janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 no Janko, tudi zate cveti pomlad...malo se ozri naokoli in to je to ej ej ej... to pa že ni več ircanje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ej ej ej... to pa že ni več ircanje kdo irca? kje irca? si na Irskem http://shrani.si/files/lion038mwixq1a.jpg zakaj tako žalosten levček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 DOBRO JUTRO zverine in predvsem obiskovalci Zverin sploh več ni DAnes je dan za učenje...bežim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 fajn se uči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 No, zdaj pa bom rabila kakšen teden, da pridem k sebi. V petek šli ven s kolegico, ki je nisem videla že 100 let, potem pa slučajno srečali dva tipa, eden od njiju pred kratkim znogiran (zdaj ex) tip moje naj kolegice in smo se imeli HUDO!!! Še se bomo dobili, vsekakor. Imeli zajčji zajtrk pri stricu in teti, po ne vem kakšnem čudežu se nam letos ni uspelo skregat, od babice dobila potico (brez rozin!), dva pakla lisičk, pakl posušenih jurčkov, pa gnezdeca sem pri njej pekla (enako testo kot za potico, spleteš v gnezdo, v sredino daš pobarvano jajce, potem pa še improvizorišnega ptiča gor namontiraš). Danes pa iz sadovnjaka neke veje gor vlekla, ena me je tako vžgala, da sem kar pustila vse skupaj in se odločila, da mi je čisto gladko vseeno, če tam so ali ne. Potem pa šla avto spucat, mater je bil zasvinjan :xx!: No, od zunaj je še vedno Zdaj pa že nazaj v LJ, stroj glih eno rundo perila obrača, da bom jutri imela kaj za oblečt. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Vau...je bil zelo zanimiv dan danes...zelo zanimiv Mrcina je živa...da že dolg ne tko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Jutrooooooooooooooooo zverinice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kje vidiš kakšne zverine? Morgen mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ma saj ti pravim Alef nobene zverine nikjer.Vsi pobegnili iz lnf..ja........bog ve why Samo najbolj vztrajni ostajamo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ma saj ti pravim Alef nobene zverine nikjer.Vsi pobegnili iz lnf..ja........bog ve why Samo najbolj vztrajni ostajamo Inventar... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Inventar... tudi dnevna soba brez omare in kavča ni nič...inventar mora biti... danes je en tko luškan dan. Jutri bo še lepš. Si grem kupit vso opremo za na motor...he he he..Bom postala motoristka....z vetrom v laseh in dušo...ki bo znova letela.....kako ljubim to misel in še nekoga, za katerega vem, da je tisto, kar mi je podaaril sam bog Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Zverince sm pa kar zanemarla Audi, kolk je fajn brat takole navdušenje jst bi tud mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 mene pa motor ni prepričal, itak, da ne bom trmasa in nikoli šla nikamor ampak ti motor jst gozd in gore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 mene pa motor ni prepričal, itak, da ne bom trmasa in nikoli šla nikamor ampak ti motor jst gozd in gore vsak ima svoje veselje pa prav je tako men gore niso kej preveč gozd pa motor pa sploh Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 rokavice , ledvični pas in podkapo sem si že danes kupila...jutri še ostalo.... zdaj pa za knjige in učit lep večer vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 katero znamenje je pa danes v luni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 katero znamenje je pa danes v luni.... kozorog je še danes, sem jutri bo že vodnar , po eni uri popoldne Pa še mal pozdravim v zverinjaku, pa upam, da bo kej manj dela pri meni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Sončno dobro jutro levčki in ostale živalice, luftarčki oz. kdorkoli, dober in prijazen zaide v naš zverinjak Dela je vedno dovolj...samo videt ga je treba Naredite si prekrasen dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 tudi dnevna soba brez omare in kavča ni nič...inventar mora biti... danes je en tko luškan dan. Jutri bo še lepš. Si grem kupit vso opremo za na motor...he he he..Bom postala motoristka....z vetrom v laseh in dušo...ki bo znova letela.....kako ljubim to misel in še nekoga, za katerega vem, da je tisto, kar mi je podaaril sam bog Ojj Audi, ker motor, a me boš pelala en krog???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ojj Audi, ker motor, a me boš pelala en krog???? he he he motor je carski...voznik motorja tudi..HONDA Transalp...vozila se bom samo kot sopotnik tako da...midva greva lahko samo na kako kavo z Audijem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Hehe, bo tole dvakratno moja tema postala O, transalp.. boste potovali jaz tud gume dobim drug teden pa podlogo za čelado moram it iskat, potem sem pa pripravljena na prvi mal daljši izlet letos.. gremo v Bosno, Orašje s tem zborom sem pred 2 letoma začela dalje izlete (brez bivšega, s katerim sva pred tem skoz skupaj hodila okrog) in mi je en tak poseben dogodek.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 he he he motor je carski...voznik motorja tudi..HONDA Transalp...vozila se bom samo kot sopotnik tako da...midva greva lahko samo na kako kavo z Audijem Ehhhh, no ja vsaj kava... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Aliana...ja bova potovala. Mogoče že za prvi maj Toskana popoldan grem v Loisa...upam da najdem tisto pravo.... Ebor...obljubim...si bom vzela čas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Aliana...ja bova potovala. Mogoče že za prvi maj Toskana popoldan grem v Loisa...upam da najdem tisto pravo.... Ebor...obljubim...si bom vzela čas Bomo vidli, je djal taslep.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Aliana...ja bova potovala. Mogoče že za prvi maj Toskana popoldan grem v Loisa...upam da najdem tisto pravo.... Ebor...obljubim...si bom vzela čas Ej,a bi se ti dal pogledat za ledvične pasove (želva varianta, za nekak pol hrbta pokrit, ene 4 do 8 reber), če imajo kaj pa kake so kaj cene.. sem dolžna še darilo za rojstni dan eni prijateljici... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.