, tut če je torta oblita z belo čokolado je dost slabša x:o)x, jem jo samo, če je ponujena, torta je vseeno torta x:Dx Škoda, da že včasih ni blo tko temnih pa belih čokolad, pol se ne bi z bratom tko fajtala x:o)x za čokolade z lešniki, no, ja, sva se mogla že kaj naučit :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Hja včeraj je šlo na blef. xnckrivx Bil pa je tipičen FDV test: obkroži da ali ne x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hja ne vem. Je bil problem v tem, da je bilo treba pri starem knjigo kupit in jo imet zraven na izpitu. Jaz sem jo seveda gladko doma pozabila (edina).

In je stari kar naprej gledal, kaj delam. Da ne bi slučajno prepisovala od koga, ker očitno nisem prebrala knjige, če je zraven nimam.

Najprej me je opozoril, da nisem zapisala svojega imena, potem sem enkrat en obkrožen odgovor začela radirat, pa se je takoj oglasil, da ga je treba samo prečrtat itd. Skratka, karkoli sem naredila, je takoj komentar na to padel. Kar pomeni, da menda nikogar drugega ni gledal.

Potem pa se je sredi testa odločil, da prepisujem (levo in desno sta bili različni grupi) in mi vzel test. :o|o: Naj omnim, da je bilo med testom dovoljeno svobodno brskat po knjigi in iskat odgovore (če si seveda imel knjigo zraven).

Tako da sklepam, da si je moj test označil in da se mi ne piše dobro. Ker pač nisem imela knjige. Ne da pa se mu glih pošiljat mejla in mu sporočit, naj si kol iz riti izmakne in da dejansko sem kupila knjigo, kar lahko preveri na seznamu plačnikov.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Eh! Sem se že v rani mladosti naučila, da je šola stvar, zaradi katere se pač ne splača pretirano sekirat (na splošno zgražanje moje mame). Potem nekega dne končaš kot Cashy. To pa za mene baš ni življenje ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Grem domov. Ob 15.15 h mi vlak pelje, ne grem z avtom. Sploh se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje z vlakom peljala xnckrivx

Nekaj me hoče glava bolet :o|o: To je ziher Pika mantrala x:Dx x;)x :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, sem ti kar fauš, da si na morju ob tako lepem vremenu :2src:

No, jaz pa pravkar maznila štikl sveže pečenega peciva, pa Piko povabila, da se tudi ona pride zvečer malo posladkat x:px

Joj, sem jaz fajn. x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pet dni brez enega posta. Sramota. :o|o:

V Padovo greva jutri s kolegico. x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:O: v Padovo, a gresta v šoping x;)x :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...