alef 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Alef Tuki je pa klima na 20 stopinj. Ko prideš ven te pa skor kap trof.ej mena je res čudna stvar x:px Pri nas pa... :wOOt: Včeraj na šihtu dobil en ledeno mrzel pir... x:px Čez dest minut je bil že... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Mrjau zverinice Ne meni-niso več bla bla itd Sem bil navsezgodaj kaskader,da se izognem vročini in potrebi,da nosim sod piva seboj. Nekaj mi šumi v glavi.Izkušnje iz prejšnjih let mi pravijo,da bo to trajalo do septembra Le kaj se ti dogaja? Kakšni šumi so to? Ljubezenski? ali samo : hočem pir, hočem pir ...pa mir Jaz sem navsezgodaj zalivala rožice....in narezala vrtnice , ki sedaj krasijo mojo pisarno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ma dej nehi no...jaz bi za Rd kaj bolj osebnega tale flaša je za v pisarno čist oki...še to je predobro za v pisarno tudi bela vrtnica je lepa. bodi vesel da se kdo spomni nate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 tudi jaz bi na morje ampak najprej na Lent....juhu. komi čakam, da se nažuram po štajerskooooooooo ubijalski vikend me čaka...mogoče pa tudi jaz dobim kako vrtnico Madonca kako lepo, da si jih nabral ženi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 mijaaaaaawwwwwwwwww tak zelo sladek---- Zdaj pod tuš potem pa novim dogodivščinam nasproti... pa daj...komentirajte kej moj Blog........sončecevamprestvetlo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Vidim samo in samo delo.Veselja nikjer.Sami zoprni ksihti.Grrem raje na eno kavo pred službo.Ker do 15.01 bo pol muka. pa dober tek http://img.rtvslo.si/val202/upload/vnews/zrezek_2_big.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Vidim samo in samo delo.Veselja nikjer.Sami zoprni ksihti.Grrem raje na eno kavo pred službo.Ker do 15.01 bo pol muka. pa dober tek http://img.rtvslo.si/val202/upload/vnews/zrezek_2_big.jpg Potem moraš ti še bolj vesela zgledat... Da bo onim zoprnim ksihtom še bolj hudo... x:Dx Mucki... x:Xx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Alef, ti si ena faca. In to žlehtna, tako kot jaz. Itak, da sem vesela.In da so ksihti potem še daljši, ko sem jaz dobre volje in vesela mah...babe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Matr je vroče.... mal se grem nekam pohladit.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 EBOR kje se nahajaš? nič od levčka?včasih si še kaj pametnega povedu....zdaj pa poln mrk kwa dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 to je pa prov lepo dobrodošel v zverinjak Merlin bel dežnik je nosila Duša Počakaj v Pojmo v dežju ali je bla ena druga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Še levčke pocmokat se lih tko počutim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 mijaaaaaawwwwwwwwww tak zelo sladek---- Zdaj pod tuš potem pa novim dogodivščinam nasproti... pa daj...komentirajte kej moj Blog........sončecevamprestvetlo Ej, sem včeri napisu komentar na tvoj blog, tam v kategoriji " za vse ", ampak ga ni nikjer...hmmm... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ej, sem včeri napisu komentar na tvoj blog, tam v kategoriji " za vse ", ampak ga ni nikjer...hmmm... HVALA Bo zdaj v redu? To je iz pesmicesi tako zapomnim kakšno brez veze,ki jo zavrtijo samo parx.Še ena Poljubiču te malena u zadnjem redu kinadok po platnu juri crna limuzina Odlazi s njim i sretan je krajJos samo na platnu kina Prvi maj. S tobom nece biti tvoja djevojkaNjoj se ne svida ovakav filmNe voli ona jeftine priceNe voli pucnjavu i ne voli dim. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Scorpijo pa še neki A jaz tole voham odhod na morje ne ... žal ne vohaš kej drugega pa še na Kolpo grem za vikend Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Dejstva so taka: Uzalud glancas svoje spicaste cipeleUzalud otkopcavas zadnje dugme kosuljeOne se nece nasmijati na tvoje lose foloveNece se osvrnuti na tvoje dobacivanje. ima toga još Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Mozes im lagat da ti je babo direktorIli da si treca godina pravaOne ce znati da si niko i nistaObican uhljuk sa maloga sela....