Aliana 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 evo ga...enga levčka....čeden ko ta prav lev http://imagecache2.allposters.com/images/pic/71/039_65882~Antonio-Banderas-Posters.jpg :2src: tale nosek in učki ob jutranji kavi... ne moreš, da ne bi bil lep dan pol (majo tlele na poti iz mesta do doma en ogromen plakat Tonija s sončnimi očali na neki optiki.. se mi moj lubi sam smeji, ko vedno čist počas tam mimo vozim ) Levčkice, levčki, uživajte.. jaz še pozajtrkujem do konca in se spravim po motor pa na izlet križ me čez noč na srečo nehal bolet (očitno se staram, 5 let delam promocije, pa me nikol ni bolelo v križu od 12 ur stanja, zdaj pa že drugič ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Pozdravček vsem. V tem umirjenem nedeljskem jutru. Kavica na terasi se bo prilegla. Uživajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nemirni Ujetnik 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Leos are supreme! Citiraj It's holding me, morphing meAnd forcing me to striveTo be endlessly cold withinAnd dreaming I'm alive http://shrani.si/files/headsmash11r0s.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Leos are supreme! Se povsem strinjam. Dobrodošel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Vsak dan več levčkov Živjo Nemirni Ujetnik Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 čau mucki... jutranji plan 'bomokejdelal' se je spremenil v celodnevni izlet to mi je všeč bomo pa jutri mal več delal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Mucke in oba muca dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Mrjau zverinice Sem takšne volje,da vsakemu podarim xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx A toliko si nas preštel??? Se mi je zdelo, da smo bolj v manjšini ... Čeprav se je par novih zadnji čas pojavilo. Alef, dobro jutro tudi tebi! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Dobro jutro levček , levinja , vodnarček in škorpijonka xrosex . Danes bo moj dan šel nekako takole Merlin 6 hvala za vrtnico. Že druga v 5 dneh. Ljudje res u+znajo prijetno presenečati.Bo pa lep dan, nekoliko oblačen a zato po svoje zanimiv. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 še zverinam...en dolg za lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Vsaka čast.Tako se govori. :hepko: Tisto o kranclu sem se hecal.Sem vedel da ne bo potreben Jutro Najprej tebi Merlin 6 no škorpijon je dobil prvi danes....čeprav počutje je še vedno komaj za +2 Ampak levinja se nikoli ne pusti na kolena....po počakala na ples. Nič bat. Imejte se skrajno.......kjerkoli že ste PS: ne bom še hrana.....koreninam od ciprese Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jutro Najprej tebi Merlin 6 no škorpijon je dobil prvi danes....čeprav počutje je še vedno komaj za +2 Ampak levinja se nikoli ne pusti na kolena....po počakala na ples. Nič bat. Imejte se skrajno.......kjerkoli že ste PS: ne bom še hrana.....koreninam od ciprese Za 100 let, pa še kakšnega čez... xwizardx :flower: Mrjau zverinice Dobro jutro tudi ostalim Na Kanarskih otokih je povprečna temperatura 22.Pozimi 18 poleti 26in danes t akooooo lepo sije sonček.kaj bi še hoteli več :hepko: Aja?Tisti mali oblaček nad vašo glavo vas moti :P :onfire: To bi bilo zame... Dobro jutro, muc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Za 100 let, pa še kakšnega čez... xwizardx :flower: :onfire: 100 let....no to ne bo hudo k že zdaj 99 izgledam danes dobim zjutri tale meil...zato pazte kje hodite... Mali Indijanček vpraša svojega očeta, plemenskega poglavarja in vrača: "Oče, zakaj imamo mi tako dolga imena, ko pa imajo belci tako kratka – npr. Bill, Tex ali Sam." Oče mu odgovori: "Poglej, sine, naša imena so simboli, znamenja, prikazujejo lepoto naše kulture, ne kot imena belcev, ki se ponavljajoiz generacije v generacijo. Predstavljajo tudi, kako smo kljub preganjanju preživeli. Na primer, tvoji sestri je ime Majhna romantična luna nad jezerom, ker je bilo tiste noči, ko se je rodila, videti prekrasen odsev lune vjezeru.Potem je tu še tvoj brat, Veliki beli konj, ki galopira čez prerije sveta, ki jih vidiš iz našega tabora, kar predstavlja našo sposobost preživetja in življensko silo naših ljudi. Zelo preprosto je in lahko razumljivo.Imaš še kakšno vprašanje Majhen počen kondom Made in China?" luftarček še enga zate ampak ste pa res srčki vodnarčki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 100 let....no to ne bo hudo k že zdaj 99 izgledam luftarček še enga zate ampak ste pa res srčki vodnarčki x:Dx Ko jih boš res imela 100 boš pa zgledala kot da jih imaš 10... