girly 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ne greva v shopping, enega tipa greva obiskat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 In to kar obe ga gresta obiskat! Kera je zacopana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Love is in the air Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 In to kar obe ga gresta obiskat! Kera je zacopana Nobena ŠE ... Love is in the air Bog požegnaj tvoje besede Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Bog požegnaj tvoje besede vse pride.ko se najmanj zavedamao in pričakujemo..udari kot strela z jasnega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Zaradi mene lahko tudi ta trenutek začne bliskat in grmet Skrajni čas. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Zaradi mene lahko tudi ta trenutek začne bliskat in grmet Skrajni čas. Jst bi btw tut mal bliskanja pa grmenja izbira kandidata je najmanjši problem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Jutro zverinjak nobenga pravega leva ni več nikjer joj joj joj...kam smo se porazgubili meni se tolk dogaja, da se ne dohajam več ajd...uživajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Dobro jutro, Audente! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Glej, glej, kdo se je po dolgem času pojavil! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Zverinjak je pa čisto zapuščen.... Namaar pridi mi pomagat brisat prah in zdramit tele levčke..... Melody...a si ti še živa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Zgleda da je zverine tale zima čist pobrala. Nobenga pravega leva več nikjer.Nihče ne renči , nihče se ne hvali...NIČ Moram povedat da bo tole en dolg in natrpan vikend...Dajte si ga naredit čimlepšega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 http://www4.slikomat.com/07/0401/3904143wge.jpg http://www4.slikomat.com/07/0401/400414flvk.jpg Zgleda da je zverine tale zima čist pobrala. Nobenga pravega leva več nikjer.Nihče ne renči , nihče se ne hvali...NIČ Moram povedat da bo tole en dolg in natrpan vikend...Dajte si ga naredit čimlepšega Evo ti enega mini leva... Pa vesle praznike, velik pirhov itd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Alef...luftarček, dobr da si vsaj ti in da kdaja pa kdaj preluftaš zverinjak Sicer nevem...bi se že vsi zadušili.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Alef...luftarček, dobr da si vsaj ti in da kdaja pa kdaj preluftaš zverinjak Sicer nevem...bi se že vsi zadušili.... Za luftanje pa kadarkoli... Kakršnokoli... Zverine... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ja vem, ti si dobra dušica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ja vem, ti si dobra dušica Ja... Pa luftar tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ja vem, ti si dobra dušica kwa mu zej u rt lezeš se teb tut zgleda pira lušta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 jaz nobenmu ne lezem nikamor...razen sami sebi...tako da, Janko....nč bat Kwa si ti po horoskopu? aja pa za pir mi sploh ni..ogabno :xx!: mogoče bi me privabil sa kako XUXU vodko...ledeno ohlajeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 jaz nobenmu ne lezem nikamor...razen sami sebi...tako da, Janko....nč bat Kwa si ti po horoskopu? janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Janko, s tabo ne bo nič.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Janko, s tabo ne bo nič.... me je dr. perešček nauču, da se me ne da ujet Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 A te kdo hoče ujet , Janko ????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Janko, s tabo ne bo nič.... A te kdo hoče ujet , Janko ????? razen poplave pa zmrzali niti ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 no Janko, tudi zate cveti pomlad...malo se ozri naokoli in to je to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.