Audente 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Juterček vsem en lep dan in vsekakor...malo dežja danes mora biti............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 taki so sploh hecni pa take, k na taiste tipe prov veselo padajo v soboto mi je en prov veselo razlagal, da ma ful keša ... in v isti sapi, da mu grejo na živce take bejbe, k padajo na keš pa ne bi pol rajš bil tih, kolk ma keša al kako aja, drugač pa krasen dan, zverince vseh sort Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 matr...ampak zverine že vse spijo...saj ne moreš verjet tudi obiskovalca več nikjer nobenga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Morgen Tale Zofka se je pošteno polulala. Na vrhovih Storžiča je sneg in prav nič ni toplo...in kar ena oblačnost se vleče tuki okoli Levom vseeno bolj odgovarja lenarjenje v senčki in poležavanje v travi...bo še treba počakat... ajd...dvojček...ti se pojaviš od nekje nenadoma...pol pa misliš, da bomo kar letali okoli tebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Mrjau Včeraj sem vzel neko literaturo v roke in bral do 4h3o.Živ dokaz,da napačna literatura v napačnih rokah naredi več škode,kot koristi! :wOOt: x:Dx x:Dx že ni bila napačna. Če bi bila...ne bi vztrajal do 4.30. Vendar levi, ko nekaj začnemo, ne nehamo, a ne??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 mmm, JA! NO go.....sicer si pa reku, da te ne bo par dni a te je dež pregnal iz valjanja po trav??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Sem si včeraj lase postrigla za nekje pol metra menda. Je še držalo novo obliko, dokler se nisem danes zbudila. Zdaj pa vsak las po svoje. Pa seveda so se mi eni že kravžljat začeli. Goddamit. Itak, da nimam nobene pene ali trdilca ali karkoli se pač za lase uporablja, da bi si to štalo nekako v red spravila. Še likalnik za lase sem kolegici posodila, ki je v Zagrebu že 100 let. Mi res ni jasno, kaj naj zdaj naredim . Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Morgen Sonček je in naša Girly je skuštrana. Predlagam, da greš k frizerju in boš ko Lutka sa naslovne strane. Jaz sem tudi naročena pri frizerju, ob 9.00...se popedenam, makeup potem gas ( ampak ne na vas). V MB na izpit Danes bo krasen dan, to sem začutila že zjutraj, ko sem se zbudila Pijem in uživam ob kavici in premišljujem kako lepo je življenje ( kadar človek nima problemov ) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Mrjau Sem mislil da se sploh ne oglasim,ko nimam kaj povedati,razen"Sonček je in ti si skuštrana" sedaj pa tole :hepko: Če nisi ti na 2? Sem kar sem in sem tudi kar nisem...predvsem sem pa sonček.... In še en izpit za mano, da se mal pohvalim in tko.... Grem užiwat ta prelep večer in ga malo zapit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Sem si včeraj lase postrigla za nekje pol metra menda. Je še držalo novo obliko, dokler se nisem danes zbudila. Zdaj pa vsak las po svoje. Pa seveda so se mi eni že kravžljat začeli. Goddamit. Itak, da nimam nobene pene ali trdilca ali karkoli se pač za lase uporablja, da bi si to štalo nekako v red spravila. Še likalnik za lase sem kolegici posodila, ki je v Zagrebu že 100 let. Mi res ni jasno, kaj naj zdaj naredim . mah, poznamo to.. skuštraš do konca, tko da zgleda da je blo namerno.. mal vode, da se skravžlajo še bolj na divje.. rešitev za na hitr.. jaz mam pa orehovo olje gor, neki boge lase zadnje čase.. pa prhljaj.. bo treba proso zobat uf, točno, pozabla barvo kupit.. se je bratec jutri naročil za barvanje..Sem kar sem in sem tudi kar nisem...predvsem sem pa sonček.... In še en izpit za mano, da se mal pohvalim in tko.... Grem užiwat ta prelep večer in ga malo zapit ful pridna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 mah, poznamo to.. skuštraš do konca, tko da zgleda da je blo namerno.. mal vode, da se skravžlajo še bolj na divje.. rešitev za na hitr.. Ma imamo v službi en določen dress code, ne moreš ravno skuštran prit, nekako ni zaželeno. Sem potem za silo