Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

V petek bilo eno čudno vreme in je namesto piknika padel shopping. Prišla domov z high waist hlačami, bomo videli odziv publike. Po novem imam konfekcijsko cifro 34. Se mi zdi, da se je folk odebelil, pa so jim šli na roko in cote malo povečali, cifre pa pustili enake. In če si prej nosil 36 zdaj že to visi na tebi. Seronje.

Doma itak, da so povsem zgroženi nad novo frizuro, saj drugega ni bilo za pričakovat. Seronje.

Grem na palačinke pa čvek.

ooo, poglej jo x:px, jst pa še zmer firbčen glede tvoje nove frizure xnckrivx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

V petek bilo eno čudno vreme in je namesto piknika padel shopping. Prišla domov z high waist hlačami, bomo videli odziv publike. Po novem imam konfekcijsko cifro 34. Se mi zdi, da se je folk odebelil, pa so jim šli na roko in cote malo povečali, cifre pa pustili enake. In če si prej nosil 36 zdaj že to visi na tebi. Seronje.

Doma itak, da so povsem zgroženi nad novo frizuro, saj drugega ni bilo za pričakovat. Seronje.

Grem na palačinke pa čvek.

A ne, a ne da so to nardil.. men tud nič več 36 ni prav :xx!: pa se pol divje sekiram kako sem shujšala pa bašem s hrano..

hvala bogu za bosno, edine pametne hlače, ki jih mam trenutno, so iz tam.. za 10 € xrolleyesx

aja, ko smo že pri levčkih.. kok je pa moj ego trpel dons.. bla na razgovoru za nek job.. bolj zaslišanje in kviz blo.. pač neki v zvezi v EU predsedovanjem in tam 3članska komisija in brez kakih pozdravov, roke.. sam vsest se na stol, mal povedal kaj naj bi sploh delal, pol pa vprašanja v stilu: kok je članic EU, glavno mesto Litve, kdo so slovenski poslanci v EU, kok sedežev ma SLO parlament.. v bistvu nisem mela pojma.. ker me ne zanima kej preveč to.. bi pač povedal, da to hočejo in iščejo, sploh ne bi šla al bi se pa vsaj mal pripravla prej.. za trenutek sem dobila filing, da nisem nič boljša od Tine iz BB.. pa pol ugotovila, da bi me mar spraševal o umetnosti, kulturi, motorjih, španščini, Španiji, geografiji, whatever.. kot so na primer eno za mano.. bi mela ful pojma.. sem se mal potolažla..

pa po en stran kul razgovor bil.. sem vsaj dojela, da nimam kaj tam počet.. mi niso kul taki vzvišeni odnosi med ljudmi pa tak način.. v glavnem.. grem se rajši učit pedagogiko x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ko smo že pri palačinkah moram še to omenit, prejšni teden grem med malico po čaj v Staro Ljubljano, pa grem mimo Romeo, glih

prav lačen, pa se takoj odločim, kupim čaj, pa se potem lepo usedem, pa eno Romeo palačinko za malico, mal dolga malica je bla sicer :inocent:, pa me noben ni pogrešal x;)x

ko smo že pri palačinkah x:o)x

sem zanč xsrcx pelala tja, sem naročila hmm.. bogvekero.. v glavnem.. neverjetno.. ampak me je zmotilo, da je blo not tooooolk nutelle.. ker je dejansko zabrisala okus vsega ostalega, kar je blo not (aja, Jaffa je bla) in slabo mi je blo pol na koncu.. pol manj bi blo zame glih prav... xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jeti .........šele zdajle opazla kolk si nam luškanega levčka prlepla..za vas za lahko noč:

Levčki ste kot vodnjak ljubezni, ki se ne izsuši,

smo kot pesem, ki mi v srcu vedno zveni,

ste kot vodnjak ljubezni, plamen, ki ne dogori,

smo kot pesem, ki mi v srcu vedno zveni.

