5rca 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 to je res čudno 5rca...saj levinje pa ja vse opazimo Je bil že zatopljena v kaj posebnega Ziher zatopljena !!! ali pa zgolj zelo utrujena od službe kar sploh nebi bilo presenetljivo glede na to da je bilo to že proti poznemu popoldnevu Aliana enkratni dnevi so, balzam za dušico Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ziher zatopljena !!! ali pa zgolj zelo utrujena od službe kar sploh nebi bilo presenetljivo glede na to da je bilo to že proti poznemu popoldnevu Aliana enkratni dnevi so, balzam za dušico Ma kaki proti poznemu polednevu, to je bilo že kar nekaj čez osmo uro, ker sem včeraj delala 12 ur straight, potem pa še v trgovino laufala. Hotela za večerjo Mcdonalds maznit, pa je bila preveč gužva. Iz avta sicer nikoli nič ne vidim Je pa res, da sem včeraj že od kakih šestih naprej še samo posteljo videla, tako da bi mi menda lahko tudi po šipi tolkla, pa ni nujno, da bi jaz to registrirala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Zverince pa tigrček pet z krasnimi slikcami razvaja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Noge me bolijo kot satan, pečejo me ramena, roke, hrbet in rit, še posebej pa veke. :xx!: Tudi, če piha mrzel veter, te lahko zažge. Veliiiiiiko (fraj?) tipov, niti ne tako grdih, pri kafiču Teater v Piranu. Nič pametnega ne jem zadnje dni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jutro levi levinje dvojčki ško luftarčki Obeta se en fajn dan..no kdaj se pa ne Nič bežim delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jutro levi levinje dvojčki ško luftarčki Obeta se en fajn dan..no kdaj se pa ne Nič bežim delat Pozdrav tudi tebi in vsem, ki so že in še bodo vstali..... Po levje sem se danes pretegnila zjutraj v postelji, sonček je že pokukal in verjamem, da bo dan za vse dober.... Mejte se..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jutro andreja...tudi jaz sem se pretegnila...pa še se bom...po levje nekje...cel vikend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Aha, se je že začela alergija ne več na znosni, pač pa dosadni ravni. Goddamit. Spet bo treba tablete goltat :xx!: A pralni stroj crkne, če cel dan pereš eno za drugim? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 naj ne bi crknil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 naj ne bi crknil Ma nekaj čudno je že cvilit začel. Mogoče bi bilo fino počakat, da se malo ohladi Moram poletne stvari oprat, sem jih z vreč zmetala, pa niso najprijetnejšega vonja na svetu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Zakaj se levom nič ne dogaja?Kot da so izumrla vrsta?Po moje so sami lenuhi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Lačna. Hladilnik treba na novo napolnit, pol stvari je že za stran zmetat. A je kakšna trgovina v LJ med prazniki odprta? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 V leve bi morali priti vsi ostali in nas občudovati,ne pa da se mi tu matramo. Da si novš kej naredu. Najprej si morš imiđ ustvarit, pol te bomo pa občudovali(e). Ampak ste res eni pezdeti, vi levi. Ego do pakistana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Veš kako Lev zamenja žarnico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 V leve bi morali priti vsi ostali in nas občudovati,ne pa da se mi tu matramo.trenutno so levčki vsaj samčki pri meni na ignoru... tko da zaradi mene se ful matrite mimogrede, luštna nude fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Veš kako Lev zamenja žarnico? Da bi lev menjal žarnice (edino če je elektrotehnik, te jih menjajo definitivno...).bah raje gre drugam, tam kjer žarnice svetijo in dobro osvetljujejo prostor... trenutno so levčki vsaj samčki pri meni na ignoru... tko da zaradi mene se ful matrite mimogrede, luštna nude fotka Ksenči,tale tvoj post sem namerno spregledal in ga ne, ponavljam, ga NE komentiram.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Zverince kolk sem vesela, da mam par levčkov za prijatelje Vem da danes bo srečen danto sem začutil že zjutraj leeeeeva tačkavem da danes bo srečen dan tudi to se zgodi deeeeesna tačkaDobro jutro levi in še kdo! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Zverince kolk sem vesela, da mam par levčkov za prijatelje hehe a ne de ...tvoje življenje postane "bogatejše" Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 hehe a ne de ...tvoje življenje postane "bogatejše" predvsem so tukaj, ko jih rabim in vem, da se lahko nanje zanesem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 predvsem so tukaj, ko jih rabim in vem, da se lahko nanje zanesem čist res ker nam pač ponos ne da, da oblubljenega ne bi izpolnili. (ja ich bin auch ) Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ksenči,tale tvoj post sem namerno spregledal in ga ne, ponavljam, ga NE komentiram.... o lejga predvsem so tukaj, ko jih rabim in vem, da se lahko nanje zanesem aja? očitno okrog mene ni pravih levov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Jaz se pa škorpiončkov ne bojim tralala tralalaiz preventive tega nebi pel v njihovem gnezdu! ......korajža pa taka...... .......jutro zverinice...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 ......korajža pa taka...... .......jutro zverinice...... pravi lev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Levi so najbolj velikodušna bitja pod soncem: topla, prijateljska, radodarna, veličastna, izzivalna, predana, zaupljiva, smešna................................................................................................... ......korajža pa taka...... .......jutro zverinice...... naj bi bili pogumni in samozavestni Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.