Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Če mene boli glava,jo enostavno odvijem.Pozorna moraš biti samo na to,kakšen navoj imaš Jaz imam fini levi navoj Fakingšit.A je to kaj za na kruh namazat? Mah ja bil je lev zavoj. In sem zletela s ceste. Evo me zdaj. Z bolečinami v glavi. Sej bodo minile. Ne. Na kruh pri nas mažemo Zdenka sir in marmelado Zdaj sem dva Bandidosa na tla spravila in sem takoj boljše volje. In študiram reorganizirano družino ...a se lohk se jaz javm med levinje, so me vpisal ze kake dekade nazaj, pa mi cist prau fajn ustreza moj plc v soncku! mmrrrrrraaaaaauuuuuvvv!!!!!! Heloooooooooooo Gorenjka in kakšna levinja si ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 jaz sem dotrajan model. Bo treba dolit frišno olje in na novo podmazat. Imam rada tipčke a zato še nisem gay Sem že boljše volje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Kakšen dotrajan?Si lepo povedala:olje,mast. Kvarijo se novi modeli za vsako malenkost tukaj te podprem....novi modeli so itak samo za v smeti....preverjeno se nima smisla ukvarjat z novimi modeli. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Čau mucki Audi, dobro opravita jutri ugotavljam, da mi sploh ni največja muka učit se in pisat izpite.. najhujš je pol vsa tista birokracija trapasta z hojo na govorilne, da ti vpiše oceno in ti 2x podpiše indeks, ko mamo pa itak vse v elektronskem mam še od lani 3 ocene za vpisat pa me prav ima, da bi najela nakoga, da bi opravil to zame... zguba časa :xx!: mah, motor mi manjka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Mijaw Odpravljava se novim dogodivščinam nasproti.Za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 hy.tudi zverine niso več kar so bile.in vse obiskovalce smo pregnali.le zakaj?saj smo ja miroljubne in predvsem veličastne živalice ŠKo niso nič ugotovil. Vojna z zdravniki se nadaljuje. Bitka še davno ni končana, puške ne bomo vrgel v koruzo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 En velik od občasne obiskovalke da ne bo čist prazen brlog nč bat, niste pregnali ... mogoč sam nimamo velik za povedat Audi, za ško Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Merlin, saj ne vem kaj naj ti rečem.Nasmeješ me. ...pa sončka mi pošlješ.Pa pol me za ostale prav nič ne briga..Všče mi je še luftar če kej uleti...ostali so pa itak..vsak svet zase ma nič...grem raje likat. Tam je vroče, mogoče se še celo kak gram maščobe stopi, ko ene toooooolk skrbi moja Okroglost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Mrjaw....neki so me preganjali v sanjah.A sem še vedno tuki.Vroče bo danes.V službi klima na 21stopinj.ej bedaki :xx!: Ampak mejste se skrajno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Mrjaw....neki so me preganjali v sanjah.A sem še vedno tuki.Vroče bo danes.V službi klima na 21stopinj.ej bedaki :xx!: Ampak mejste se skrajno x:px Pri nas... ..."klima" takole "od oka" okrog 35 stopinj... :wOOt: Morgen mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Hej vidva....tole pa zvezde za danes priporočajo: ONA:Zvezde svetujejo več diplomacije. Vseeno se trudite na vsak način dokazati svoj prav. Taki koraki so popolnoma odveč, na koncu se boste le izčrpali. Nekaj se bo uredilo povsem spontano. ON:Slišali boste zgodbo, povezano z dvema znancema. Vse skupaj se lahko razlaga na več načinov. Nekako se boste znašli vmes, med dvema ognjema. Popoldne se boste lažje odločali. ma nič, delat bo treba. Gofljo lahko sam JJ obrača in posranci ki majo dobor plačo ( je šef včeri javno pobedu ) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Morning mucki strelček je šel ob 9h, ga mačkon zamenjal in me čist uspaval s predenjem na mojem hrbtu... me je zmanjkalo do pol 12h zdaj sem hotla začet delat pa se je frendica na kavo povabila nič se mi ne izide po avto grem danes na servis, upam, da ne bodo pretiravali z računom... (audi, pri nas doma majo klimo 'kao' na 23'.. mam vedno dodatni pulover s sabo, kadar pridem na obisk ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Preživela danes je bila klima na znosni temperaturi sedaj lepo eno fajn kavico skuhat pol pa v šoping...in neki skuhat...pol pa v šoping..pa mal na teeraso ležat...pa kak čwek z mojo vodnarko...ej pa bo dan naokoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Jebiga , takva sam. Vse na pol dobim in na pol dam NE klima danes na srečo ni bila na 16 stopinj, je bila na znosnih 23. Moja tajnica je v menopavzi in ji je vedno vroče.Kdo se je zmislu tajniških pravil oblačenja? Pri +30 mora ona nosti najlonke. :xx!: Ker je ameriški sistem so je vse ena pisarna..bemu...pol pa nas zaradi nje zebe. Preganjanje? Daj tole mi razloži. Moja levja visokost ne dojema Terasa in ležanje? Ma ne, sem se že začela dolgočasit Grem zdaj mal še drugam, pogledat če ma trava fedre Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Bemu kako si ti to zakompliciral Grem se jaz z enim Bandidosom ohladit. Pa da vidim če bodo pol kaj hitreje delali moji možgančki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 fakingšit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 bemu...pir sm zgleda zavohu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 joj joj joj če ti povem kdo me je preganju...ujel in pol nisem mogla rečt ne :inocent: ne ne povem še...še ni ta pravi čas za to Ksenia..kwa dogaja Janko pir vohaš...ulet ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 a se lahk na pir pridružim berem tlele ene fajn antropološke članke pa bi čist pasal zraven... za 4€ so me olupli dans v knjižnici treba začet vračat knjige ob roku avtoček pa dela sam očitno bom brez klime ostala, ker bi blo popravilo min. 250€ pa ne more niti približno obljubit, da se tam neha... mah ja.. saj nisem edina... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Mijaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww malo daljše pretegovanje je bi lo danes zjutraj Aliana, kadarkoli lahko prideš na pir ti samo gas pa na vas No kje ste zverine? Vas je vročina zdelala v nulo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Mijaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww malo daljše pretegovanje je bi lo danes zjutraj Aliana, kadarkoli lahko prideš na pir ti samo gas pa na vas No kje ste zverine? Vas je vročina zdelala v nulo :xx!: Če bi me včeraj na šihtu polil z vodo bi se kadilo z mene... :wOOt:Danes bo menda še huje... Morgen mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Alef Tuki je pa klima na 20 stopinj. Ko prideš ven te pa skor kap trof.ej mena je res čudna stvar Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Alef Tuki je pa klima na 20 stopinj. Ko prideš ven te pa skor kap trof.ej mena je res čudna stvar Te muči mena? Meni je deveta briga, ker sem poskrbela za to...Veš, temperatura pa....pasji dnevi bodo, ampak mi mačkoni in mačkonke se ne damo, ne?Mrmjav.....grrrrrrrrrrrrr Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ha ha ne mene...mojo tajniico..pol pa stalno klimo štela na minimum...ampak kar je preveč je preve pasji dnevi.......komi čakam..........jeeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 jaz pa končno v kikli in mini majčki in celo profesor se je javil na mail v tretjem poskusu in po dveh mesecih pa sporoča, naj se oglasim, sam bo gužva mah tud prav, sam da mi že vpiše tale seminar v indeks... naj vam ne bo prevroče men je zaenkrat še ravno prav Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.