Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

No, zdaj pa bom rabila kakšen teden, da pridem k sebi.

V petek šli ven s kolegico, ki je nisem videla že 100 let, potem pa slučajno srečali dva tipa, eden od njiju pred kratkim znogiran (zdaj ex) tip moje naj kolegice in smo se imeli HUDO!!! Še se bomo dobili, vsekakor.

Imeli zajčji zajtrk pri stricu in teti, po ne vem kakšnem čudežu se nam letos ni uspelo skregat, od babice dobila potico (brez rozin!), dva pakla lisičk, pakl posušenih jurčkov, pa gnezdeca sem pri njej pekla (enako testo kot za potico, spleteš v gnezdo, v sredino daš pobarvano jajce, potem pa še improvizorišnega ptiča gor namontiraš).

Danes pa iz sadovnjaka neke veje gor vlekla, ena me je tako vžgala, da sem kar pustila vse skupaj in se odločila, da mi je čisto gladko vseeno, če tam so ali ne. Potem pa šla avto spucat, mater je bil zasvinjan :xx!: No, od zunaj je še vedno x:Dx

Zdaj pa že nazaj v LJ, stroj glih eno rundo perila obrača, da bom jutri imela kaj za oblečt.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

:eek: x?x x:Dx

Kje vidiš kakšne zverine? x:Dx

Morgen mucki... x:Xx xsrcx :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ma saj ti pravim Alef x:Dx nobene zverine nikjer.

Vsi pobegnili iz lnf..ja........bog ve why :vragec:

Samo najbolj vztrajni ostajamo :palec: x^x

x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx :palec: x^x

Inventar... x^x x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx :palec: x^x

Inventar... x^x x:px

x:Dx x:Dx tudi dnevna soba brez omare in kavča ni nič...inventar mora biti... x^x

danes je en tko luškan dan. Jutri bo še lepš. Si grem kupit vso opremo za na motor...he he he..

Bom postala motoristka....z vetrom v laseh in dušo...ki bo znova letela.....kako ljubim to misel in še nekoga, za katerega vem, da je tisto, kar mi je podaaril sam bog xsrcx

mene pa motor ni prepričal, itak, da ne bom trmasa in nikoli šla nikamor ampak

ti motor jst gozd in gore x:Dx

xDDx vsak ima svoje veselje :palec: pa prav je tako xcivx x;)x men gore niso kej preveč :inocent: gozd pa :2src: xyesx motor pa sploh :2src: x:px x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

katero znamenje je pa danes v luni.... :inocent:

kozorog je še danes, sem jutri bo že vodnar x;)x, po eni uri popoldne x:)x

Pa še mal pozdravim v zverinjaku, pa upam, da bo kej manj dela pri meni

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx tudi dnevna soba brez omare in kavča ni nič...inventar mora biti... x^x

danes je en tko luškan dan. Jutri bo še lepš. Si grem kupit vso opremo za na motor...he he he..

Bom postala motoristka....z vetrom v laseh in dušo...ki bo znova letela.....kako ljubim to misel in še nekoga, za katerega vem, da je tisto, kar mi je podaaril sam bog xsrcx

Ojj Audi, ker motor, a me boš pelala en krog???? :2src: xDDx

Hehe, bo tole dvakratno moja tema postala x:px x:)x

O, transalp.. boste potovali x8Dx

jaz tud gume dobim drug teden pa podlogo za čelado moram it iskat, potem sem pa pripravljena na prvi mal daljši izlet letos.. gremo v Bosno, Orašje x:px x:px s tem zborom sem pred 2 letoma začela dalje izlete (brez bivšega, s katerim sva pred tem skoz skupaj hodila okrog) in mi je en tak poseben dogodek..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana...ja bova potovala. Mogoče že za prvi maj Toskana :2src: popoldan grem v Loisa...upam da najdem tisto pravo.... x:Xx

Ebor...obljubim...si bom vzela čas :inocent:

Bomo vidli, je djal taslep.... x;)x

Aliana...ja bova potovala. Mogoče že za prvi maj Toskana :2src: popoldan grem v Loisa...upam da najdem tisto pravo.... x:Xx

Ebor...obljubim...si bom vzela čas :inocent:

Ej,a bi se ti dal pogledat za ledvične pasove (želva varianta, za nekak pol hrbta pokrit, ene 4 do 8 reber), če imajo kaj pa kake so kaj cene.. sem dolžna še darilo za rojstni dan eni prijateljici...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...