zrihtala, v službi pa glavna atrakcija. Pa zeblo me je ful, se sploh nisem zavedala, da te lasje tako grejejo. Neka utrujena sem, grem kar spat. Jutri zjutraj bo verjetno spet borba z lasmi... Popoldne pa na Štajersko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Včeraj sem vzel neko literaturo v roke in bral do 4h3o. Zihr si Herija Poterja bral. Sem si včeraj lase postrigla za nekje pol metra menda.Eh, verjemte, na sliki prov krasno zgleda...v živo bo pa treba še prevert, pa jo pol prešimfam za vse vas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Glavno, da je krasno Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Mrjau zverinice! Audente za izpit. pa vzemi kot kompliment od ,pa še sem za povrh.Upam da ni bil večer težji od izpita? :lol: Girly ti pa frizuro na 3 cm .Bo enkratno.(Upam da bom preživel izjavo.) x:Dx Mijavvvvvvvvv Hvala hvala...saj je bilo mišljeno za dobro Ha ha..večer je bil ..... ha ha...prav nič naporen prav sproščujoč...ta lepš pride danes in ta vikend in tale pesem me zdajle....preveva z enim navdihom Povej mi, kdaj greva spet na morje, kjer te božajo zvoki šumenja morja. Kdaj greva spet na morje? V daljavi slišiš orkester igra in nežno te primem za boke,v ritmu bosa objeta zaplešiva.Kdaj greva spet na morje le midva? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Ma imamo v službi en določen dress code, ne moreš ravno skuštran prit, nekako ni zaželeno. Sem potem za silo zrihtala, v službi pa glavna atrakcija. Pa zeblo me je ful, se sploh nisem zavedala, da te lasje tako grejejo. Neka utrujena sem, grem kar spat. Jutri zjutraj bo verjetno spet borba z lasmi... Popoldne pa na Štajersko. Uuuu, Girly se je postrigla , to bo treba v živo preverit Jst grem tut dons mimo tvojega konca, še naprej Radenci , oz. v Murski prespimo , jutr pa laufamo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Uuuu, Girly se je postrigla , to bo treba v živo preverit Jst grem tut dons mimo tvojega konca, še naprej Radenci , oz. v Murski prespimo , jutr pa laufamo Pazi koga boš prehitel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Pazi koga boš prehitel dons na poti al na teku Pa čestitke za izpite , vidim, da ti kr letijo te zadeve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 dons na poti al na teku Pa čestitke za izpite , vidim, da ti kr letijo te zadeve Ma jutri v Radencih, A ne??? Hvala hvala....pridna sem res. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Ma jutri v Radencih, A ne??? Aha , ja vse, ki bojo počasnejši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 No pa je še ena 10 ka padla...mah ...carica sem, ni kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 jaz grem pa jutri spet na motor vsaj 14 dni mela pavze, motorčk bil na servisu pa delala pa faks pa ... ga že čist pogrešam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Mrjau Še vedno nikogar.Menda nismo ogrožena vrsta Ne še...Smo pa uživaška vrsta živih bitij in lepo vreme izkoristimo uza potepanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Prebivalci zverinjaka, en čudovit pozdrav očitno se je moj glas odloču žuranje mal potegnt, tko da je ostal v Cerknici bomo bolj potihem dons Mrjau zverinice Ponedeljek ima 25 ur 11 minut! :wOOt: Torej lahko spite 1 uro 11 dlje :sleeping: :sleeping: že mogoče ... če ni tole vse skup en dolg četrtek Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 http://www4.slikomat.com/07/0521/090511vlxx.jpg Mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 V petek bilo eno čudno vreme in je namesto piknika padel shopping. Prišla domov z high waist hlačami, bomo videli odziv publike. Po novem imam konfekcijsko cifro 34. Se mi zdi, da se je folk odebelil, pa so jim šli na roko in cote malo povečali, cifre pa pustili enake. In če si prej nosil 36 zdaj že to visi na tebi. Seronje. Doma itak, da so povsem zgroženi nad novo frizuro, saj drugega ni bilo za pričakovat. Seronje. Grem na palačinke pa čvek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.