Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ej,a bi se ti dal pogledat za ledvične pasove (želva varianta, za nekak pol hrbta pokrit, ene 4 do 8 reber), če imajo kaj pa kake so kaj cene.. sem dolžna še darilo za rojstni dan eni prijateljici... Veš da bom pogledala. Z veseljem. Predlagaj mi, kaj naj si kupim? Nočem usnja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Jaz mam corduro. tekstil, ne premoči.. Clover firma, ni glih nižji cenovni razred.. sem pa ful zadovoljna ne vem, če ne bi usnja, pol maš itak na izbiro en kup telih tekstilnih.. pazi na to, da bo mel ščitnike na kolenih, po možnosti na bokih.. pa v komolcih in ramenih.. naj čimbolj obljubljajo, da ne premoči (če boš pa glih v Louisu pa si kupi še dežni kombinezon, njihova firma, je precej poceni pa dostkrat prav pride..).. pa sedi na un motor tam in sprobaj kako se počutiš v moto položaju.. (mene so ščitniki na kolenih začel tiščat po eni uri, po dveh urah vožnje sem jih v joku od bolečin ven vrgla in se naprej brez vozila.. pol sem si v Louisu ene mehkejše kupila naslednje leto..)fajn je, če ma obleka podlogo, ki jo lahko ven vzameš.. ti bo poleti prav prišlo.. pa da se dobr počutiš not pa da po možnosti še fajn zgleda težko tko na splošno rečt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 no no, saj to sem tudi mislila....pregledat in se odločit...vsest se na motor, da mi udobno..Moj si je kupil eno faj zadevo, cena je bila kar visoka, ampak če to enkrat kupuješ, ne bom gledala na vsak euro, ane? Vsekakor bo to nepremočljiv material. Aha, predlagaš mi tudi dežni plašč? Fajn. Bom vse pogledala. Si vzela čas. Potem poročam o nakupu. Oki naredite si lep popoldan. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Še večerni pozdrav v zverinjak vse je že mirno...ste šli že spat...no jaz jo tudi počasi med rjuhe smuknem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 poljubček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 zdaj če jaz pošljem še enega pol bo pa že preveč energije v zraku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Audente, pozdravček tudi od mene! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 ja oki pol pa za lahko noč za lepe sanje in da se končno začneš učit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 oki doki samo za učenje še mal zdaj pa spat...zajčki so že v postelji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Morgen dans se je že full dogajalo. Takoj zjutraj ena kavica v super družbi. Zvedela ful novih stvari...wau kaj vse se mi obeta. Javno objavljen moj PRVI članek zelo zadovoljna z svojim napredovanjem vožnja z motorjem mi prepiha dušo Veliko se učim študiram...berem...se izobražujem.... ej bodite lepo, zveri, zverinice, mucki, luftarčki...kdorkoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Pozdrav vsem Levom , takoj za njimi pa še Levinjam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ojla taraja kateri lev ti ne da spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ojla taraja kateri lev ti ne da spat Na splošno so mi levi všeč, sama pojava, tudi postava recimo. Zelo mi je všeč tudi hoja pri moškem. Na spošno se več govori o hoji in gibih žensk, ampak tudi pri moškem je zanimiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Leeon...a je tebi kaka zverina jezik pojedla ali pa prste...ko nič ne napišeš...haloooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Girly ampak ej --- danes si bila pa tako zatopljena za enim rdečim Polotom da niti videla nisi, kako ti ena blondinka v avtu maha na vse pretege Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 to je res čudno 5rca...saj levinje pa ja vse opazimo Je bil že zatopljena v kaj posebnega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ojla, mucki... En luftarski pozdrav v tem lepem jutru... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ojla, mucki... En luftarski pozdrav v tem lepem jutru... OJLA mucek poln lufta Lep dan ti želim in še lepši vikend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 OJLA mucek poln lufta Lep dan ti želim in še lepši vikend Vikend bo pol delavni, pol izletniški... Lepo je pa vedno... Če tako hočem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Vikend bo pol delavni, pol izletniški... Lepo je pa vedno... Če tako hočem... Alef, kako dobro napisano: Če tako hočem ! Veš kaj mi je všeč pri vodnarjih? Da več ali manj veste kaj hočete...in da vztrajate..da ste natančni... da sanjate...ste svobodni...se ne sekirate preveč ( al pa ne pokažete )... No jaz upam da bo bolj sproščen vikend...res se imam še za učit...IZPIT je v torek vem da bo en izel z motorjem do morja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Alef, kako dobro napisano: Če tako hočem ! Veš kaj mi je všeč pri vodnarjih? Da več ali manj veste kaj hočete...in da vztrajate..da ste natančni... da sanjate...ste svobodni...se ne sekirate preveč ( al pa ne pokažete )... Da vemo kaj hočemo... To je iluzija ki jo (nekateri) ustvarjamo... Kaj hočem ugotavljam sproti, in če me tisto "potegne" potem tudi uresničim... Takrat ni ovir, ne obstaja nekaj kar bi me ustavilo.Če pa ne "potegne"... Potem pa... Gre v luft... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Čau mačke a ni fajn živet, ko je zunaj sonce in toplo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.