Audente 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Morgen levčki...vsi še spite... Bil en prekrasen vikend: adrenalinski, zaspan, sanjav, uživaški, nakupovalen, športen...zdaj spet novim izzivom nasproti... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Največkrat nič ne povem,tudi če sem vprašan.Lahko pa povem zgodbo izpred let. Na moj komentar,da v gorah nisem nič izgubil in je morje zakon" Ja kak slovenc pa si.Ja sem bil že 4x na Triglavu!"" Seveda.Nekateri morajo določene stvari dokazati." Morgen mucke in maček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Moja sestra je lev.Moj najboljši frend je lev.Moj bivši je lev .Dve sodelavki levinji.....na njih se vedno lahko zanesem.Vedno so tu, ko jih rabim. Lahko pokličem. VEDNO držijo obljubo..... Tako da so opisi postali na osnovi njih Hmm ja zakaj je pa potem uni ratal "bivši", če .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mmmmmmm cartat, cartat http://www.rtmsd.org/7441120810145648/lib/7441120810145648/Lion-Cub_Dad.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 še predzadnji izpit za mano...razturala sem..čisto po levje...pa še en tak fajn dan je bil...ampak res fajn :2src: :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Jaz pa v dveh večerih spisala seminarsko sicer vem, da bi lahko boljš.. sam nimam razloga.. na trenutke sem kar slabe volje zarad tega.. noben izziv mi ni tale faks.. slučajno sem naletela med fajli v wordu na seminarsko, ki sem jo za filozofijo napisala na prejšnjem faksu (ok, sicer je res, da sem se še posebej potrudila ) in skoraj nisem mogla verjet.. da sem to bla sposobna jaz napisat ker je dejansko hudo dober članek.. zdaj pa nekak sploh ne vem, če bi še lahko.. namesto, da bi napredovala na faksu, sploh ker je FF, nazadujem.. :xx!: mah drugač je pa fajn lajf sonček... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 audi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Morgen Ja punce sem kar ponosna nase.V vseh pogledih Tako da...samo naprej......no saj še 4 letnik me čaka...ampak naj ne bi bil problem Uživajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Mijawwwwwwwww.....levček.Kdaj pa v zverinjaku nismo pridni??? VEDNO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 JAZ ŽE NE!Pa saj praviš da sem čuden lev aneda. :opica: Ma si kakršen si...ane? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Še zverince mal počohat, k sm lih mejčkn frej Bravo, Audi kar tko naprej, ti super gre Čarovnik, si pa res čuden lev levi ponavadi ja ne gledajo, al so res pridni al ne ... oni pač SO pridni ... tud v lenarjenju uživajte .. čist po levje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ja ja ja Scorpio mi smo pridni najbolj takrat ko spimo.... ah kako fajn k je pomlad... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Še zverince mal počohat, k sm lih mejčkn frej Bravo, Audi kar tko naprej, ti super gre Čarovnik, si pa res čuden lev levi ponavadi ja ne gledajo, al so res pridni al ne ... oni pač SO pridni ... tud v lenarjenju uživajte .. čist po levje Lepo, lepo levinje smo pridne sploh vedno, saj smo dobre do partnerjev, ko oni lenarijo smo me v akciji. Poskrbimo za mkadiče in jih vzgajamo tako, da dobijo kdaj tudi po krempelcih.....Lepo se mejte levčki in levinje..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Lepo, lepo levinje smo pridne sploh vedno, saj smo dobre do partnerjev, ko oni lenarijo smo me v akciji. Poskrbimo za mkadiče in jih vzgajamo tako, da dobijo kdaj tudi po krempelcih.....Lepo se mejte levčki in levinje..... točno tako. Vedno vse pod kontrolo. Samec in mladički i dobro znamo z samcem...to je bistvo vsega...pol nam pa z roke jedo....kremplce je pa itak treba vsem mal pristrič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Jutro zverine je bla težka noč...upam da bo dan manj intenziven Grem na potep po lepi Sloveniji...dež ti se pa skrij Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Jutro zverine je bla težka noč...upam da bo dan manj intenziven Grem na potep po lepi Sloveniji...dež ti se pa skrij uživaj jst pa delat, potem pa v dvorano bodrit punce, malce mlajše od moje imajo finale mi pa drug vikend v ljubljani sej kako bom delala mi glih ni jasno, prstek buba... pri nas baje rahlo dežuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 uživaj jst pa delat, potem pa v dvorano bodrit punce, malce mlajše od moje imajo finale mi pa drug vikend v ljubljani sej kako bom delala mi glih ni jasno, prstek buba... pri nas baje rahlo dežuje popih na tvoj prst....uživam pa itak po levje...mi je ško tako dobro kosilo skuhal...zdaj grem pa na kavico...in nekaj sladkega...plo pa učit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Nobene avtoritete nimam več.Še sonce več ne uboga. Mogoče je kriv tvoj prst Ksenja,ali sobota. moj prst je krivec, ni druge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Mah...no ja....grem jaz študirat pogodbeno pravo....treba delat...študirat...četrtek bo prehitro tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Grrrr sovražim sobotoMrjau levinje,levi in ostali.ELO so zakon takoj za Lennonom!Ha ,pa recite, da ni res. Jaz pa nedeljo... :vragec: Ker za njo pride ponedeljek... :wOOt: Mucke in maček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jaz pa prav ljubim ne-deljo Jutranja kavica v posteljo...ptički pojejo ob odprtem oknu..iza kucla kuka prebujajoče se sonce v kuhinji že diši po juhi...na žaru se bodo spekle postrvi....v zraku je čutiti vonj po nečem...nedoločjlivem vonj po sveže opranem perilu na terasi...branje knjige v ležalniku na popoldanskem sončku... Bejba zdaj pa nazaj študirat Zverine..luftarji...škorpije...kozice...in vsi ostali...tigerčka pogrešam: Le kje je VSEM x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 zverince tak krasen vikend je bil tole čist levji pa sončka tolk, da bi ga lohk izvažal mam mal barve Ti si zlata. A svojega tudi tako razvajaš? ni mojega drugač pa razvajam tiste, k si zaslužijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 En big kiss v zverinjak...Itak nikjer nikogar....je preveč lepo vreme Užiwajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 jE jE jE Vsemogocni levi,,,nadmacke,,,vedro mrzle vode in smo k cucki,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 jE jE jE Vsemogocni levi,,,nadmacke,,,vedro mrzle vode in smo k cucki,,, no Zvezani...vse najlepše in najboljše za tvo Rd ,,obilo cvetočih češenj in čimmanj mrzle vode raje kak mrzu pir Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.