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Boš rekla da nisem nič posebne potegnil ven.Ja ti obvladašOkoli mene so ljudje ki samo če kaj takšnega zabrundam Ja zapeti ne znam si pa car da veš. mene tolk nasmeješ pa še tolk dobro mi nazaj poveš....i ja neznam da pevam opet ces teturati uz smrdljivi zidNa iskrivljenoj cesmi oprat ces liceSjest na plocnik, zapalit cigaruI gledati na drugu stranu ulice. S one strane ulice stanuju djevojciceKojima, kojima mirise koza.S one strane ulice stanuju djevojciceKojima, kojima mirise koza. One vole frajere koji nose bradiceI cije ih rijeci ostavljaju bez dahaKoji nikad ne prave belajaKoji nikad ne psuju ko zan koga. Ne znaju one da ti je srceVece neg u tog bradatog gmazaNikad ti nece pruziti sansuNe poznajes dovoljno efektnih fraza. MERLIN 6...tale JUST4u: Ne veruj zeni koja pusi Drinu bez filteraU torbi nosi puno raznobojnih pilulaI traume iz detinjstvaDva'estcet'ri sata dnevno mrzi citav svet. Ne veruj zeni sa izgrizenim noktimaCekaces je ispred ordinacijaU cekaonicama je zabranjeno pusenjeOna je dozivotno na bolovanju. Ostavi je najboljim prijateljimaOstavi je medicinskim sestramaI umornim borcima.Ostavi je trgovackim putnicimaOstavi je vojnicima na odsustvuI srednjoskolcima. Ne veruj zeni koja mrzi taksiste i konobareI nemoj da je tesis dok placeTo je svakodnevna normalna pojavaTi joj ne mozes pomoci. Ne veruj zeni koja ne skida sminku pre spavanjaBezi koliko te noge noseBezi glavom bez obziraBezi i ne okreci se sine.jer ti si najbolji, neka te ne brine.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ajde vas dvoje pjesnika, dajte malo i o autorima ovih bisera... Ja sam ti seljaćko dete, pa sam slušao samo Bjelo Dugme... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Zabranjeno pušenje i Riblja Čorba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Zabranjeno pušenje i Riblja Čorba E toga imam puno... Samo besedila si pa običajno ne zapomnim... Jaz samo poslušam in uživam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 E toga imam puno... Samo besedila si pa običajno ne zapomnim... Jaz samo poslušam in uživam... jaz tudi...NA zapadu ništa novo...i dva dinara druže............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Naj te še ne zagrabi fršlok. Ne še.Imaš še 50 let časa.Princ? Ah, princi živijo samo v pravljicah Jer kad ostarisNiko ne kuca na tvoja vrataNi potok s ribama od srebraNi mlado zdrijebe vlazna okaNi jabuka u cvatuNiko. Samo ja, kad ostarisKao oblak u tvojoj kafiDoci cu u krombi kaputuI cut cu kad ti se moje ime omakneI krenePolako, sama od sebePosljednja suza za mene. Jedan za drugim vozovi polako odlazeKao i obicno, stavices kacune u prozoreCini mi se da mjesec ramazana pocinjeOo, oo, pomalo je tuznoKada ostaris ... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Dobro jutro M6 i ostali borciDobro vam jutro vjeciti laveBilo je jutros i malo stare vatreOnako sneni prije kave. Dobro vam jutro .Dobro jutro, sta ste nocas sniliLjeto, avgust, naivne Svabice jedreSezdeset druge, sezdeset trece kad ste mladi bili. Ja da vam kazem, ja da vam kazemSve u finu materinuVas san je ukakanVas dan dosadanBas me briga svakako, sve vam mogu reci mirnoMene niko i onako ne uzima za ozbiljno. danes je dan D...za ene.jaz bom užiwala en fajn dan z še boljšim večerom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Petek je dan za metek.Pljuvanje prepovedano, lahko se samo riga in občasno spusti kak tihomir.Drugače danes nič ne delamo. Se hladimo v senčki z Bandidosem v levi in z burekom v desni roki. Juhuh poletje je tu...pa dopust do srede psttttt počivat grem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.