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 daaan muceki ! A je to Merlin... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Dans pa levčkom in muckom kar dogaja.....predvsem lenoba se jim pozna.Če v zverinjak ne bi kukali še drugi...bi bilo povsem pusto....tuki, a ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ojla,sam dodajam, da OBOZUJEM LEVE. Me sprejmete? mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Seveda....DOBRODOŠLA Zakaj obožuješ levčke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Seveda....DOBRODOŠLA Zakaj obožuješ levčke ker so dinamicni, pozitivni in imajo veliko energije ter mi v zivljenju nasploh pomagajo razumeti dolocene zivljenjske situacije ali pa jih olajsati.pa velik in iskreno se smejejo!mijavmia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Se strinjam z vsem ...razen tistim o mesu. Imam rada kaj drugega umazanega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Levi imajo najrajši kakšen sočen zrezek od umazanega mesa(nekateri pravijo svinski) delajo veliko,a le zaradi velikih potreb. Če ne čutijo potrebe,jih ne premakneš niti z buldožerjem. Bom še kaj povedal,ko to prebavite prav nasmejem se tvojim hudomušnoresničnim izjavam. Svetovna je ta: da veliko delamo zaradi velikh potreb Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 hej levčki...kar lep čas se nism javla ampak me ni blo v Sloveniji...ZZdaj sem novopečena inštruktoriva joge in 5 tedneov mučenja v Orleansu je za mano...niti ene solze mi ni žal pa čeprav sem imela tri konkretne krize...prva je bla boj s teleškom - muskelfiber za pop...druga seveda psiha in tretja nekje vmes...Je pa res, da sem drug človek... Ne morem verjet koliko balasta, ki nam jemlje energijo vpeljemo v vsakdan...Trenutno sem kar zmedena v tej džungli stresa in živčnih vojn saj je bilo 5 tednov nirvane, meditacije in po 6 ur vadbe joge na dan kot balzam za telešček in mind...Znanje ti kar z lijakom zlivajo v možgane in mislim, da bom celo stvar žvečila še kar nekaj let...Od filozofije, psihologije, ayurvede, anatomije in vseh sorodnih ved pa do najbolj skeptičnih misli o reinkarnaciji, pri kateri priznam - prepričali so me...Vse skupaj ima smisel... nč. pa se kej tipkamo... p.s. ob svoji mantri sem dobila tudi novo ime - Shakti - cosmic energy Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Levi imajo najrajši kakšen sočen zrezek od umazanega mesa(nekateri pravijo svinski) delajo veliko,a le zaradi velikih potreb. Če ne čutijo potrebe,jih ne premakneš niti z buldožerjem. Bom še kaj povedal,ko to prebavite tole pa lahko uporabiš s kamoto še v kakem drugem vicu... recimo biki so tut takile....pa kak škorpijon Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 SREDA, ta in ona ....pozdravljena.Očo so še kar zlepljene, pritisk na dnu, a vedar sredina tedna je tu. Kaj se nam obeta do konca tega tedna: Naš življenjski tempo se bo v poletnih mesecih korenito dvignil. Imeli bomo občutek, da naši sosedje ali sostanovalci nekaj skrivajo, zato bomo še posebej pozorni nanje. Zaupajmo svoji intuiciji in na glas povejmo, ko nas bodo začele stvari res motiti. Paziti je treba pri vožnji z avtom, saj smo v tem obdobju podvrženi nesrečam! Zato hodimo peš. Menda bo koristilo zdravju... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Jutro mucek Kdo ti po dal eno okol ušes?Vrni v dvojni meri In pozdrav ŠKO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.