girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Hvala, hvala. V pričakovanju spremembe mnenja Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Levi so najbolj velikodušna bitja pod soncem: topla, prijateljska, radodarna, veličastna, izzivalna, predana, zaupljiva, smešna................................................................................................... naj bi bili pogumni in samozavestni Se ne strinjam z velikodušna, radodarna, predana ... Pri parih posameznikih, ki jih poznam, teh lastnosti namreč NI opaziti. Ampak sej, kdo pa ma vse te kvalitete. Ok, razen mene. Girly, da si novš kej nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Se ne strinjam z velikodušna, radodarna, predana ... Pri parih posameznikih, ki jih poznam, teh lastnosti namreč NI opaziti. Ampak sej, kdo pa ma vse te kvalitete. Ok, razen mene. In mene. Kaj je zdaj, gobezdalo? Si že v elementu? Nohti se mi ravnokar sušijo, čakam, da lahko grem pod tuš in se potem namažem z deotom. Do kdaj delaš danes? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Se ne strinjam z velikodušna, radodarna, predana ... Pri parih posameznikih, ki jih poznam, teh lastnosti namreč NI opaziti. Ampak sej, kdo pa ma vse te kvalitete. Ok, razen mene. Moja sestra je lev.Moj najboljši frend je lev.Moj bivši je lev .Dve sodelavki levinji.....na njih se vedno lahko zanesem.Vedno so tu, ko jih rabim. Lahko pokličem. VEDNO držijo obljubo..... Tako da so opisi postali na osnovi njih Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Do kdaj delaš danes?Koza zmešana. Delam samo do 21h. Tko, da dons ne bo nič cartanja pa sexa. Drugo si najd. Moja sestra je lev.Moj najboljši frend je lev.Moj bivši je lev .Dve sodelavki levinji.....na njih se vedno lahko zanesem.Vedno so tu, ko jih rabim. Lahko pokličem. VEDNO držijo obljubo..... Tako da so opisi postali na osnovi njih No, moji pa na osnovi enga bivšga, pa 2 tipov, pa ene kolegice, pa ene sorodnice, pa uf, sej jih je kr neki. Še eni trije. Nisem pa rekla, da so slabi. Samo, pri nobenem znamenju mi ni kul posploševanje, da so pa zdej vsi taki. Ker pač niso. Jebi ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Koza zmešana. Delam samo do 21h. Tko, da dons ne bo nič cartanja pa sexa. Drugo si najd. No, moji pa na osnovi enga bivšga, pa 2 tipov, pa ene kolegice, pa ene sorodnice, pa uf, sej jih je kr neki. Še eni trije. Nisem pa rekla, da so slabi. Samo, pri nobenem znamenju mi ni kul posploševanje, da so pa zdej vsi taki. Ker pač niso. Jebi ga. Eh, crap. Pa glih zdaj, ko sem horny. Hja no, eni smo vse to, pa še dobre palačinke delamo, pa druge poslastice. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Hja no, eni smo vse to, pa še dobre palačinke delamo, pa druge poslastice. To ti dam pa čisto petico. Čeprov, kej konkretnga mi še nisi skuhala. Eh, klinc, pa taka prjatlca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja, to pa ti res nisem. No, bova enkrat tudi "konkretno" jedli. Hehe Samo bo treba čez dan, zvečer se meni tega več ne da pajsat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Kdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Glej ti to bitjece ubogo izstradano ... Se bova zmenili. Se morajo stvari v službah (od obeh) malo porihtat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja, če sm pa ubogi mali mjau. Ma jaaaaaaaaaa, sej sva še mladi, pa časa kokr češ. Zdej, poleti bova meli solatkice razne...mmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Danes sem glih sanjala, da se derem nekaj na bivšega šefa. Mi je prav pasalo, moram rečt. Skrajni cajt, da se pod tuš spravim še pol ure do šihta. Moram bit sveža, če bo kdo slučajno "preblizu" stopil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Danes sem glih sanjala, da se derem nekaj na bivšega šefa. Mi je prav pasalo, moram rečt.Men se bo to v kratkem uresničlo. Kok je fajn, pa nevarno in hkrati mal svinjsko, ko maš tako moč nad nekom. Samo, ko ti je fajn, da mal vrneš. za vsa leta prenašanja sranja, ko si moral sam kimat. Pol, ko pa on tebe rabi pa...udri po siromaku. Joj, karma moja...sej se bom popravla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Zakaj pa ub rit? A se ne ponavad ub brado? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Joj, Pika, da ti nič ne potegne. Tipi imajo kosmate riti, tudi te si brijejo. In potem po riti kar izgine. Mi imamo pa casual Friday in imam užasne hlače oblečene. :xx!: Če smo že pri ritih ... Toti žepi znajo blazno škodo naredit ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Men pa glih žepi ponavad ublažijo rit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja ti mojo danes so prav masivni. Še mi eno zraven naredijo. Joj, pa nisi še mi slike mojega "tatooja" poslala! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja ti mojo danes so prav masivni. Še mi eno zraven naredijo. Joj, pa nisi še mi slike mojega "tatooja" poslala!To morm pa prov citirat, k sm 3x prebrala, da sm poštekala, kaj si misnla. Tatu lohk pa kle objavm, če češ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Direkt hrepenim po tem. Hehe ... Pošlji mi na mejl. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja, pa kva še. Ne zmišljuj si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Na paznam. Ta najbl dišečga, k če je kaki krep, pol rajš ne dajej gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Za po britju imam macho elegant,macho sport,axe phoenix.Kaj uporabim danes?Potem pa v layf. FUJ Ti nisi čisto običajen lev Najmanj Versace ali JPG...mora biti...no Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Mi daš prav,kajne?Z enim bi upal celo v posteljo,z več pa nisem siguren.a s škorpijonom...o madonca.......bejbe, varne smo.....on pa itak ne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Zverince Dobro jutro levipa desnipa škorpiončki pa še kdo.Jaz se pa škorpiončkov ne bojim tralala tralalaiz preventive tega nebi pel v njihovem gnezdu! če se ne bi vsaj en mejčkn bal ... bi brez problema v gnezdo prišel cvilt tole tralala trilili a s škorpijonom...o madonca.......bejbe, varne smo.....on pa itak ne..... točn to sm pomisnla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ne vem.Sem slišal da ženska piči bolj nežno,pa potem bolj boli in obratno pa si se mal ustrašu al kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.