NOČKO :2src:

ko smo že pri palačinkah x:o)x

sem zanč xsrcx pelala tja, sem naročila hmm.. bogvekero.. v glavnem.. neverjetno.. ampak me je zmotilo, da je blo not tooooolk nutelle.. ker je dejansko zabrisala okus vsega ostalega, kar je blo not (aja, Jaffa je bla) in slabo mi je blo pol na koncu.. pol manj bi blo zame glih prav... xnckrivx

ja, to sem tut jst opazil, z nutello glih ne šparajo, moraš bit kar navajen xnckrivx x;)x, no če bi jst odločal, bi jo dal manj x:px, jst pa zadnjič Romeo (z jagodnim prelivom, kokos mi je zapasal), pa je bla dobra :yumy:, tako da je pri nutelli fajn, da je čist nekaj drugega zraven, kaj sadja, da mal preseka tist okus x;)x

Jeti .........šele zdajle opazla kolk si nam luškanega levčka prlepla..za vas za lahko noč:

Levčki ste kot vodnjak ljubezni, ki se ne izsuši,

smo kot pesem, ki mi v srcu vedno zveni,

ste kot vodnjak ljubezni, plamen, ki ne dogori,

smo kot pesem, ki mi v srcu vedno zveni.

NOČKO :2src:

Avdi ti pa precej Californijo poslušaš :palec:

Kukuc med zverine :2src:

x:Dx x:Dx x:Dx Merlin 6 in kaj ti to uporabljaš da privlačiš pse in ne mačkice???

Po moje bo treba vodico za po britju zamenjat...se bodo lepile kot muhe x:)x

No bomo mi naredili drugim lep dan :2src:

Ja Ebor, California je the best :palec:

Jap za nas stare rokerje, kajne...

:vio:

Vic leta.....STARE :eek:

Saj pravim,da iščem pravo formulo. x:px

Ne boš verjela kaj vse je že letalo za mano :vragec: x:o)x xNNx :frog: xb:)x xwitchx :opica:

ti dam en namig xcivx zelo fajn diši pa same bejbe se potem lepijo Davidoff...kupi si ga...mhmhmhmhmh dober vonj :2src:

Zdaj pa levčka Užiwajta maksimalnoooooooooooooooo x:Xx x:Xx x:Xx

Delat je treba in plačo zaslužit.... :O:

to pa zmeri..se nimamo časa starat.. :palec:

x:o)x x:Dx

Ali pa se staramo v rikverc... :eek: :wOOt: :onfire:

Če bi sodil po sebi... x:px :fool:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

naj smo mladi ali stari, bistvo je, da se mamo fajn :2src:

Tu bom pa Jankota citiral - takle smo si naredil, takle imamo... :palec:

Se pravi živimo in veselimo se tistega kar imamo in trudimo se da bi bilo še bolje... x^x x:px

Pa je fajn... x:Dx

Kot si naredimo... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Tu bom pa Jankota citiral - takle smo si naredil, takle imamo... :palec:

Se pravi živimo in veselimo se tistega kar imamo in trudimo se da bi bilo še bolje... x^x x:px

Pa je fajn... x:Dx

Kot si naredimo... :palec:

Včasih je tudi res, da si delamo tako in drugače, pa nismo vedno ravno v najboljši izvedbi,

a vendar, še vedno imam tisto tvoje pred očmi...Vse mine...in prej ko to sprejmemo prej ugotovimo, da smo v bistvu srečni in nesrečni ravno toliko, kot si dovolimo :palec: x:o)x

Mater premišljujem,a sem v puberteti,ali nisem :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Jaz mislim da se ti ravno začenja... :wOOt: :wOOt: x:Dx

Jutro :2src:

ja ja ja...čez škorpijone jih res ni. Tudi jaz poznam enga takega škorpijona, ki trdno drži v objemu xsrcx

vendar je objem zelo širok, tako da je ogromno življenskega prostora x:px

Sobota bo krasen začetek popolne nedelje....in sonček je vse močnejši x:Xx

evo ga...enga levčka....čeden ko ta prav lev :2src:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/71/039_65882~Antonio-Banderas-Posters.jpg

no pa še eden čeden levček... x:)x

http://www.leatheregg.com/dozen/huevos/matt-leblanc.gif

Ksenč a bo v redu?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...